תרומות למסירה

zoshi123

New member
ךמסירה ציוד נילווה למחשב

למסירה 3 עכברים, מקלדת, ספק, ורמקולים.

../images/Emo206.gifלמסירה כרטיס למופע

מופע של מיקי גבריאלוב.בתאריך 23.2.07 בגני תקוה,משעה 22 , בתמורה..מבקשת הסעה למופע
- מפתח תקוה לגני תקוה וחזרה בסוף המןפע לפ"ת.

מעונינת לתרום 4 דיסקים-אוסף רומנטי

בפ"ת,מעונינת לתרום את האוסף הרומנטי-שרים אהבה במצב מעולה! כל הקודם זוכה!

מורני !

New member
מחפשת ארגון

שלום. בעבודה של אימא שלי נשארו מתנות מחג קודם שהם צריכים להעביר אותם היום ומחר. מדובר בסירים להכנסת ספגטי או משהו כזה. הבעיה היא שאי אפשר להעביר לאנשים פרטיים אלא רק למוסדות מוכרים, כי המקום הוא מקום ממשלתי. אז בעיקרון אלו מקומות שיש שם מטבח כדי שיוכלו להשתמש בסירים. תודה.

נועית10

New member
נשמח לקבל עבור "אתנחתא" בירושלים

מדובר בדיור מוגן לנוער במצוקה (כמו בית השאנטי בת"א) הם זקוקים דחוף לסירים והם ישמחו לדאוג לאיסוף ממך. הטלפון של מאשה מנהלתנית המקום 3833369 - 052 כמו כן, מאשה תוכל לתת לכם מכתב תודה עם דף לוגו של אתנחתא כדי שתעבירי למקום עבודתה של אמא. מצרפת לך קישור עם פרטים אודות "אתנחתא" אודה לך אם תצרי קשר עם מאשה היא תשמח לקבל את הסירים עבור הכנת מזון לילדים במוסד. תודה

מורני !

New member
היי, תודה

מנהלת המקום החליטה שהיא רוצה לתרום רק למוסדות באזור חדרה. אני מצטערת. האם יש מקום באזור זה שאתם מכירים? שתי חבילות כבר הועברו, אני חושבת שנשארו עוד 3 או 4. תודה רבה על הכל.

Tula1

New member
למסירה טלויזיה+ ריהוט צנוע

למסירה טלויזיה ישנה אך במצב טוב, וריהוט צנוע (ספרייה קטנה ועוד כל מיני)

נועית10

New member
את רוצה לתרום? מהיכן את?

את מוזמנת להכנס לפורום נתינה מהלב למסור שם למשפחות נזקקות. ראי קישור בצד שמאל בפורום

תנור אפיה

מי שרוצה וזקוק/ה יכול/ה לבוא לקחת ממני, חינם אין-כסף, תנור אפיה שעובד נהדר. סיבת המסירה: קיבלתי תנור מהורי. התנור הוא ללא כיריים וללא פונקצית טורבו. אפשר לפנות אלי במסרים או בטלפון שלמטה. בתאבון!

האם זה עדיין רלוונטי

אני עו"ס בקריית מוצקין הייתי שמחה לדעת האם המחשב עדיין רלוונטי? אודה על התייחסותך בהקדם

למעלה