??? שאלה :)

Kremboim

New member
../images/Emo62.gif??? שאלה :)

מה הם (לא יודע מי אחד מהם) אומר בתיחלה של השיר -איתי מניאק- אז ממש בתחלה נ.ב השפה גם לא ממש ברורה! :)
(נורה למחשבה!:)

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהבת אנשים ששומעים משפטים והופכים אותם לעילגים לגמרי- כמוני הם אומרים "הייתי מניאק"...ואם תקשיב/י טוב, הטי אוזנך ותכנסי למוסיקה, תוכלי להבין ת'מלים כי הן דווקא ברורות

booly16

New member
איפה את ואיפה אנחנו ילדת בועה...

אני רואה שעלית על טריפ אחד יותר מידי כל מה ששומעים זה "קליסמסתאתהלדםםם..." מה נסגר איתך??? יאללה תפוצצי את הבועה ובואי תנחתי פה אחותי... ;)

SatLa X

New member
בונה..

אני לא כאן כמה ימים ואתם מתחילים לדבר שטויות..?!? חיחיחחח ימסטולים כל אחד אומר שזה משו אחר אני לא מתערבת..

פ ו ס ט י

New member
עדי יא פוסטמה..

אפשר ללחוץ על אנטר לפעמים!!! למה הכל שורה אחת? לא רואים את הסוף... זונע.

../images/Emo110.gifחחח עדיייייייייי

אוי אוי למה ההודעה הזאת נקטעה?? חחח כשאמרת לי בבצפר זה הצחיק אותי עכשיו בכלל ישבתי במחשב וצחקתי עלק "3 שורות חחח" כמו בשיר הזה של אטניקס- תמיד חשבה שהאלוהים..אהב לראות אותנו מנגנים

פחחח אני חשבתי שזה

"תמיד חשבה שהיילודים באמירות אותנו מלמדים" פחחחח וצעקתי על לי שהיא עילגת והיא לא שומעת טוב ובסוף בדקנו ומסתבר שאני היא העילגת... אבל לי עדיין סתומעעעע חולע עלייך כפרע

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחח את גרמת לי

להרגיש ממש טיפשה...בסוף אני צדקתי.. חחח ומאז אני כל הזמן שרה כמוך..בעעע עלייך!!! את יותר סתמע ממני): חולה עלייך כפרע 2! חחח עינב יצאה לשוף אויר(?) והשאירה אותי עם המחשב...ומשעמם לי..

../images/Emo110.gifכן בדבורקין ממש לא הבנתי מה

אתן רוצות ממני (תשירי את השיר הזה..הא?!) חחח לשוף אוויר? ויי זה לא פייר עושים לך צמות ואת מקבלת על זה שעות!!בלעכס

פחחח העיקר היא אומרת לעופר ש...

המחוייבות האישית לא תורמת לה כלום...Yeah right היא מנצלת את עינב, רואה איתה "פינת אור" (אני יודעת שאת נהנית מזה, לי) היא עושה לה צמות....ועוד מקבלת על זה שעות מחויבות!!! החיים הטובים למה לא, למה לא....פעם הבאה שישאלו אותך מה את מרגישה שזה תורם לך תגידי "צמות"

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחחח..

מפינת אור אני לא נהנת..זה כ"כ מטומטם! אבל מארתור אני הכי נהנת בעולם!!חחחח אז גם היום שחזרתי מבצפר ראיתי ארתור והמומינים((:) חוץ מזה..אני לא מנצלת אותה..היא הציעה את זה..

../images/Emo110.gifגמני ראיתי ארתור היום

אבל ראיתי את הפרק הזה כבר מלא.. נראה לי ראיתי את כל הפרקים!!! חח איזה מצחיק השיר הזה שהם שמו בהתחלה עם השיניים שנושרות להם!!!!!!!!!!!

למעלה