שבת שלום

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif שבת שלום ../images/Emo122.gif

אתמול יצאנו לכבוד יומולדת של חברה
ניסינו באיזה פאב אחד [משו בנזונה כמה אנשים יפים
] ולא הכניסו אז הלכנו לפאב אחר שאנטי באנטי כזה, ופאקין שיט אני התמסטלתי כמו שבחיים לא הייתי מסטולה. שתיתי טקילה מגעילה כזאת עם וודקה אשכוליות, צחקתי רקדתי חצי שעה וכל שאר הערב הקאתי בשירותים
הרגשתי כזאת נאחסית, ועוד בן דוד שלי היה שם איזה פאדיחות |נבוכה| בקיצור ישנתי אצל חברה שלי כי לא היתי במצב לחזור הביתה, בקושי עמדתי על הרגליים, עד עכשיו בא לי להקיא [והקאתי לפחות 10 פעמים
]. והיום ניצא לפאב ההוא שלא הכניסו אותנו, כי ימי שישי הם מחפפים.. גוד דיי אנד גוד שבת'

lucia 18

New member
בגלל זה עדיף לא לשתות ../images/Emo8.gif

תרגישי טוב ( חיבוק) האיקונים לא פועלים לי.. יצא לי איכשהו להגיע לבולוג הזה אולי חלקכם מכירים וקראתם אבל מי שלא זה באמת בולוג יפה הכותבת מאוד מוכשרת.. שבת שלום

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifחחח בטח וודקה מהסוג הזול../images/Emo4.gif

בכל מקרה תרגישי טובב...
ממ לחברה שלי נגמר המלווה לפני שבוע.. וההורים שלה בסוףשבוע והשאירו לה ת'אוטו
אז יוצאיםם לחרושש קצתת
דרך אגב עוד 6 ימים
נגמר לי המלווההההה

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif דווקא זה היה אבסולוט

פשוט הטקילה היתה זולה ומגעילה היא דפקה אותי...

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif בונא, אני לא מכירה בן

אדם איד ששתה טקילה בלי להקיא ת'נשמה אחרכך!

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifשבת שלום!

סווווףףףףףףףףףף שבועעעעעעעעעעעעעעעעע
אעאעאעאעאעאע איזה שיגעון
היום הולכים לפאב כמה חברות, מחר למסיבה עם חברה החבר שלה והמתוקי שלי
, כמה שאני צריכה להתפרע!! שבועיים של עומס לא עשו לי טוב
האמת שכל אתמול וכל היום בבוקר הייתי בשיא הדיכאון, כי העולם חרא, מזויין, ואין לי כוח יותר לזיבולים האלה. אבל יאללה, Carpe diem ע-נ-ק-י
[אבל אני עדיין צריכה לדבר איתך *דחוף* מאיה! ואת לא עונה במסן!]

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gifלמדת לקח!../images/Emo8.gif

תרגישי טוב

Miss Rojas

New member
יואוווו חמודותתתתת!!!

ראיתי עכשיו את השרשור יומולדת שעשיתן לי וריגשתן אותי בטירוף
זכרתן למרות שאני לא פה
מתה מתה מתה עליכן ותודה ענקית לכל מי שבירכה!
כל כך אוהבת אתכן וכל כך מתגעגעת
תודההההההההה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ספרי קצת מה קורה איתך

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאלכסושהה ../images/Emo24.gif

אני מתגעגעת
באמת ספרי מה קורה איתך... איך היתה היומולדת?

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifאכלססססססס../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

אני מישל,(קוקו שולט) פשוט החלפתי כינוי
מה נשמע
איך בפנימייה
אנחנו מתגעגעות

Miss CMM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo205.gifחזרתי עכשיו עם המשפוחה

מסבתא וסבא והיה שיר נוסטלגי.. של היי פייב
לא יודעת איך קוראים לו.. היה חביב

הלו הלו!! סוף סוף קצת חיים../images/Emo202.gif

מיום רביעי עד אתמול הייתי בצילומים.. וכבר בשלישי התחלנו לארגן דברים..אז זה גם נחשב.. קיצר הצילומים האלה..זה כל יום מ7 בבוקר..עד איזה 2 בלילה לעמוד על הרגליים...פשוט מתיש..אבל כיף
ואני היחידה בקבוצה עם רישיון בלי מלווה אז מטרטרים אותי כל הזמן..אני לא מסוגלת לנהוג יותר... את הרעיון של הסרט אומנם אני לא אוהבת..וגם כותבי התסריט שאיתי בקבוצה..הודו שהם מאוכזבים..אבל את מה שיש..עשינו על הצד הטוב ביותר..בינתיים לפחות..(אני מקווה טפו טפו טפו). ויש לנו שחקנים מצוייניםםם פשוט!!! יו כאלה שחקנים טובים!!!! פשוט קאסט מצויין..וממש כיף על הסט. וגם הצילום מצויין..ואני כבר מתה להיכנס לעריכה..זה יצא כזה יפה!! וכעיקרון סיימנו לצלם את רוב הסצינות..נשארו לנו רק איזה 4 סצינות..שאחת מהן זה הפקה ממש רצינית...אז נעשה את זה ביום צילום ועוד יום השלמות או משהו... בקיצור..אני מרוצה..אפשר לומר. בינתיים..טפו טפו טפו. וחוצמזה..לא היה לי זמן לנשום כל הימים האלה..לא ראיתי אנשים בכלל חוץ מהאנשים על הסט וחברות שפגשתי במקרה בדרכים.. לא הייתי בבצפר אז אין לי מושג בכלל מה הולך שם... ואין לי כח להשלים את כל מה שהפסדתי..אוח. וזהו..אני הולכת לנוח קצת..לארגן דברים ואז אני אלך לחבר שלי או משהו..

למעלה