רותם זה מדהים! מזכיר לי תקופות שהיו צריכים להכחיד אותי. XD
ע עדידוש New member 6/8/07 #41 רותם זה מדהים!../images/Emo24.gif מזכיר לי תקופות שהיו צריכים להכחיד אותי. XD
L LuZ De EsT®eLLaS New member 6/8/07 #42 חח עכשיו את עדידוש? מוזר שזה לא היה תפוס...... נוסטלגיה מה שהיה לנו עכשיו הא?! קנדוש,נטוש, מה קרה קנדה פחות טובה ?! יש לי הרבה מה להציע ואני רוצה לפחות 100 תגובות () היו זמנים.................. אבל את צריכה לקחת את זה בהכי צחוק ולא ההפך שמעת?!
חח עכשיו את עדידוש? מוזר שזה לא היה תפוס...... נוסטלגיה מה שהיה לנו עכשיו הא?! קנדוש,נטוש, מה קרה קנדה פחות טובה ?! יש לי הרבה מה להציע ואני רוצה לפחות 100 תגובות () היו זמנים.................. אבל את צריכה לקחת את זה בהכי צחוק ולא ההפך שמעת?!
L liraz love siral New member 6/8/07 #44 תודה רבה רבה../images/Emo14.gif עשית לי את היום! ואם אני לא טועה היו עוד שניים שהיו זוג שם, בסדרה קראו להם נראלי קרולה וחוליאן
תודה רבה רבה../images/Emo14.gif עשית לי את היום! ואם אני לא טועה היו עוד שניים שהיו זוג שם, בסדרה קראו להם נראלי קרולה וחוליאן
O OoOסיונוששOoO New member 6/8/07 #45 וואי תודה רבה../images/Emo24.gif חלק השתנו המון, חלק פחות חח איזה מוזר זה לראות את זה ככה..
B BarbiBarush New member 6/8/07 #46 כל הכבוד רותמית ../images/Emo9.gif אחלה שירשור טנקס ו.. התמונה של נדיה זה מפוטולוג שלה?
S shiran232 New member 6/8/07 #47 ../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifוואו תודה רבה../images/Emo24.gif שרשור מדהים חלק מהבנות השתנו בצורה מטורפת..ומהבנים נראלי שסטפנו עשה את השינוי הכי גדול.. חייב להכנס לטאגליינס כשרוני תחזור.
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifוואו תודה רבה../images/Emo24.gif שרשור מדהים חלק מהבנות השתנו בצורה מטורפת..ומהבנים נראלי שסטפנו עשה את השינוי הכי גדול.. חייב להכנס לטאגליינס כשרוני תחזור.
ש שונצצ New member 7/8/07 #50 ממש יפה תודה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif רק שחסרים כמה... קרולה וחוליאן כמו שכבר אמרו כאן אורסולה, קלריטה (ג'ורג'ינה בקטנטנות לונה במורדים ), אמיר, מצ'ה, טוביאס, דלפינה (הייתה חברה של אלוורו בהתחלה) וממ זהו נראלי
ממש יפה תודה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif רק שחסרים כמה... קרולה וחוליאן כמו שכבר אמרו כאן אורסולה, קלריטה (ג'ורג'ינה בקטנטנות לונה במורדים ), אמיר, מצ'ה, טוביאס, דלפינה (הייתה חברה של אלוורו בהתחלה) וממ זהו נראלי