רעיון שחשבתי עליו...

LoLo16

New member
../images/Emo62.gifרעיון שחשבתי עליו...

קצת רקע- הייתי היום אצל דודה שלי שיש לה שתי בנות, תאומות (בנות דודות שלי...
) בנות 3.5. הן ממש ממש חכמות, מאוד מתוחכמות לגילן, מעריצות את סרנגה ועפיה והכי כמובן, את אייל גולן וליאור נרקיס... מכירות את כל המילים של הכל בעל פה..
(כמו כל התימניות הקטנות בגילן
קיצר, כשראיתי אותן היום פשוט עלה לי רעיון לר"בי- מין פארודיה על איה ושירלי, זה יכול להיות ממש מצחיק... סתם רעיון...

עמיתוש

New member
יווווווווווווו אני שונא את שירלי!

איה עוד בסדר ויפה והכל, אבל כשהיא עם שירלי היא מתקלקלת מהדפיקות של הג'ירפה המכוערת הזאת.. אכן, צריך לעשות פארודיה!

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif גם איה וגם שירלי דפוקות, אבל

אני חולה עליהן... הן ממש מצחיקות אותי עם הטמטום שלהן
מישהו פה יודע איך אפשר להשיג איזה אודישן לגנון של שמעון? למרות שהפינה לא ממש סדירה כרגע...

עמיתוש

New member
אגב יש לי שתי שאלות זוהר..

א. את באה למפגש? ב. זה בעצם לכולם.. נראה לי שאת שאלת פעם, אבל אני עושה סרטון לסיום העונה (והתוכנית, אני מקווה שלא) של "רק בישראל" ואני צריך שיר מרגש. חשבתי על "נפרדנו כך"... זה - נפרדנו כך הייתה דממה לא היה כבר מה לומר זה טוב? וזוהר אם את עושה משהו דומה, אז אני מבטיח לא לעשות ת'סרטון..

LoLo16

New member
שתי תשובות עמית ../images/Emo8.gif

א. כן. ב. אני לא עושה כרגע כלום
FEEL FREE TO DO WHATEVER YOU WANT
ואל תשכח להודיע לי כשאתה מסיים! אני מתה לראות!!

f o x g i r l

New member
תיצרי קשר עם מורן...../images/Emo39.gif

ותדברי איתה לגבי אודישנים ל"גנון של שמעון", ואולי היא תוכל לשר אותך לזה...
מקווה שעזרתי...

עמיתוש

New member
הממ.. מאיפה המידע המפורט

לאודישנים לגנון של שמעון? מישהי רוצה לגלות לנו משהו? *אהמ* מאורי העמית החדשה *אהמ* סתאאאאאאאם סתאאאאאאם.. הכל בצחוק

עמיתוש

New member
עמית כמובן הילדה...

שכחתי שגם לי קוראים ככה. המממ אולי אני צריך ללכת לבדיקות אלצהיימר.

עמיתוש

New member
טוב אני לא בטוח שזה יצא כ"כ טוב

אבל נראה לי שיצא לי בסדר +. עבדתי על זה בערך שעה.. נא לתת תגובות (וכמובן להגביר רמקולים
). הסרטון

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש יפה../images/Emo70.gif אהבתי את הסוף ../images/Emo8.gif

Human Nature

New member
אני נדחף לסעיף ב'.

"My Way" של פראנק סינטרה- שיר מדהים לסיום (גם רובי וויליאמס עשה לו ביצוע... באלברט הול נדמה לי). גם "The Power of Good-Bye" של מדונה יכול לשמש שיר רקע טוב. כמובן שאתה תאלץ לשלם למדונה (אחרת אני מלשין לעקו"ם
).

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif MY WAY היה השיר סיום

/פרידה מלימור בעונה השלישית

Human Nature

New member
באמת?

אני לא זוכר... טוב, נו, זה היה בתקופת החושך המוזיקלית שלי (כלומר, שרק הערכתי את מדונה
).

Human Nature

New member
לא להציק לאיה ושירלי!

משום מה עכשיו נזכרתי באֵריס אברמוביץ'

Bohemian kid

New member
../images/Emo6.gif חחחח רעיון טוב../images/Emo70.gif

שתעשה פארודיה על סופי צדקה.. היא רק צריכה לתלתל שיער, ללכת על פלטפורמות גבוהות, לשים על עצמה המון שערות גוף, וללכת כמו גורילה...

למעלה