../images/Emo62.gif../images/Emo88.gif../images/Emo62.gif

סוף סוף זה קרה לי!! הבנתי משהו חשוב. הבנתי למה בשנה האחרונה לא הסתדר לי קשר כמו שאני רוצה. היום באמצע העבודה,אני יושבת לי ושקט מסביב כשלפתע נשמע מין "טוייייייננננננגגגגגגגג..." כזה עם הד!!! זה היה האסימון שנפל לי בתוך הראש (חלול קצת...סתאאאםםם!!!). כל כך רציתי קשר שהפסקתי לראות בני אדם !!! הרי אני בן אדם כ"כ חברותי (באמת,אני אפילו חושבת שלו היה לי זנב הייתי מקשקשת בו!!) ונחמד לסביבה ואני אוהבת לדבר עם אנשים. ואני יכולה בהחלט לנהל שיחה מאוד נחמדה עם גבר,כל גבר. הבעיה הייתה כשאותו גבר היה מסומן כ"מטרה". לא ראיתי אותו בכלל. ראיתי רק את ה"קשר" שיכול להיווצר בינינו,ראיתי את ה"ביחד" שלנו (ואני בכלל עוד לא מכירה את הבחור!!) אבל לא ראיתי אותו. לא ראיתי אם הוא מתאים לי. אם אני מתאימה לו. לא היה לי FUN !!! היה לי מע-פן!!! (יצא חרוז,הא?) אז הבנתי... כל השנה זיינתי לעצמי את השכל (לפחות שם היה סקס..)והלחצתי את עצמי,את ההורים שלי(כן,כן,או-הו איך שאני הלחצתי אותם שאני רוצה כבר מישהו ידה-ידה-ידה...להם נשאר רק להנהן בראש ולחשוב כמה אני מסכנה) ואיזה בחור מסכן שלא מכיר אותי. ופוף...הוא ברח. איך,איך יכולתי לעשות את זה לעצמי? איך יכולתי לוותר על ההנאה שיש בלהכיר מישהו חדש,בן אדם חדש? איך יכולתי להיות כ"כ עיוורת ולחשוב על מה שאני רוצה כ"כ בלי לחשוב עם זה באמת מתאים לי עם אותו בן אדם שאיתו אני בקשר? בכל מקרה,עכשיו אני צריכה להתחיל לעבוד על עצמי. להתחיל להנות מהחיים כי הם קצרים ויש לי חלומות שאני רוצה להגשים. ואנשים שאני רוצה להכיר. ויאללה,אני מפסיקה להלחיץ את עצמי...טוב,רק בבוקר כשאני רואה שאני מאחרת לעבודה,בסדר? עכשיו אתם יכולים להריע לי על ההארה שטוב שהגיע עכשיו ולא מאוחר מידי.

אגב הייתי רצינית

אני חושבת שההגעה למסקנה הזו בכוחות עצמך רק תעזור לך את כבר לא תראי רק מטרה
בהצלחה

phizik

New member
להרבה נופל האסימון מתי שהוא...

מודה ומתוודה גם אני אחד מהם...

magenta73

New member
תפסיקי לרדת על עצמך

זה לגיטימי לגמרי. בחור מצא חן בעיניך מסיבה מסויימת, לא רק בגלל העיניים היפות שלו (תקני אותי אם אני טועה)... למה שלא תסתכלי על קשר? ומצד שני... למה לערב הורים?

shirygo

New member
אני מעדיפה לא לערב הורים, כי זה רק

מגדיל את הלחץ. ככה שבשנים האחרונות ההורים שלי חושבים שלא יצאתי עם אף אחד, כי לא היה לי משהו ממש קונקרטי. וגם לי יש את הקטע הזה שאם יש מישהו שמוצא חן בעיני, פתאום קופצת לי למוח המחשבה של קשר ומתחילה לבחון כל מיני דברים שלא חושבת עליהם בדייט ראשון. זה די בלתי נמנע.

זה לגיטימי מאוד...

לא כ"כ לגיטימי (הייתי אומרת אפילו קצת מטורף) מהפגישה הראשונה. לא עברתי בשנה האחרונה (אולי ב-2 מקרים) את סף הפגישה השניה. הייתי לחוצה. אני לא אומרת שאני לא רוצה קשר.אני מאוד רוצה. אבל אולי כדאי שאני loosen up a bit!!!! (או מה שלא יהיה)...

ובקשר להורים...

אני חושבת שפשוט חיפשתי למי לבכות על החוסר והם היו אוזן קשבת טובה (ומסכנה מאוד..).

magenta73

New member
זה מטורף

רק אם את רואה את מה שמולך קודם כל כמטרה, ולאחר מכן כאדם. זה כן. אבל כל עוד את רואה את האדם, הוא מוצא חן בעיניך, ואי לכך ובהתאם לזאת, יש לך תקוות לעתיד... זה רק אנושי. אני תמיד טענתי שאני לא רוצה זוגיות לשם זוגיות. זוגיות, עם כל הכבוד, זה לא דבר קל, או נעים... לפעמים... יש בה הרבה עליות אבל הרבה מורדות, ואני רואה גם את כל החברות שלי שהן בתוך זוגיות, שאמורה להיות טובה, ורואה איך הן "סובלות בשקט"... כלומר, לחשוב שזוגיות תציל אותך מהבלגן, שהיא הפתרון הסופי, זה מטורף... כי זה לא נכון. תכלס. לכן, אם כבר נכנסים לזה, לזוגיות, לפחות שזה יהיה עם אדם שאת מרגישה אליו משהו. אמפתיה. סבלנות. סובלנות. שיש לך רצון לתת לו. ולכן, אכן חשוב לראות את האדם. לפני המטרה.

Mr Darcy

New member
הרבה זוגיות

לשוא חיפשתי ולא מצאתי את המילה אהבה. ולא במקרה היא החליפה אותה. אלו הזמנים מודרנים. את כמו הפסיון של נטע.רק מחפשת גבר שכסף בכיסו ושק מזומנים בין רגליו. די נמאס.אני לא זרג להשכרה.יש לי רגשות עדינים מיינד יו.

Mr Darcy

New member
כאילו לא ידעת.

תמימות של פולניה עם שפתיים של מוצצת. אגב, הניסוח של השק של שייקספיר ממהומה רבה על לא דבר.

Mr Darcy

New member
זה נראה לי תגובה חיובית.

אני צריך ללכת לישון. לילה נעים עם עכברים ורודים.

למעלה