היה אבל

עונה

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. באנג'י 2. להיות בסין 3. להשתתף באורגיה 4. להנות כמה שיותר 5. לשכב עם איזה גבר שאני רוצה 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: חבר שלי אבא שלי אמא שלי אח שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. שתי גופיות 2. מזה דברים חמודים בידיוק?! 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. 2. פורום אחד הכי הכי אהוב : דיאטות ואורח חיים בריא 1) מקווה שנהנתם!!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לסיים לימודים בהצלחה P: 2. לעשות צבא 3. לטוווווס 4. להתחתן באושר+ילדים :} 5. אממ לעבוד במה שאני אוהבת 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא 2. אבא 3. אחיות-נחשבות אחד P: 4. חברות+מישהו :) 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. חולצה ומכנסיים בפוקס 2. תחתונים חמודים P: 3. חולצה יפה 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב 2. סוס פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) סקרים ושאלונים :}

moshit1

New member
תשובות-

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להזדין 2. להתנשק 3. לדבר עם אביב גדג' 4. להתחבק עם יהלי ופיטר יחדיו 5. לנגן בלהקה 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. א. 2. עומר... 3. אמא 4. עמי ואורי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. דיסק 2. דיסק 3. דיסק 2 חיות אהובות במיוחד: 1. סוס 2. נמר פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) אמממ קשה. אבל מוניקה סקס
מקווה שנהנתם!!

hadarisan

New member
תשובות

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לנסוע ליפן 2. להרגיש נאהבת 3. לסיים ללמוד 4. להיות באירוע של האבקות 5. לעשות סקס....נו באמת 4 אנשים שאני הכי אוהבת: 1.אמא ואבא (הם חייבים לבוא ביחד) 2. אלעדי אח שלי 3. ליהי 4. אלכס 3 דברים חמודים שקניתי לאחרונה: 1.נעליים 2.כרית מגניבה כזאת 3. חולצה חמודה כזאת 2 חיות אהובות: 1. חתול 2. פיל פורום אחד הכי אהוב: פורום הומור שחור

עונה

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.באנג'י 2.צניחה חופשית 3.להגיד לאנשים בפרצוף כל מה שאני חושבת עליהם 4.להתנשק צרפתית 5.להתחתן 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמאבא{זה בא ביחד} 2.אחיות שלי 3.דרור 4.בדר"כ הייתי רושמת אדוה..עכשיו כבר לא ממש 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.מכנס דייגים 2.אממממ..גופיות 3.כפכים תנ"כיות 2 חיות אהובות במיוחד: 1.חתול 2.כלב פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)אני נכנסת רק לפורום הזה אז אין לי על מה להשוות..אני מתארת שזה הפורום האהוב עלי

chompi2

New member
mmm

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: (אין לי הכי מה לכתוב אז הכל די מוקרץ P:) 1. לשחק GTA SAN ANREAS חח והחדשים בתקווה שיצאו בעתיד XD 2. לתרום דם-שאגיע לגיל המתאים :) 3. פירסינג בגבה P: pretty 4. ללכת לים ולהנות XD ולהתחיל לאהוב בריכה 5. לקפוץ בחבל שעשוי מקש מממ 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: (בכללי אעשה) 1. אמא+אבא 2. כל המשפחה הקטנה והגדולה[: 3. החברות הטובות P: 4. מממ 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. קוקיות רגליים 2. גרביונים 3. סיכה של ג'ק מלך הדלעת:) 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב 2. סנאי -מוסיפה סוס פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) אנימס

תשובות

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לדעת יפנית 2. להיות ביפן 3. להשיג קימונו 4. להקים משפחה 5. להרגיש שמחה מהחיים 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמאבא 2. עדן 3. דניאל 4. דניזשירןג'ני 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. מממ גיטרה... (זה האחרון היחיד שאני זוכרת... קניתי לפני שנה) 2. גיטרה 3. גיטרה 2 חיות אהובות במיוחד: 1. סוס 2. זאב פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) לינקיןפארקאינויאשה

../images/Emo110.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות
1
להיות מאושרת 2
להצליח 3
להגשים את כלללל החלומות חחח 4
להיות עם האנשים שאני אוהבת 5
לעשות משו.. משו מיוחד
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב
מההההההההה 4
1
אמא 2
אבא 3
חברות וחברים (לא אמרתם בלי הכללות
) 4
כל מי שאני מכירה
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה
1
ג'ינס 2
גופיה 3
ועוד גופיה חחחחח 2 חיות אהובות במיוחד
1
כללבב 2
אממממ נגיד חתול חחחח פורום אחד הכי הכי אהוב
1
פורום אהבה מעבר לפינה אני קשורה אליהם אבל ממש.. אני שם יותר משנה.. פה ושם אני כותבת בקביעות (אבל שם יותר) ופשוט יש לי קשר טוב מאוד עם כל אחד מהם

nni8

New member
עונההההה

תמיד כיף לענות על יחדש לא? אז ככה: 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.ללכת לראות מורות שלי(כן בא לי! כי ככה!)חחחח 2.להתחרות על סוס 3.לעשות משהו שאפחד לא ידע מזה חח 4.לעסוק במשהו עם חיות 5.להגיע לגיל 85 לפחות(?!)חחח 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.סבתאאאאאא 2.אבא אמא 3.את החברות הטובות שלי! 4.את כל החברות שלי! (שזה כבר לא ארבעה אנשים אבל אוקיי) 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.דובי קופת חיסכון 2.סוכריית לב 3.ואין 2 חיות אהובות במיוחד: 1.סוסססססס 2.וכל החיות פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)זה(?!) סתם אין מועדף מכל אלה שאני בהם

Light18m

New member
תשובות

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להרוג מחבל 2. צניחה חופשית- הדבר הראשון שאני עושה אחרי השחרור 3. להקיף את העולם בהליכה 4. להמציא משהו 5. וסקס עם יותר מבחורה אחת בו זמנית (כמו כולם) 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא 2. ליאור 3. אביתר 4. יעק 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. נוקאווט בוטנים- הגלידה הכי טעימה שקיימת 2. שווארמה בלאפה 3. פיצה 2 חיות אהובות במיוחד: 1. גמל כי הוא תמיד מחייך 2. שועל (של גבעתי) פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) אני נמצא הרבה בסדירים מקווה שנהנתם!!

pinky lights

New member
היי, חדשה פה, וממש התחשק לי אז...

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. צניחה חופשית (?!), חבל שזה מקורי 2. לטוס לירח (?!), ולרחף כזה...חח זה ניראה נחמד 3. להיות באלסקה...אפילו לחמש דקות, רק להיות שם 4. טוב נו...אז אין לי באמת דברים שהייתי רוצה לעשות, אבל על מה שכתבתי...לחלום זה תמיד טוב... 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. רון הידיד הכי טוב שלי! 2.החברות שלי! מה הייתי עושה בלעדייכם?!? 3.הידידים שלי! אתם הכי קרועים שיש! 4. המשפחה שלי!!! מי אוהב אותכם יותר ממני!? 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. קיצוצים 2. צימצומים 3. ודברים בסיגנון!......טוב נו...אז קיניתי טבעת (אני?! מפיתאום)....נו קטנה....אדומה כזאת (לא...אני לא עשיתי את זה..)...אוי נו אני כל כך אוהבת אותה! טוב נו אז קניתי טבעת! ואני גאה בזה! 2 חיות אהובות במיוחד: 1.חתולים 2.חתולים....(נו מה לעשות..זה הדבר היחיד שהסכימו לגדל...) פורום אחד הכי הכי אהוב : מצטערת אבל אני לא בקטע.....טוב טוב...פורום צילום?! אולי גם את זה?! חח....היום ניכנסתי אליו בפעם הראשונה...חמוד :) חח לא יודעת לא יוצא לי הרבה להיכנס לפורומים....פעם הייתי יותר! מעדיפה בלוגים....

שווינג *_*

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לגור בניו יורק. 2. להוציא את הדיסק הכי נמכר בעולם. P: 3. לסיים שני תארים בפסיכולוגיה בהצטיינות. 4. להתנדב איפה שרק אפשר. 5. לצאת לאיזו שנה חופש, שתהיה מורכבת משופינג, שופינג, ו.. שופינג#@$!^ 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. דאדי 2. רין 3. אמי 4. ליעור 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. צמיד 2. טבעת וורודה עם השפנפנה של פלייבוי D: 3. ערכה לפרנץ' מניקור O: 2 חיות אהובות במיוחד: 1. דולפינים. 2. לברדורים. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1. אויה.. בריטניבורדס

psycho maiden

New member
../images/Emo9.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. כל סוגי הספורט האתגרי 2. לגור בניו יורק 3. סמים 4.להיות גיטריסטית 5.לאהוב את עצמי 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.בר 2.אמא 3.דניאל 4.גיל 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.טופים +תחתונים 2.סיגריות ( זה חמוד ..ובריא
!) 3. דיאט קולה (?!) 2 חיות אהובות במיוחד: 1. חתולים 2. הכלב של השכנה פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) הפרעות אכילה

noa131

New member
שלי

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. ליסוע להמון מקומות בעולם 2. לפגוש את המפורסמים האהובים עלי 3. לדבר עם כל החברים הותיקים שלי 4. לדבר עם כל האנשים שאני שונאת\שנאתי 5. להתנשק...! 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אח שלי 2. אמא שלי 3. אבא שלי 4. החברות הטובות שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. גופייה שחורה בפוקס 2. אוכל..! 3. אספקת טיקטק(8 קופסאות) 2 חיות אהובות במיוחד: 1. אוגרים סיביריים(רק בלי הקטע שהם מחברנים על הידיים..) 2. גורי חתולים(שהם כאלה פיצייייייייייים) פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) אממ... לאדעת... יש הרבה.. אבל אני הכי פעילה בסרטי אימה...

למעלה