תרומות למסירה

malka3

New member
למסירה בחיפה

מכונת כביסה סימנס פתח עליון
תנור בישול ואפיה (שתי קומות) - אמקור את המוצרים יש לאסוף מחיפה.

cottoncandy

New member
שלום לחברי הפורום אני מעונינת לתרום

בגדים בתל אביב אתם יודעים אולי למי אני יכולה לפנות?

נועית10

New member
מוזמנות לפרסם גם בפורום השני שלנו

שמיועד למשפחות ובודדים,פורום "נתינה מהלב". מצרפת קישור.

yaaraV

New member
מיטת נוער למסירה

מיטת נוער מעץ אורן עם ארגז תחתון על גלגלים. המיטה ותיקה למדי, אבל במצב סביר. ללא מזרון. המיטה ברמת-השרון.

מייכלוש

New member
למסירה ספרים

כמות גדולה של ספרי קריאה ישנים לנוער-מבוגרים בבאר שבע.

מור~!

New member
מזרון זוגי למסירה

יש אצלנו מזרון זוגי שאנחנו כבר לא צריכים המזרון כמובן במצב משומש ובן כמה שנים, אבל יהיו כאלה שימצאו לו שימוש אני מאמינה אמא רוצה לזרוק אותו לפח, אז לפני זה אני מנסה כאן המזון נמצא בעתלית לבוא ולהעמיס פרטים במסרים

שיר5520

New member
מקרר למסירה - דחוף

מקרר של חברת ווסטפוינט (WESTPOINT) גודל סטנדרטי. צבע בז'. בשבועות האחרונים התחיל להוציא מים ולא התאמצנו לבדוק למה. יכול להיות שזו לא בעיה רצינית ואפשר לסדר. נשמח למסור למי שצריך, ויש לו גם איך לקחת. אנחנו גרים בראש העין. המקרר יהיה אצלנו יומיים-שלושה למעוניינים, אח"כ כך נטרך להוציא אותו מהבית.

למסירה כרטיס למופע של מיקי גבריאלוב

ב-16.2 בזאפה ברמת החיל,מבקשת הסעה למופע מפתח תקוה לרמת החיל וחזרה לפתח תקוה.

tal2swissa

New member
שני מקומות בתל אביב לתרומות בגדים :

יש בתל אביב סניף של ויצ"ו. שם מקבלים בגדים מאנשים טובים שתורמים את הבגדים שלהם, מוכרים אותם במחירים מצחיקים שכל יד משגת לנזקקים (1 - 5 שקל לפריט). כל ההכנסות קודש למאבק באלימות במשפחה. אפשרות נוספת, אם הבגדים מתאימים לילדים ונוער מתחת לגיל 18, היא לתרום אותם למקלט לילדים בסיכון של אל"י, האגודה להגנת הילד בתל אביב. למקלט עצמו לא תוכלי להכנס, כי כתובתו חסויה בשביל הפרטיות של הילדים, אבל תוכלי לשים את הבגדים במשרדים של אל"י והם כבר יעבירו. פרטים בטלפון הזה : 03-6091930 כל טוב ושבת שלום, טל סוויסה.

איפה סניף ויצ"ו ממוקם?

בדיוק רוקנתי מהארון כמה שקיות, וזה נשמע לי עדיף מלשים ברחוב

למעלה