תרומות למסירה

mayav

New member
ברי חיפשה משחקי קופסא

אולי תכלי להעביר לה כמה .... (לגיל 2-3 אם אני זוכרת נכון)

תתרולי

New member
פני לעיריה למחלקת רווחה

ושם כבר יתאמו בינכם. הטלפונים של המקומות הללו חסויים בד"כ.

nechma

New member
כלי מטבח. נמצאים ליד כפר חסידים

בין מגדל העמק לחיפה. ניידים מעונינים למסור לפני ערב חג

ד פ נ א

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ספת נוער למסירה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מעונינת למסור היום (יום ראשון) ספת נוער. נמצאת באור יהודה!! נא ליצור קשר במסר תודה

פיביס

New member
סטרואידים, וצריך מרשם.

אבל יש כאלה שמקבלים מרשם ואין להם כסף לקנות, ואם אני כבר קניתי ואין לי צורך יותר שיקחו ממני.

א י ו ש י

New member
../images/Emo41.gifלמסירה גרבר חדשים../images/Emo41.gif

נשארו לי ב
קופסאות גרבר רבות שאין לי כל שימוש (בני כבר גדול) 1 קופסה שלב 1- מחית תפוחי עץ 1 קופסה שלב 3- מחית עוף עם אטריות 11 קופסאות גרבר שלב 3- תפוחי עץ וגם תפוחי עץ עם בננה. תאריך התפוגה סוף 2007. גרה במודיעין אשמח להעביר למי שזקוק

האם עדיין למסירה? אם כן, אשמח לאם

חד הורית בטיפולי.גיסתי גרה במודיעין כך שאפשר להתארגן לגבי השינוע. אשמח לדעת אם אקטואלי. חג שמח, דניאלה

חיה ב

New member
מאפרים ומאפרות רוצים לעשות לכן כייף

תרומה מהלב - קבוצת מאפרים ומאפרות רוצים לשמח וללמד איפור נכון וסדנאות לקבוצות נשים כמו: מעון נשים מוכות, נערות במצוקה נערות בפנמיה וכו' הקבוצה תתחיל את פעילותה אחרי הפסח . אני אעביר לנועית את הטלפון והמייל של הגברת ראש הקבוצה ששמה נתי.

WhiteRaven

New member
מעוניינת לתרום בובות פרווה

מעדיפה לתרום לבתי חולים כמו שניידר ולא יודעת איך ליצור עימם קשר. אבל העיקר מעוניינת לתרום, עדיפות לאזור המרכז אומנם בגלל ההעברה.

נועית10

New member
בית חולים שניידר -מחלקת ילדים

מצרפת לך קישור עם טלפונים ודרך ליצירת קשר עימם. תתקשרי ותעדכני שאת מעוניינת לתרום לחדר משחקים שבמחלקה שלהם. בדרך כלל יש חדר משחקים מיוחד במחלקות הילדים.

ORIT THE SWEET

New member
בית החולים עמוס משחקים. עדיף לתרום

למקומות שבאמת אין. עולים חדשים..מועדוניות בשכונות מצוקה..לילדים עצמם! מעונות של נשים מוכות..וכדומה.

חלילית2

New member
../images/Emo124.gif למסירה: טלויזיה "16 עם שלט

במצב מצויין. איסוף מהוד השרון.

למסירה לפנימיה או מעון

לילדים בסיכון כורסה מתנפחת גדולה מאוד, יפהפיה וחדשה (לא נעשה בה שימוש). האיסוף מביתי בת"א.

אתיר

New member
למסירה בגדים לילדות/נערות

מידות 16,18, S הרוב חולצות במצב טוב, יש גם מכנסים מידות 38, S + גרביים אני גרה בירושלים, אני יכולה גם להעביר למי שצריך

למסירה: אמבטיה לתינוק+מעמד לאמבטיה

הייתה בשימוש שנה, בצבע ורוד סגלגל. באיזור ראשון לציון. מישהו רוצה (זה עולה יורת מ-100 שח, חבל שזה לא יהיה בשימוש)

למעלה