חדשה+סקר

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif חדשה+סקר

שלום אני חדשה!! טוב.. הכנתי סקר ממש ממש חמוד בכל מיני נושאים... תענו בכיף! (יש 4 שאלות בכל נושא). השאלון: נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? חתול או כלב? מים או קולה? גינה או מרפסת? נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? בלוג: בעד או נגד? באיזה פורומים אתם? כמה זמן אתם בפורום הזה? נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? בקיני או שלם?(שאלה לבנות) מילון ספיר או אבן שושן? יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? זהו... תהנו!

Shani276

New member
Welcome../images/Emo9.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן?שחור חתול או כלב?כלב!!! מים או קולה?מים גינה או מרפסת?גינה...
נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום?פורום בלוג: בעד או נגד?למה לא?בעד.וסבבה לבלוגרים
באיזה פורומים אתם?זה,הדגנחש,ביפ,ערוץ24 ועוד כמה זמן אתם בפורום הזה?יום
נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד?תלוי הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא?לא!אני שונאת אותן יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? וואלה נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אני אומרת...אם אפשר שילוב של שניהם אז למה לא:) בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני...שלם
מילון ספיר או אבן שושן?אבן שושן יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית?לא

ffiendd

New member
יש להכניס נושא להודעה.../images/Emo54.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור, מאיזושהי סיבה. חתול או כלב? חתול. מים או קולה? קולה. גינה או מרפסת? גם וגם
נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורומ. בלוג: בעד או נגד? בעד. באיזה פורומים אתם? משינה, כאן, וקוראת בכמה. כמה זמן אתם בפורום הזה? אמ, כמה שבועות? נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? בעד. הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא. יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? גם וגם
נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אופי ואסטתיקה. בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני. מילון ספיר או אבן שושן? אבן שושן
יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? לא.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| היי ../images/Emo24.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? הכי בעד
באיזה פורומים אתם? יוני בלוך, כנסיית השכל, להקת בלו, מתים במשרה חלקית, נימרוד שיקלר, סקרים ושאלונים, ערוץ 24, רוק ישראלי
כמה זמן אתם בפורום הזה? אממ... לא הרבה :X נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? בעד הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא ! אני שונאת את זה !!! יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? אממ... וואלה נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? גם וגם [עזבו אותי באימאשלכם :X] בקיני או שלם?(שאלה לבנות) ביקיני מילון ספיר או אבן שושן? אבן שושן יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? לא

סינטטית

New member
ברוכה הבאה + תשובות לסקר ../images/Emo3.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור !!! חתול או כלב? כלב :) מים או קולה?קולה גינה או מרפסת? המממ גינה אבל מרפסת זה גם מעולה! נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד, למה לא :) באיזה פורומים אתם? רוק ישראלי, סקרים ושאלונים כמה זמן אתם בפורום הזה? לא הרבה נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? הממ זה שנוי במחלוקת כי זה תלוי בהרבה דברים הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא !!! רק פעם אחת שהיה תמונה של גפן בפרסומת שהוא הופיע לפרסומת של פלאפון (פעם ראשונה בחיים שלי ששמחתי מפרסומת!) יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? יש לי גם וגם וגם ויש לי פוול אימיילים! :) נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אופי. אבל גם היופי חשוב. בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני מילון ספיר או אבן שושן? מזה משנה?! יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? כן

flowers girl

New member
וולקאם../images/Emo9.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? מרפסת גדולההה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד, אבל לא בתפוז]; באיזה פורומים אתם? הפורום הזה, כריסטינה, בריטני, MTV, סקס לנוער כמה זמן אתם בפורום הזה? מי סופר]; נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? יאללה, בעד. הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא! יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? וואלה
נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? יופי בקיני או שלם?(שאלה לבנות) ביקיני מילון ספיר או אבן שושן? ספיר
יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? לא.. הלוואי

מסטולית

New member
עונההה../images/Emo157.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? דג מים או קולה? דיאט קולה
גינה או מרפסת? גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? נגד, זה טיפשי באיזה פורומים אתם? אביב גפן, היהודונים, אלג'יר, מוניקה, 24... כמה זמן אתם בפורום הזה? מאז שהוא קיים נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? למה לא הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? וואלה נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אופי בקיני או שלם?(שאלה לבנות)ביקיני, לע עלי
מילון ספיר או אבן שושן? ספיר יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? כן

טולייצ

New member
אני ../images/Emo9.gif

תשובות : נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? לבן,אני טהורה חחח חתול או כלב? כלב מים או קולה? מים יותר בריא,אבל אין כמו קולה גינה או מרפסת? גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? קומונה בלוג: בעד או נגד? בעד באיזה פורומים אתם? הרבה,בעיקר שייגעצ,עברי לידר,24,מוניקה כמה זמן אתם בפורום הזה? אני בעיקר קוראת ולוקחת רעיונות נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? אין לי שום דבר נגד,לא עשיתי כלום בנדון הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לפעמים,תלוי בפיתוי יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? הוטמייל נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אופי בקיני או שלם?(שאלה לבנות) תלוי מילון ספיר או אבן שושן? אבן שושן יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? יאפ,אבל לא מחוברת,רק הדי וי די זהו... תהנו!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נושא 1- מה עדיף
שחור או לבן
אמממ תלוי איפה חתול או כלב
אממ כלב מים או קולה
קולההה גינה או מרפסת
מרפסת נושא 2- תפוז אנשים
קומונה או פורום
פורום בלוג: בעד או נגד
מאוד בעד
באיזה פורומים אתם
אהבה מעבר לפינה והפורום הזה כמה זמן אתם בפורום הזה
אמממ כמה חודשים נושא 3- מחשבים וכ'ו
הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד
לאדעת.. מי שרוצה שיהיה לו בכיף
הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא
ממש לא.. אפילו לא מסתכלת מזה ויוצאת יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla
בhotmail נושא 4- לא קשורים
אופי או יופי
אממ זה גם תלוי בקיני או שלם
(שאלה לבנות) ביקיני זה יותר יאפה מילון ספיר או אבן שושן
חחחח זה לא כל כך משנה יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית
לא

ברוכה הבאה !!

השאלון: נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? לבן חתול או כלב? כלב מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? אממ גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד באיזה פורומים אתם? הרבה.. כמה זמן אתם בפורום הזה? נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? אולי... תלוי למי הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לאאאאאאאא.... יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? הוטמייל נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? גם אבל בעיקר אופי.. בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני מילון ספיר או אבן שושן? מה אכפת לי ? יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? לא זהו... תהנו! תודה

NiKi†a

New member
שאלון אמצע הלילה? \:

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב! מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? גינה. נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד..אבל זה דבילי. באיזה פורומים אתם? מיוז,רוק,סרטי מתח ואימה,אב"ה, פאוור מטאל, יל"ה. כמה זמן אתם בפורום הזה? כמה חודשים. נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? בעד :] הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? שניהם =] נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? שילוב של שניהם. בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני. מילון ספיר או אבן שושן? חחח יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? אמממ
...אולי?

noni2222

New member
ברוכה הבאה,

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן?לבן חתול או כלב?חתול מים או קולה?מים בישראל. קולה באוסטרליה. גינה או מרפסת?גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום?פורום בלוג: בעד או נגד?בעד באיזה פורומים אתם?פה, ובנות, והילארי דאף. כמה זמן אתם בפורום הזה? לא זוכרת. נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? בעד הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא?לא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla?walla נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? גם וגם. בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני!! מילון ספיר או אבן שושן? נו באמת, מה אכפת לי? אין לי אף אחד בבית באוסטרליה. יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית?לא..

Danielle b3

New member
../images/Emo68.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif

השתלבות נעימה
נושא 1- מה עדיף...
שחור או לבן
לבן
חתול או כלב
כלב
מים או קולה
קולה
גינה או מרפסת
גם וגם
נושא 2- תפוז אנשים...
קומונה או פורום
אממ... פורום
בלוג: בעד או נגד
בעד
למה לא
באיזה פורומים אתם
MTV, כריסטינה אגילרה,
השיר שלנו
, בנות
, וסקרים ושאלונים .. כמה זמן אתם בפורום הזה
לא יודעת..
נושא 3- מחשבים וכ'ו...
הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד
נגד
הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא
לא
יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla
WALLA
נושא 4- לא קשורים:
אופי או יופי
אופי
בקיני או שלם
בקיני
מילון ספיר או אבן שושן
אבן שושן .. (איזה שאלה
) יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית
לא

ady18

Well-known member
תשובות

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן?לבן חתול או כלב?כלב מים או קולה?קולה גינה או מרפסת?מרפסת נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום?פורום בלוג: בעד או נגד?בעד באיזה פורומים אתם?זה בלוג טי וי תסמונת טוראט אלה העיקרים כמה זמן אתם בפורום הזה?איזה שלושה חודשים נראה לי נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד?נגד הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא?בדרך כלל לא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla?גם וגם נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי?תלוי בקיני או שלם?(שאלה לבנות)שלם מילון ספיר או אבן שושן?אבן שושן יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית?לא

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב! מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? לא מתעסקת בזה :] באיזה פורומים אתם? רק של השאלונים.. כמה זמן אתם בפורום הזה? ממ חודש-חודשיים נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? ממ נגד.. הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא יש לך אימייל ב- hotmail או בwalla? הוטמייל נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? גם וגם :) בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני מילון ספיר או אבן שושן? אבן שושן יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? לא :|

../images/Emo9.gif...

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? כתום חתול או כלב? סוס מים או קולה? קולה!! גינה או מרפסת? גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד באיזה פורומים אתם? ר"צ, סאם41, גרין דיי ופה. כמה זמן אתם בפורום הזה? בר"צ כמעט שנה. ובשאר חודש חודשיים. נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? הכרות כן, אבל קשר שלא יבנה רק על האינטרנט. הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? walla נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אופי בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני מילון ספיר או אבן שושן? אפאחד יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? לא אבל יש יאס מאקס!?!?

../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן?תלוי חתול או כלב?חתול מים או קולה?מים גינה או מרפסת?גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום?פורום בלוג: בעד או נגד?בעד באיזה פורומים אתם?אמ"ל,המורדים,פה,כדורגל ואממ זהו בערך כמה זמן אתם בפורום הזה?לא יודעת חודש בערך נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד?בעד הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא?לא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla?הוטמייל נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי?יופי אבל אופי יותר חשוב
בקיני או שלם?(שאלה לבנות)בקיני ב-רור
מילון ספיר או אבן שושן?אבן שושן נדמהלי יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית?כן

That Just me

New member
האמ

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד באיזה פורומים אתם? לא הרבה כמה זמן אתם בפורום הזה? מהיום נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? הייתי בעד עכשיו אני נגד הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? בשניהם נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אופי בקיני או שלם?(שאלה לבנות) בקיני מילון ספיר או אבן שושן? הא? יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? כן

®NuLy®

New member
ברוכית../images/Emo24.gif

נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? גינה!! נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד.. למרות שאין לי באיזה פורומים אתם? אבריל אמינם גרין דיי גוד שארלוט לינקין פארק ושנות ה-70 כמה זמן אתם בפורום הזה? אמממ חודש חודשיים... נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? נגדדדד למרות שאני אוהבת מפגשי פורום
הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לאאא יש לך אימייל ב- hotmail אן בwalla? ואללה נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? אופי+יופי בקיני או שלם?(שאלה לבנות) ביקיני מילון ספיר או אבן שושן? ספיר יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? יאפ

CAM1LA

New member
ברוכה הבאה

גם אני די חדשה נושא 1- מה עדיף: שחור או לבן? שחור חתול או כלב? שניהם, לא יכולה לבחור מים או קולה? קולה גינה או מרפסת? גינה נושא 2- תפוז אנשים: קומונה או פורום? פורום בלוג: בעד או נגד? בעד, למה לא? באיזה פורומים אתם? פה, חוץ מזה אין לי ממש פורומים קבועים כמה זמן אתם בפורום הזה? כמה ימים נושא 3- מחשבים וכ'ו: הכרויות מהאינטרנט: בעד או נגד? בעד, זה יכול להיות מעניין הודעות קופצות באינטרנט: מקליקים או לא? לא יש לך אימייל ב- hotmail או בwalla? וואלה נושא 4- לא קשורים: אופי או יופי? ברור שאופי בקיני או שלם?(שאלה לבנות) ביקיני מילון ספיר או אבן שושן? לא יודעת יש לכם בבית מערכת קולנוע ביתית? DVD נחשב?

למעלה