היה אבל

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif היה אבל

תמיד כיף לענות על יחדש לא
? אז ככה: 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. 2. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) מקווה שנהנתם!!

coullette

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo175.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.לחיות בלונדון 2.לשיר 3.לדעת לנגן בגיטרה ממש טוב 4.להתחתן 5.להתעשר 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.אבא 3.דורון 4.רועי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.קנו לי דובי 2.קנו לי פרח 3.קניתי דיסק של נירוונה (נחשב?) 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלב 2.חתול פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)גרין דיי.למרות שיש בו כמה אנשים...לא משהו..אבל נחמד שם..

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. סקס 2. באנג'י 3. לברר כלמני דברים הקשורים לאנשים 4. להוציא ספר 5. לשנות משהו 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. מאיע 2. סיגל 3. ענבל 4. סיוון 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. ספר 1 2. ספר 2 3. ספר 3 2 חיות אהובות במיוחד: 1. חתול 2. מיצי פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) אני נורא קשורה לסופרי"צ. כי אני שם כ"כ הרבה.

ady18

Well-known member
תשובות

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.להפרד 2.מסעדה טובה 3.לעשות משהו כייפי עם החברים 4.לחלק את הכסף 5.לא יודעת 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.רינת 2.אלון 3.אביב 4.ליאור 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.שתי חולצות בפוקוס 2.דיסק 3.ספר נניח 2 חיות אהובות במיוחד: 1.דולפין 2.כלב פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)בלוג חברתי זה לא אפשרי

NiKi†a

New member
חח אוקיי =]

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיות בהופעה של מיוז ודרים =] 2. צניחה חופשית [תכלס היתה לי הזדמנות..
] 3. לטוס לשוויץ 4. לדעת לנהוג 5. סקס P: 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. עופר 2. רותם [X2
] 3. אמבא [זה בא ביחד נו] 4. אח שלי. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. דיסקים [זה חמוד? טוב] 2. משקפי שמש 3. אוכל 2 חיות אהובות במיוחד: 1. נמר 2. צ'ינצ'ילה פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) מיוז :)

NiKi†a

New member
חחחח נו אוכל זה חמוד!

תגידי תודה שאת בכלל מופיעה לי בשאלון, חצופה =]

Mrs big

New member
&$^%*$&&^**)(&^*&^)

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. מישהו. 2. להתחתן(אבל זה בעייתי מעט כי אני לא רוצה להיות נשואה). 3. להיות בארה"ב. 4. לשנות חיים של מישהו. 5. לא יודעת. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. משה. 2. נועה. 3. נוי. 4. מורן. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. מכנסי גלישה. 2. גופייה לבנה. פשטות. 3. בגד ים. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב. 2. פינגווין. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1. עבוע"ב(?).

la nana 2004

New member
עונה! :)

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לעוף 2. להתאהב 3. להתחתן 4. להקים משפחה 5. להגיד לכל מי שאני אוהבת שאני אוהבת אותם 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אבא שלי 2. אמא שלי 3. אחותי 4. מאפי - הכלבה שלי (זה לא לפי הסדר.. אני אוהבת את כולם אותו הדבר!) 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. הרבה זמן לא קניתי משהו... :( :( :( :( 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלבים 2. דולפינים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) פורום סקרים ושאלונים, אני מכורה לזה! מקווה שנהנתם!!

OoOYardenOoO

New member
הלוו מיתקי!!

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לנשק את תולי 2. לחבק את תולי 3. לשחק עם תולי 4. לישון עם תולי 5. ולהפרד מתולי 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. תולי 2. אבא 3. אמא ואחותי 4. חברות שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.בובה 2.בובה 3.בובה 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב 2. חזיר פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) השיר שלנו

יא O:

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. סקס [כמה צפוי, ניאמ X:] 2. להיפרד מכל הקרובים שלי 3. לדאוג שיש מי שיטפל בכלב השמן שלי >: 4. להקים משפחה 5. לנסוע ליפן 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. ההורים שלי 2. הכלב שלי 3. החברה הכי טובה שלי 4. חבר שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. קנו לי בובה של חתול שמנמן וחמוד *___* 2. אמ. 3. אהא. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. חתול/כלב [נו לא רוצה לבחור >:] 2. סוס פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) 4. משחקי מחשב ורשת.

adi121

New member
עונה..../images/Emo60.gif

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.לנשק את עומר 2.לרצוח את דניאל 3.לפגוש את לאונרדו דיקפריו 4.לטוס במשך 24 שעות 5.לאכול את כל הדברים המשמינים והטעימים שבא לי 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.עומר 2.תמיר 3.ענבר 4.עמית 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.mp3
2.בובה חמודה לפלאפון 3.ו... אממ.. כרטיס להופעה של המחווה לביטלס 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלב 2.נשר פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)סקרים ושאלונים נו ברור..

תשובות לעמתקה:p חח

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לחבק את כל מי שאני אוהבת
2. לעשות אנקונדה בלונה פארק תל-אביב 3. לכתוב צוואה 4. לראות סרט יפה
5. ולאכול תפוח! 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. ירדן 2. רותם 3. עמית 4. תום 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. אממ 2. אממ 3. אממ
2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב
2. חתול
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) סקרים ושאלונים!!!!!!!
זהו.. ביי ביי לכולם

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. סקס. 2. לגור לבד. 3. להתפרק. 4. להשלים עם הכל. 5. לעבוד במשהו שאהנה ממנו וארוויח מלא כסף. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: אוי, אל תדרשו את זה
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. בגדים(חצאיות, גופיות, חולצות) 2. עט פיילוט שחור. 3. כלום. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. חתול. 2. חתול. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) אין

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif יאא ../images/Emo3.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. את גפן
2. צניחה חופשית 3. באנג'י! 4. להגיע לירח 5. להשתלט על העולם! 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. גפן 2. בנואה 3. אורי 4. עירון והופמן (נו! זה לא פייר, אין קיפוח!) 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. שרשרת של פינגווין ירוק מהבהב
2. צמיד מהבהב 3. טבעת מהבהבת אני מכורע
2 חיות אהובות במיוחד: 1. דולפין 2. צ'ינצ'ילה
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) סינרגיה !!!!

MikeY fReAk

New member
נמ.../images/Emo79.gif

אז ככה: 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיות בהופעה של משינה עם כל הנדירים 2. לאהוב אהבה אמיתית ולהקים משפחה 3. ללמוד לנגן כמו שצריך על גיטרה 4. להוציא לאור את הספר שלי 5. לעבוד במשהו שאני אוהבת.. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. דורונוש 2. אלון 3. אחשלי כפרעליו. 4. בן 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: מזמן לא קניתי משו..P: 1. 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. חתולים 2. אוגרים סיביריים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) משינה

sha na na revol

New member
../images/Emo13.gif

תמיד כיף לענות על יחדש לא? אז ככה: 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לכתוב 2. לעזור לאנשים ו\או בע"ח 3. לעשות לפחות 3 קעקועים 4. ליפול באהבה\ תשוקה מטורפת 5. לגור במקום עם נוף פאסטוראלי 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. ריצ'י ג'יימס אדוארדס 2. ידידה שלי 3. אמא 4. סבתא 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. קליידוסקופים 2. סרט לשיער 3. חולצה עם ניטים 2 חיות אהובות במיוחד: 1. גיריות 2. חתולים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) לא מוכר את נפשי לאף פורום

למעלה