צהריים

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif צהריים../images/Emo42.gif

[כמה שנים לא פתחתי הודעה חדשה
] היום היה טקס יפה, הביצפר התחיל מנהג חדש- בוגרי בית הספר מגיעים לטקס עם המדים, אז היום באו די הרבה חיילים שאני מכירה מהזמן שהם למדו פה. אז זה סתם היה יפה לראות. חוץ מזה שחבר שלה בא עם המדים המושלמים שלו ועם המשקפי טייסים
ושלוש מכוערות מי' הסתכלו בתמונות מחזור על חבר שלי וחבר שלו וריכלו עליהם ["מה זה הוא?! פה הוא מכוער! עכשיו הוא חתיך. יא זה כן הוא אמאלה!"] ועמדתי לידן, היה משעשע
[מועתק מפורום אופנה] מה אתם עושים ביום העצמאות?

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifצהרייםם../images/Emo21.gif../images/Emo112.gif

היום הכיתה שלנו עשתה את הטקס בבצפר... והיו שם משפחות שכולות..והיה ממש עצוב
והיום יש מנגל של השיכבה... ומחר של המשפחה...
יום עצמאות שמחחח

../images/Emo14.gif|מנון|אעאהאאעאהאהאהההה

99 במגן בצרפתיתתתתתתתתתתתתתתתת
*אושר* ו-90 במבחן המסכם בכימיה
יאאא

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifוגמני בבגרות 99 בצפרתית

בכיתה יוד
השנה אני מקבלת בסביבות 70 80

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo42.gif

היום הייתי מהחיילים שבאו לטקס. זה היה הכי מיוחד שיש, כי אנחנו מחזור א' של התיכון, הראשונים לעלות על מדים, הראשונים לבוא לטקס לא כתלמידים... מי שהייתה רכזת השכבה שלנו בשנה שעברה הכינה לנו שורות של כיסאות, גם שורות לקרוא והיו כאלה ששמו כומתה על הראש ועלו לבמה להשתתף בחלק מהטקס... היה מרגש. אחרי הנשיקות והחיבוקים גם הייתי צריכה להסביר לקטנים שזה שיש לי שני פסים על הזרוע לא אומר שאני מ"כית, ועוד להסביר שכולם בסוף מקבלים רב"ט (הסברתי להם גם אחרי כמה זמן וכל זה) - הקטע הזה היה די משעשע. ובסוף הלכנו לבית קפה שמול הבית ספר - שהיינו גרים שם בתקופת הלימודים, וישבנו, ודיברנו... כמה כיף לראות את כולם אחרי כמעט שנה!

גם אצלנו כולם באים עם מדים...

אין אין..המדים עושים את זה.. אבל כווווולם היו..חוץ מחבר שלי..כי הוא בצבא..ואם הוא היה בא אז הוא היה בא עם המדים היפים שלו-הלבנים..אבל הוא לא בא..אוף
והטקס היה רגיל..כמו כל טקס יום הזיכרון..ותמיד חם כי זה בחוץ בשמש..אבל עמדתי בצל... ואחרי הטקס חברה שלי באה אליי..עד עכשיו...ובערב אני הולכת עם חברות להוד השרון כמובן..עברי מופיע פה..וגם משינה..ואז אח"כ או שנלך לרעננה או לחברה שמזמינה אלייה מלא אנשים...נראה מה יתחשק.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מדים לבנים../images/Emo99.gif

היו כמה עם מדים לבנים וזה <---ככה---> יפה.

Miss CMM

New member
עבריייי../images/Emo99.gif הייתי ברוק"צ בראשון.

וכמובן שחיכיתי להופעה שלו.. שהייתה מושלמת
\כתר| והוא התלבש כ"כ יפה..
והוריד את החולצה באמצע
ואז הלך וחזר שוב
.. אחח אחח כפרעליו... התגעגתי להופעות שלווו.. איך הייתה ההופעה שלו בהוד השרון?

אממ..הייתי דיי מאחורה כי באנו מאוחר

וזה בניגוד לכל ההופעות שלו שאני תמיד שורה ראשונה או מקסימום שלישית.. אז יצא שלא ראיתי אותו ממש טוב או בכלל..כי עד שראיתי.. מישהו הסתירו לי אותו.. ההופעה הייתה קצרה,כי כנראה לא שילמו לו מספיק..אבל טובה..כי זה עברי כמובן..לא יכול להיות גרוע..
והכי מצחיק..שלפני ההופעה אמרתי לחברה שלי שהוא ילבש חולצה זית..כי הייתה לי תחושה...והוא באמת לבש חולצה זית..צבאית כזאת. וילדים מהכיתה שלי צילמו את ההופעה שלו..אז הם היו על הבמה..והמורה שלי לתקשורת הנחה את הערב..אז היה ממש מצחיק.

FCHS GIRL

New member
אעאעאעא../images/Emo176.gif../images/Emo177.gif../images/Emo99.gif

איזה חתיך הוא היההההההההה...!!!
אני כל כך אוהבת את השירים שלו ואותו... כל הערב חיכיתי להופעה שלו, מסכן הוא בא צרוד...|מנחם|

למעלה