תרומות למסירה

yam1212

New member
ברשותי תנור אפייה ומסך מחשב

שאני מעוניינת למסור. יש צורך באיסוף מאיזור השפלה. (יש לקחת בחשבון שהתנור לא נכנס לאוטו רגיל/לבאג'ז). ניתן לצור קשר דרך המסר.

פיץ66

New member
שני זוגות אופניים

אופניים קטנים, צבע כחול עם גלגלי עזר (צריך לחבר את גלגלי העזר ולתקן פנצ'ר)- מתאים למתחילים להשתמש ברכב דו-גלגלי... אופניים מעט גדולים יותר, מתאים לגיל 6-7, צבע סגול-ורוד. האופניים נמצאים בפ"ת. מישהו מעוניין?

Recluse Warrior

New member
המון משלוחי מנות לתרומה !

יש בידי המון משלוחי מנות שנאספו ממרבית בתי הספר בעיר הרצליה. אשמח לתרום אותם למקום עם צורך מובהק. לכל המעוניין להגיב כאן, או לחילופין לשלוח הודעה למייל [email protected] מיכאל.

tal2swissa

New member
רוצה לתרום צעצועים ובובות פרווה .

יש לי ה-מ-ו-ן בובות פרווה וצעצועים חדשים שאני רוצה לתרום אותם בצורה הזאת : חלק לגן חינוך מיוחד. חלק לדיור מוגן (הוסטל, מעון וכו') לפגועי נפש. וחלק לדיור מוגן למפגרים. מי שמתאים לו יכול לשרשר פה ואפשר גם לפנות אלי במסר. תודה רבה, טל.

אורי כץ

New member
דברים שהשוכרים הקודמים השאירו

השוכרים הקודמים השאירו בדירה כל מיני דברים (מיטות ילדים (לא תינוקות), בגדים, כלי מטבח, מכונת כביסה (ישנה, שככל הנראה יש נזילת מים ממנה) ועוד) בכוונה, ואין להם שום כוונה לבוא ולקחת. לי אין מה לעשות עם מה שהם השאירו. למי ניתן להעביר את הדברים כדי שלא ילכו לפח (מדובר בראשל"צ)? אשמח לקבל שמות וטלפונים (אפשר גם במסרים) הערה חשובה: יקח לי זמן עד שאתפנה לעניין ואם זה משנה אז יש לקחת זאת בחשבון).

נועית10

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifלמסירה מקרר ברעננה

מקרר בן 15 שנה, אמקור XL במצב טוב. כל הקודם זוכה. מי שמעוניין צריך לדאוג להובלה של המקרר על חשבונו. מי שמעוניין אשמח לקשר אותו עם התורם. תודה

gaix

New member
חברה מעוניינת לתרום מסכי מחשב

חברה מסויימת מבקשת לתרום מסכי מחשב שעובדים (הם החליפו למסכים דקים) אין לי פירוט על גודל המסכים אך מי שזקוק זה לא אמור לשנות לו

בגדים חדשים עדיין בקופסא לתינוק

שקיבלתי מתנה אבל הם לא מתאימים לתינוק, אז אני מעוניינת לתרום אותם. יש סרבל חמוד בצבע כחול ולבן שבא עם כובע תואם. יש סרבל בצבע צהוב לבן עם כובע תואם. שניהם במידות 0-3 חודשים. יש חולצה משובצת במידה NB. ויש שמיכת פליז חמודה בצבע כחול. מי שמעוניין אני במסרים.

talia 2

New member
למסירה מזנון ובגדים לילדים...

למסירה מזנון משתלב (מצב משולב- חלק נמוך נכנס לתוך חלק גבוה יותר או מצב פתוח-יכול להיפתח לארוך יותר) בצבע שחור. כמו כן בגדי ילדים (גיל 3-8). במודיעין. צרו קשר במסרים

pinimiri

New member
למסירה טלויזיה צבעונית , עובדת!

אני במעלה אדומים. מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר במסר.

mayush23

New member
יש לי המווון בגדים למידות 38-40../images/Emo70.gif

רובם אם לא כולם בגדי קיץ, חולצות גופיות וכו', יפים, הייתי רוצה לתרום למישהו/מוסד אולי? איך ולאן מעבירים? אני מאזור אשדוד

Digi Lista

New member
יש מצב להעביר קצת לאיזור הצפון?...

אני בת שירות לאומי בביה"ס לילדי סי.פי ונכויות קשות בגילאי 3-21 המונה כ80 ילדים בערך,כאשר לידו יש גן לתסמונת דאון ועוד כמה תסמונות אחרות(כ12 ילדים) ואני מכירה גם משפחות שילדיהן בביה"ס וישמחו לקצת צעצועים כי מצבם על הפנים. כמו כן בשכונה שלי יש הוסטל למבוגרים בעלי פיגור שכלי+הפרעות נפשיות/התנהגותיות. אם אחת מההצעות שלי מתאימה למרות שהאיזור הוא איזור הצפון אשמח שנדבר ונעזר באנשים מהפורום לשינוע בהקדם האפשרי
מראש וכול הכבוד על היוזמה המבורכת

tal2swissa

New member
שלחתי לך מסר בנושא.

באופן כללי, נראה לי הכי טוב הרעיון שלך להעביר את המשחקים למשפחות נזקקות של ילדים מבית הספר ומהגן. כל טוב ותודה רבה, טל.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif לך../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

קראתי את המסר וגם הגבתי,הלוואי ונצליח להעביר להם
ענקית על היוזמה והרצון הטוב

למעלה