שלום. בעבודה של אימא שלי נשארו מתנות מחג קודם שהם צריכים להעביר אותם היום ומחר. מדובר בסירים להכנסת ספגטי או משהו כזה. הבעיה היא שאי אפשר להעביר לאנשים פרטיים אלא רק למוסדות מוכרים, כי המקום הוא מקום ממשלתי. אז בעיקרון אלו מקומות שיש שם מטבח כדי שיוכלו להשתמש בסירים. תודה.
מדובר בדיור מוגן לנוער במצוקה (כמו בית השאנטי בת"א) הם זקוקים דחוף לסירים והם ישמחו לדאוג לאיסוף ממך. הטלפון של מאשה מנהלתנית המקום 3833369 - 052 כמו כן, מאשה תוכל לתת לכם מכתב תודה עם דף לוגו של אתנחתא כדי שתעבירי למקום עבודתה של אמא. מצרפת לך קישור עם פרטים אודות "אתנחתא" אודה לך אם תצרי קשר עם מאשה היא תשמח לקבל את הסירים עבור הכנת מזון לילדים במוסד. תודה
מנהלת המקום החליטה שהיא רוצה לתרום רק למוסדות באזור חדרה. אני מצטערת. האם יש מקום באזור זה שאתם מכירים? שתי חבילות כבר הועברו, אני חושבת שנשארו עוד 3 או 4. תודה רבה על הכל.
מי שרוצה וזקוק/ה יכול/ה לבוא לקחת ממני, חינם אין-כסף, תנור אפיה שעובד נהדר. סיבת המסירה: קיבלתי תנור מהורי. התנור הוא ללא כיריים וללא פונקצית טורבו. אפשר לפנות אלי במסרים או בטלפון שלמטה. בתאבון!