THURSDAY

tal872

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifTHURSDAY

חמישי. יום לא טוב. בכלל שבוע ממש גרוע. הבוחן באנגלית הלך מעולה,בהתחשב בזה שלא התכוננתי בשיט
. אבל שוב בעיות,4 שעות אנגלית ביום. זה פשוט להתחרפן. והמורה לביולוגיה חוזרת,אז מעכשיו אין לי שיעורים חופשים יותר (באסה זה היה ממש כיף השיעורים האלו.
. והיא עוד דורשת שתי עבודות ליום שני,אין לי מושג איך אעשה את העבודה השניה. ות'אמת ממש לא אכפת לי. כי אני לא אעשה אותה. ב-כ-ל-ל. ומצידי שתקפוץ לי אשמתה שהיא לא הייתה בשיעורים האלו,שלא תצפה שאחרי חודשיים נעשה עבודה לבד בלי שום קשר לכלום !
. חוץ מזה הכל בסדר. היום הופעה של מוניקה סקס,יאאאאא :)
. איך הי היום שלכם?

asaf105

New member
באלי להרוג את המחנכת שלי

שעת אפס ספורט- סתם משעמם כי ישבתי בצד בזמן שכולם שיחקו כדורגל שעה ראשונה חלון, שעמום מחץ מטורף שעה שנייה חינוך, סתם דיברנו על המסע והמורה הביאה לנו עוגה על הכיף שהיה במסע XD שעה שלישית רביעית היסטוריה- גם עם המחנכת, ובא לי להרוג אותה, היא פשוט כזאת מוגבלת, כבר עברו שלושה שבועות מהמבחן בהיסטוריה והמוגבלת הזאת עוד לא נראה לי התחילה בכלל לבדוק לנו את המבחן, אבל לי'12 שגם אותם היא מלמדת היסטוריה היא כן החזירה להם היום, בחיי כמה שהיא מוגבלת, והיא עוד אומרת שייקח לה הרבה זמן לבדוק מבחנים לשתי כיתות, כולה שתי כיתות אפשר לחשוב!!! ורק שבוע הבא היא תחזיר שעה חמישית לשון- שעמום כרגיל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכבר חשבתי להזדהות איתך

המחנכת שלי מלמדת אותי אנגלית, היא גם מעצבנת וגם היא לקחה את הזמן עם המבחנים. ואז עלתה שאלה אחרת- י' 12?
כמה אנשים אתם?

tal872

New member
לי יש 2 ../images/Emo13.gif.

אבל הכיתה המקבילה היא של הצרפתים (סיפרתי לכם כבר) לילה טוב לכולם
.

XxXSynergitXxX

New member
חחחחח

אתה בי'3?! משתתפת בצערך! היא באמת החזירה לנו...והחישוב שלה היה מוטעה (ה100% היה 95, לא 100)

יובלל ג

New member
תהנה בהופעה!!!!

מרגישה חרא!! אתמול שחררו אותי מביתספר באמצע היום בטענה ש"את נראית נורא" כשהגעתי הביתה , גיליתי שאני חוגגת עם 39.5 חום.. היום בבוקר, קמתי מהמיטה לשירותים לרגע ואחרי פרק זמן לא ידוע מצאתי את עצמי שוכבת על הגב , על הרצפה בכניסה לחדר.. לא נעים בכלל

noam270

New member
יום נחמד....../images/Emo13.gif

עם הפלאפון החדשדש
היה יום... בסדר כזה... הוא עבר מהר, וזה טוב! בשיעור האחרון התנחלנו בי' 2 כי הבנים ריססו אצלנו המווווון (!) דורדוראנט, והמורה לגמרי התעצבנה מזה.... בצדק, אי אפשר היה לנשום... אז התנחלנו בכיתה ליד!XD עכשיו סאשה פה! ואז אנחנו הולכות לעשות עבודה שתציל לנו את הבגרות בערבית....

JeykinsN

New member
זהירות../images/Emo11.gif

הנך במיעוט
יש פה נראה לי שלושה או ארבעה מרחיבים :

tal872

New member
אווי ואבוי ! רק אני מרחיב צרפתית? ../images/Emo3.gif.

לאן הידרדרנו? אנשים שאוהבים ערבית?
.

asaf105

New member
אני לא כזה מעריץ ערבית

פשוט זה מקצוע קל בשבילי, אני מצליח בו יפה מאוד וגם בחרתי את זה כי אני רוצה אולי להגדיל את הסיכויים שלי להיות בחיל מודיעין בצבא, ולא בקרבי

יובלל ג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מקצוע קל, מצליחים בו יפה..
על החיל מודיעין, אני הכי לא רואה את עצמי יושבת שנתיים מהחיים שלי בהאזנות להקשיב לשיחות של ערבים מסריחים
כן,אני ימנית..בשנה האחרונה גם יש נטייה לקיצונות.. אני בצבא מתכננת לעשות משהו שקשור להדרכה, לאנשים! לא לאוזניות
. כשאני אגיע לזמן המיוחל...אני כבר אהיה אחרי 4 שנות הדרכה, ועוד ש"ש אחת[אי"ה ויקבלו אותי
] אז זה לא רצון לא אפשרי

asaf105

New member
מה אכפת לי מה אני אעשה במודיעין

העיקר שאני לא אהיה בקרבי אני לא רוצה להיות לוחם, ואני גם לא מסוגל להילחם, זה לא באופי שלי ואני בכללל לא מוכן להשלים עם העובדה שאני לוקח סיכון שאולי אני לא אחזור הביתה, כי זה בקרבי אני גם לא רוצה להיחטף בשבי, כשאני יודע שאני אשב שם בלי סוף, ולא ישחררו אותי

JeykinsN

New member
מאזינה../images/Emo99.gif

אוקיי זה היה רגע של חולניות אבל האמת אני מתה למודיעין...

למעלה