פינת הטיפ

דינהלה1

New member
../images/Emo62.gifפינת הטיפ

אתם מוזמנים כאן לכתוב את הטיפים שלכם, זה יכול להיות לגידול הילדים, ניהול הבית, סדר ניקיון, טיפוח אישי וכל נושא אחר שבא לכם ושיכול לעניין

קניות

סתם טיפ חביב. אני כותבת את רשימת הקניות לסופר על פתק נדבק. (memo pad) ואז בסופר תולה את הפתק על ידית העגלה, ככה הפתק לא הולך לאיבוד, ואני לא שוכחת את הדברים הבאמת חשובים. (את השטויות אני בדרך כלל זוכרת לקנות גם בלי פתק..)

קניות

סתם טיפ חביב. אני כותבת את רשימת הקניות לסופר על פתק נדבק. (memo pad) ואז בסופר תולה את הפתק על ידית העגלה, ככה הפתק לא הולך לאיבוד, ואני לא שוכחת את הדברים הבאמת חשובים. (את השטויות אני בדרך כלל זוכרת לקנות גם בלי פתק..)

שירהד1

Member
מנהל
טיפ שקשור לילדים-

לכתוב במחברת המיועדת לכך דברים מיוחדים שהילדים אומרים- שיבושים מצחיקים, אמירות מיוחדות, משפטים נבונים במיוחד. לעשות לכל ילד מחברת משלו (לי יש מחברות עם כריכה עבה ומקושטת). לא להתעצל!- לזכור ולכתוב באותו היום. זה נורא כיף לעיין במחברות ולהיזכר בדברים, וגם הילדים בגיל מבוגר יותר נהנים מזה.

ריטה1

New member
יש לי כזה גם

אצלי זה רק דף נייר. לגדולה זה נמצא באלבום שלה, והקטנה על המקרר, כי יש לה עוד מלאן זמן לכל מני אימרות שפר מצחיקות

דינהלה1

New member
../images/Emo130.gifגם טיפ בענייני צרכנות

כשקונים משהוא ואחר כך בבית מגלים שיש בעייה, למשל אביזר או מכשיר שלא פועל, תאריך מוצר שפג וכו..אני ממליצה לא להתעצל ולפנות לחנות כדי לבקש להחליף עם החשבונית המקורית, אני גם נוהגת להתקשר לחנות או לשירות הלקוחות מייד כשאני מגלה את התקלה ורושמת את שם האדם איתו דיברתי, אז אם קורה שיוצא להגיע לחנות רק כעבור כמה ימים זוכרים שהתקשרתי ובמרבית המקרים מסכימים להחליף או לתקן.

ר ע נ נ ה

New member
טיפים שלי

בתחום האיפור - שנים לא הצלחתי למרוח צללית עינים בלי שהיא תמחק אחרי חצי שעה (עיניים שקועות) לפני שנה גיליתי שלחברת מאק יש בסיס ששמים על העפעף עליו מורחים את הצללית שרוצים והיא לא נמחקת במשך שעות.
בבית - אני מקפלת סטים של מצעים לתוך הציפית של הכרית וכך הסטים לא מתערבבים לי.
לילדים - אני שומרת ציורים של הילדים וגם את כל הברכות הכתובות שקבלנו כשהם נולדו. כשהם יגדלו הם יוכלו לעיין בהם.
למשפחה - פתחתי עץ משפחה באתר Geni יש שם את כל המשפחה המורחבת כשהילדים יגיעו לגיל בר מצוה אני מקווה שיהיה להם מושג די טוב לגבי השורשים שלהם.

דינהלה1

New member
וואו! איזה טיפים מעולים../images/Emo106.gif

אני הולכת לאמץ אותם! במיוחד הטיפ של אחסון מצעים בציפית והצללית של מאק שלא ידעתי שקיים דבר כזה! לגבי שמירת הציורים גם אני שומרת בקלסר, מידי פעם גם כותבת על דף אצ כל אימרות השפר שהמצחיקולים שלי פולטים ואני מתעדת ושומרת, פעם בעוד הרבה שנים אני אראה להם

למעלה