תובנה

shemesh22

New member
../images/Emo62.gif תובנה

בדרך הביתה מהפארק, ברדיו מתנגן שיר של ג'ון לנון "ילד יפה"... אחרי שבת רגועה כשהשמש מלטפת וסביב המון אנשים יפים, המילים מתנגנות ונכנסות לתוך הנשמה מקשיבה ושרה יחד עם ג'ון... Life is just what happens to you" "While your busy making other plans כמה נכון המשפט הזה..החיים קורים בזמן שאנחנו עושים תוכניות אחרות. בשבילך איש הכוכבים אחרי שאמרת שמזמן לא שיתפתי בתובנות...
לכבוד ג'ון לנון ז"ל שנדמה לי שהשבוע חל יום הרצחו...
ולכבוד כל האבות באשר הם

יערית

New member
../images/Emo25.gif

ואצלנו התנגן דרך ארוכה אני כעוף בנדודיו אני כרוח חרש ימים עוברת שרה לה מסתיו אל סתיו. שיר הרוח על המים ולו הרבה גוונים מי אני היום ומה אני בצלילים המשתנים בשיר? כשהאור על פני המים יש קשת של גוונים מי אני היום מה היום מי אני בשיר. הגוונים היפים שבחיים,חייבים לחוות ולחיות אותם{עבור אביב 36
}

ואצלנו התנגן ../images/Emo26.gif

בעיר יפה ומלאת געגועים אני הולך להתמסר לרצונות שלי, להסתבך וליופי שמעיף אותי לעננים התלהבות כזאת, חסרת מעצורים עכשיו אני בולע את הרוק שמצטבר לי בחלל הפה הזדמנויות כאלה בחיים לא יהיו הרבה בחולצת פסים דקה וכובע משונה זה העיניים שעושות את ההבדל כזה יפה עכשיו אני נבהל ואז חוזר לוקח את הזמן לא ממהר אני שומע מבחוץ שהפה שלי אומר, מה הפה שלי אומר עכשיו זה לתמיד או לוותר ובאתי לאחד, יצאתי עם אחר במכונית יפנית חדשה בירידות אני דוהר עכשיו אני דוהר

G a v ® i e L

New member
השיר הוקדש לבנו שון.

הגדרה נחמדה, אבל קצת מתחכמת מידי. אבל מי אני, זבוב ירקרק, שאשפוט. בכל אופן, השיר שיערית ציינה הוא של גלי עטרי, נמאס לי שתמיד באים אליי בטענות בגלל השטויות שלכם, אז תתחילו לציין קרדיטים.

G a v ® i e L

New member
תפסיקי לנג'ס, אני פשוט ב...

מחזור ! גבריאל, גורלו של גבר המחובר מידי לצדדים הנשיים שבו.

יערית

New member
רגע אחד

אני כן ציינתי את גלי עטרי,אם כי באיחור של שנייה וחצי, אבל עשיתי זאת כמו גדולה!! גנב קרדיטים שכמותך

../images/Emo41.gif לנון נרצח ב-8 בדצמבר

בשעות הערב מחוץ לביתו במנהטן. מרק דייויד צ'פמן ירה בו 3 כדורים בגב, כמו פחדן אמיתי. מי יודע איך היתה נראית המוסיקה היום אם זה לא היה קורה... Strange days indeed Most peculiar, mama

shemesh22

New member
../images/Emo45.gif כנראה הסניליות

המתקדמת שלי... תודה על התיקון

יערית

New member
מאמינה

שהוא גם היה שר אחד משירי "נטלי", בגירסא מיוחדת משלו

אהבתי..../images/Emo140.gif

עוד בן מזל מאזניים שהפך זמנית את העולם למקום נעים יותר.. ולך יקירתי - אל תפסיקי לשלוח את פרחי התובנות האדומים הקטנים האלה..

Den3

New member
אנחנו...

שמענו את צליל מכוןן.. בואי הנה בואי לכאן, אני שולח לך צליל מכוון... הילדים שלי חולים על השיר הזה, מדהים לראות ילדה בת 2.5 מזמזמת את זה...

עדיין, שווה לעשות תכניות ../images/Emo141.gif

הרי חלקן בכל זאת מתגשמות. ואפרופו אבות, ג'ון לנון הוא דוגמא לזה שבן אדם יכול לעשות שינוי. את הבן שלו מנישואיו הראשונים, ג'וליאן, הוא נטש. את שון, הבן שלו מיוקו אונו, הוא נשאר בבית לגדל.

למעלה