Makemba מחר
!

kerry cordano

New member
../images/Emo62.gifMakemba מחר../images/Emo18.gif! ../images/Emo101.gif

Writer: John Wells Director: Christopher Chulack פרק על קרטר בעיקר, לכל מי שחיכתה.. What has Carter been up to for the past seven months? He's been in the Congo developing a relationship with Makemba "Kem" Likasu, an AIDS-clinic worker, who is six weeks pregnant with his child. Carter needs to return to Chicago to take care of his grandmother's estate, so he talks Kem into going with him to have the baby in Chicago. Episode Quotes Debbie: You really dont like the Dixie Chicks? Everybody likes the Dixie Chicks. Carter: Everybody? Debbie: Everybody with taste... (Edit) [While reading Christmas card from the ER] Carter: Oh my God, Dr. Romano died. Kem: Was he a friend? Carter: Umm, no... no, not really. (Edit) Abby: Where is she [Weaver] going? Frank: Home, to wait for the ghost of Christmas Past to show up.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

למה למה!!!!!!!! מי המציא את מכ*בה מי?? היא השטן!
שימו לב שמאז שהיא הגיעה הכל נהרס!
היא לקחה את קרטר לצד האפל

elena20

New member
פרק עצוב.....

תמיד הפרקים שמתרחשים באפריקה גורמים לי לעצב, זה פשוט מזעזע שאלפי אנשים שם מתים כל יום כי אין כסף לתרופות. אחח קרטר,קרטר איזה מדהים הוא!!! הסצנה בה הוא הזיל דמעה ליד מיטת הילד החולה הייתה כל כך יפה, אני קצת בהלם שהוא לקח את ההריון בכזו קלות כאילו בכל זאת זה ילד והוא בקושי מכיר את הבחורה הזו.... אה כן עוד דבר אחרון- שיתגלח!!!!

lightanddark

New member
עצוב כמה הוא אדיוט....

כאילו אתה באפריקה ואתה לא משתמש ב
!!!!!! מה נסגר איתו? איכככס מכ*בה

nWkobi

New member
רק בזה הוא אידיוט?

הוא נעשה אידיוט באופן כללי...לזרוק את אבי,,,ועוד בצורה כזו...ועכשיו להגיד שרומנו לא היה חבר...(גם אם לא אישי,הוא כן היה חבר לעבודה,לא יעזור כלום)....וחזר לזקן המגעיל ההוא...קרטר קרטר...

פיליסיה

New member
היה פרק באמת עצוב....

אבל קרטר קמצ עיצבן אותי עם האפרקנית שלו והזקן שלא הולם אותו בכלל ואני חולה עליו בדר"כ וחוץ מזה אני מעדיפה אותו עם אבי

Miss CMM

New member
עזרה בקשר לפרק../images/Emo9.gif

מישהו במקרה יודע את שם השיר שניגנו בהתחלה? ששני רופאים רקדו, לא טובה בשמות, רופאה הודית ועוד רופא.. הם אמרו שזה סוג של ראפ סיקי..

kerry cordano

New member
ובכן :]

Panjabi MC featuring Jay-Z, "Beware of the Boys (Remix)" השתמשו בשיר הזה גם בסרט "בנד איט לייק בקהאם" בו שיחקה גם פרמינדר נגרה (דר נילה רסגורטה ) שרוקדת שם עם שריף אטקינס (דר' מייקל גאלאנט)

באמת לא הפסדת כ"כ

המטרה של כל הפרק היה להראות איך קרטר וההיא הכירו, ומה יצא מזה
ומסכנה, זה פשוט מתסכל להירדם ולפספס

למעלה