רעיון

../images/Emo62.gif רעיון ../images/Emo62.gif

מה דעתכם? אנחנו כח! אנחנו בקשר! אנחנו זקוקים לאותו הדבר! קדימה, איפה היינו עד כה? לדוגמא, אני שוקל לרכוש Teck 8, מגף סופהדרך מחיר שחיטה, דמיינו שאתם מקבלים מחיר באופנועית, ואז אומרים לה: "או קיי, כעת תני לי מחיר לשש זוגות! היא הרי תיפול מהכסא, סביר להניח שאנחנו מדברים על עולם אחר, לא? אם כך למה שלא נתארגן? עזבו כרגע מיסוד והתארגנות מוסדרת, בואו נתחיל בקטן, לדוגמא - אם עוד גולשים כאן בכיוון לרכוש בחודשיים הקרובים Teck 8, שווה שנצטוות יחדיו ונפעל לקבלת מחיר משותף! ורבותי, זה נכון גם לרכישת אופנועים. דעתכם?

ואם...

ההיענות ממש ממש רצינית - אפשר לפתח את זה ולמצוא מיקום ייעודי להתארגנויות רכישה משותפת כאן בלוחות. מצידי תתארגנו לרכוש יחדיו עשרים צמיגים בהנחה, 50 ליטר שמן מוטול 600 במחיר דיל, 6 קסדות ביפאה אחרי ששחטנו את הדס, או ארבע WR450 בהפשטת מטרו מתחתוניה...

תומר ג

New member
רעיון גאוני...

נדמה לי שהמוצר הכי מבוקש ומתבלה הוא צמיגים.

STIVENZ 426

New member
אני פותח..

אני רוצה לקנות מכנסי רכיבה . אפשר גם עם חולצה. אם עוד מישהו ביומיים הקרובים יצטרף אלי, תיסלם.. אם לא- אנדורה תספק לי.. סטיב.

זאביקDR

New member
אני רוצה מגפיים

אבל TECK 8 יקר לי אני צריך משהו הרבה יותר זול אה כן אני צריך גם כפפות ואם מיכנס לא יהיה יקר אוסיף גם אותו לרשימה

THE SCOOTER

New member
רעיון מצויין

אני בפנים בשביל כפפות וקסדת שטח+משקף, משהו בסיסי. לא יקר.

THE SCOOTER

New member
רעיון מצויין

אני בפנים בשביל כפפות וקסדת שטח+משקף, משהו בסיסי. לא יקר.

GalSont

New member
../images/Emo62.gifרעיון גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif

אני הולך ללוח

botke

New member
אבל (והוא גדול...)

אני מבין האנשים שגם יקנו ציוד באלפי שקלים בקרוב ,אבל אני מזמין אותו בחו"ל למישהו שאני מכיר שם ואחרי זה מישהו אחר שחוזר לארץ מביא את הציוד איתו הכל מתבצע בטלפון עם כרטיסי אשראי ובגלל שזה נחשב ציוד ספורטיבי לא משלמים על זה מכס, כך שאני חושב שגם אם שלושים איש יתארגנו והמקום המדובר יתן לנו מחירי עלות זה יהיה לי יותר יקר מהציוד היכ טוב היום בארה"ב כך שלדעתי ההתארגנות הזו מצוינת אבל מי שיש לו כסף ורוצה ציוד רציני צריך לקחת בחשבון את האפשרות הזו של להביא מחו"ל בעצם למדינת ישראל
הבירוקרטית צריך לשלם רק מע"מ... אגב, אפשר גם להזמין את הציוד בדואר וזה עולה מכס כמובן אבל זה משתלם יחסית למחירי המונופול של חנויות הציוד , ביזיון... בוטקה

הודעתך ממש לא ברורה...

כן מכס לא מכס, על ציוד ספורט אין מכס... בול..ט. על הכל יש כיום גם מכס וגם מע"מ ואותו אתה תשלם כמו גדול, פעם היה פטור ממכס על פריטי גוף שהם ציוד בטיחות וגם זה כבר לא קיים - בדוק כי אישית התווכחתי ושילמתי לפני חודשיים. אני אישית ביצעתי לפחות שבע או שמונה הזמנות מחו"ל בכל מיני אופנים. אני יכול לומר לך מכל הנסיון האישי שצברתי שאם אתה אישית או חבר שלך לא מביאים את הסחורה לכאן במזוודה - זה לא כדאי! תשלום דמי הובלה מע"מ ומכס הופכים את כל כל כל הקניות ללא כדאיות. אני אישית הייתי מתמקד ברכישות כאלו רק ורק בדברים שרציתי ואין בארץ, אז קיים הגיון שצריך גם אותו לבחון מראש אל מול העלות. פעמיים נסעתי לחו"ל והזמנתי דרך האינטרנט וביקשתי אספקה לכתובת המלון בימים ששהיתי בו. יכלתי מנסיון לסמוך על הספק וזה קריטי. קיבלתי את קופסאת החלומות ברגע הגעתי לדלפק המלון. חסכתי התרוצצות של יומיים. בפעמים אחרות תיאמתי עם חבר שנסע והסדרתי את האספקה אליו ודרכו לארץ. כדאי שתבין שעלות המשלוח מכס ומע"מ הן בדרך כלל יותר מעלות הרכישה, ולכן הקריטיות. יש דרך אחת להוזיל עלויות במשלוח דואר והיא איננה בדיוק חוקית. בסך הכל מכס ומעמ משלמים על פי הסכום הכתוב בקבלה, סתם תדמיין שאם הסכום הרשום קטן יותר תשלם פחות, יש ספקים שלא לגמרי יופתעו אם תשאל שאלות בסגנון, וגם יסייעו לך, כמובן שאני אישית מעולם לא שמעתי ראיתי או יודע על אחד כזה כי אני שומר בקפדנות ובדבקות על החוק. : - ) אחי, תזמין דרך חבר וזהו, אפ תמצא Closeouts שהם ציודים וביגוד מדגמי השנה שעברה בדיל של חצי מחיר בכלל יצאתי מלך. בהצלחה.

למעלה