רעיון לדיון חדש

Gilliana

New member
../images/Emo62.gif רעיון לדיון חדש

כבר דיברנו כאן על כך שהפרק ICE לקוח בעצם מסרט הקולנוע THE THING. האם אתם זוכרים עוד פרקים שהרעיונות בהם לקוחים מסרטים מפורסמים או מפורסמים פחות? אני אתחיל ב-MONDAY - שהוא כמעט חיקוי מושלם לסרט "לקום אתמול בבוקר" (Groundhog day) עם ביל מארי ואנדי מקדאול. הסרט הוא משנת 93. עכשיו תורכם...

Ice Age

New member
בנוסף ל-Monday

יש גם את הפרק בעונה השמינית, שנקרא "ההוא עם הכושי שמועמד לגזר דין מוות וציר הזמן בו הולך אחורה", שדומה מאוד לממנטו. בשניהם רואים סצנה, ואחריה את הסצנה שקדמה לה כרונולוגית.

Ice Age

New member
אה, ויש גם

את הפרק מהעונה השישית אם אני לא טועה, שנקרא "ההוא עם הבובה המטורפת שרוצחת אנשים" ודומה לסרטי צ'אקי. אהבתי נורא איך טיגנו אותה במיקרוגל בסוף.

Gilliana

New member
Chinga

ודווקא בעונה החמישית. רק שהטיגון במיקרוגל הזכיר לי דווקא את "גרמלינס"

Gilliana

New member
ועוד אחד, לא ממש אבל בכל זאת...

Salvage מעונה 8. לטובת מאיר: "ההוא עם איש המתכת". הפרק הזה פשוט לא יכול שלא לגרום לכם לחשוב על Terminator, בפרט כשדוגט אומר בתמיהה רבה Metal man? טוב, כמובן שזה היה בכוונה...

../images/Emo7.gif נצלו"ש עצוב =/

קרה דבר בין הגרועים בעולם
איבדתי את הדיקס של תיקים באפילה
חוסר אחריות מוחלט.
מאז שחזרתי ממתכו' בהסטוריה אני מחפשת אותו

Gilliana

New member
אוי, זה היה בטעות!

התכוונתי כמובן ל-
זה היה Songs in the key of X?

Gilliana

New member
עד כמה שידוע לי...

יש שלושה - שירים במפתח X, פס קול הסרט ועוד איזשהו דיסק אוסף מעורפל שאני לא ממש מכירה.

Ice Age

New member
ועוד אחד

הפרק Darkness Falls, שמספר על הברחשים הקטלניים שניתן להנצל מהם רק על ידי אור. זה בדיוק כמו בסרט (המעולה!) פיץ' בלאק, ששם חללית נוחתת בכוכב עם יצורים מעופפים (גדולים, לא ברחשים), שלא יכולים לסבול אור, אבל בחושך הם קטלניים... גם בסרט הם נאבקו על כל טיפת אור, עד שהצליחו לברוח מהכוכב. אגב, זה אחד הסרטים שאני הכי אוהב, עם וין דיזל, שאח"כ יצא לו סרט המשך שנקרא רידיק (שזו הדמות שלו בסרט).

Gilliana

New member
נכון, יש רק הבדל אחד...

כל הסרטים האחרים קדמו לפרקים, כך שיש לשער שכריס קארטר הושפע או לקח מהם רעיונות. פיטץ' בלאק לעומת זאת הוא משנת 2000 - כלומר שרק המצב ההפוך יכול היה לקרות.

למעלה