THURSDAY

JeykinsN

New member
חוץ מזה

שגם אם אל אוהבים נראה לי שחשוב שכל תלמיד בישראל ידע מ-ש-ה-ו בערבית! בכל זאת יש כאן איזה מליון ואנחנו מוקפים..ואם איכשהו נצליח מתישהו בעתיד (NOT) לעשות שלום או משהו זה יהיה ממש טוב אם אנשים ידעו. וואו זה היה רגע אופטימי שממש לא מתאים לי. אבל נגיד אתמול ראיתי בחדשות שילדים לומדים סינית. כאילו. סינית. סינית ?!@#$%^&*()&@#$! צריך ללמוד ערבית בארץ. זה חשוב.
ואתה שומע את זה מימנית (אבל לא קיצונית ולא שונאת ערבים
)

larisa125

New member
DDDDDDDDDDD:

איזה יום נפלא
(ואני לא צינית
) יש לי כאב ראש מהגיהנום מבהוקר שלא עובר עד עכשיו, יש לי מבחן מחר שלא למדתי אליו, יש לי עבודת הגשה למחר ואין לי מושג איך אני עושה אותה אבל קיבלתי 98 בהיסטוריה!! 98!!! רק נועם יודעת את הסיפור האמיתי מאחורי השמחה שלי על הציון הזה
חפרתי לה באינבוקס בפייסבוק

noam270

New member
אין עלייך!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חחחחח את רואה? הכל בסדר עכשיו!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהיה יום הורים

לא הלכתי ממגוון סיבות. כי אני אשכנזייה בטירוף ואני יודעת שאני אהיה אדומה, לא משנה אם יגידו דברים טובים או רעים. כי המחנכת שלי מעצבנת ובא לי להעיף לה כאפה
כי הייתי אמורה ללכת ממש כשסיימתי ארוחת צהריים גדולה במיוחד ולא היה לי כוח. אז השארתי את אמא שלי ללכת לבדה והיא חזרה עם כמה מסקנות: ששומדבר לא השתנה, עדיין אומרים שאני שקטה והמורה לתיאטרון אמר שהוא ישנה אותי עד סוף השנה. שיש הרבה זבובים בכיתה ("למה אתם לא אומרים שומדבר, לא מתלוננים?!" "כי לא אכפת להם!"). שהמזגן בכיתה שלי אכן לא מתפקד, הם לא עושים לנו דווקא. זה רק באולם ספורט שעה שביעית שהם מחליטים לחסוך. (מכירים את זה שביום הורים פתאום כל המזגנים מקפיאים, האורות דלוקים ויש נייר טואלט דו-שכבתי בשירותים?). שהמחנכת שלי אכן מדברת בצורה מעצבנת במיוחד. והיה היום מבחן בהיסטוריה שעתיים ראשונות, די חירטטתי אבל היה בסדר בסה"כ, שעתיים מתמטיקה סבילות, עוד שעה של לימודי היסטוריה (שעתיים ראשונות היה אמור להיות תנ"ך בכלל) ואז שעה שישית היה אמור להיות חלון והתבטלו שביעית-שמינית בגלל היום הורים, אז הלכתי הביתה בחמישית

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"מכירים את זה שביום הורים פתאום כל המזגנים מקפיאים, האורות דלוקים ויש נייר טואלט דו-שכבתי בשירותים?"
מכירים ועוד איך

asaf105

New member
../images/Emo45.gifאני בכלל אשכנזי מלא, כל המשפחה רומנייה../images/Emo6.gif

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifהראו לנו קטעים מקיל ביל בשיעור עריכה

אני עדיין מזועזעת
והיו אודישנים לסרטי גמר של י"ב והם אשכרה חשים תצמם כאילו מלא יבואו והיה חטיפים בחוץ אז גנבתי לי כמה במבות (זה היה בשעה שלוש והייתי רעבהה
) ומחר אני יוצאת לצילומים של הסרט של אעאעא D:

למעלה