חחחח חמודים
S sweet shir New member 1/5/07 #21 לודעת למה, אבל אני לא אוהבת את התמונה הזאתי. הכלבים לא קשורים. XD (ואני יודעת שזה כאילו הם על שמם וכו'... אני מוזרה. )
לודעת למה, אבל אני לא אוהבת את התמונה הזאתי. הכלבים לא קשורים. XD (ואני יודעת שזה כאילו הם על שמם וכו'... אני מוזרה. )
B baril New member 1/5/07 #23 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהכלבים כ"כ יפים ../images/Emo99.gif וליד מקפליי, התמונה הזאת מושלמת XD
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהכלבים כ"כ יפים ../images/Emo99.gif וליד מקפליי, התמונה הזאת מושלמת XD
S sweet shir New member 1/5/07 #31 חחח לודעת, הצבע של הכלבים לא מחמיא לדאגי. ../images/Emo6.gif לעזאזל, הוא צריך לחזור ללבוש חולצות ארוכות. או חולצות בצבע תכלת. זה עושה לי משהו. XDDDD
חחח לודעת, הצבע של הכלבים לא מחמיא לדאגי. ../images/Emo6.gif לעזאזל, הוא צריך לחזור ללבוש חולצות ארוכות. או חולצות בצבע תכלת. זה עושה לי משהו. XDDDD
S sweet shir New member 2/5/07 #50 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שתינו מוזרות. (או שלא..? )
I I L O V E MCR New member 1/5/07 #25 איך את תמיד מוצאת את הדברים הכי מעניינים?! אין אין עליך לוטןן!!!! שליי-----> חמודייםם אין על ג'רי ופראנקיי חתיכיםםם ויש עוד מלאאא
איך את תמיד מוצאת את הדברים הכי מעניינים?! אין אין עליך לוטןן!!!! שליי-----> חמודייםם אין על ג'רי ופראנקיי חתיכיםםם ויש עוד מלאאא
M My Chemical Lotan New member 1/5/07 #36 הומ. תודה?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo219.gif
ח חולה על יעל שרוני New member 1/5/07 #26 רק אחת?../images/Emo2.gif יש כ"כ הרבה יפות אבל זאת... את זאת אני ממש ממש אוהבת |ריר|
ח חולה על יעל שרוני New member 1/5/07 #27 וגם זו../images/Emo99.gif פה היא מוכיחה מעל לכל ספק כי היא באמת מלכה
ח חולה על יעל שרוני New member 1/5/07 #29 ואחת לא של יעל.. למרות שזה קשה לי. אבל אני חייבת להגמל, אחרת זה לא ייגמרXD אני רוצה כזה
M My Chemical Lotan New member 1/5/07 #32 הפרק הזה היה מעולה! ../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif ובכלל הקטע של הנשיקה שלהם . והקטע שיונתן [יונתן הבן שלה בתוכנית,לא?] סיפר לתומר ש"לאמא יש קעקוע בטוסיק" XD.
הפרק הזה היה מעולה! ../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif ובכלל הקטע של הנשיקה שלהם . והקטע שיונתן [יונתן הבן שלה בתוכנית,לא?] סיפר לתומר ש"לאמא יש קעקוע בטוסיק" XD.
ח חולה על יעל שרוני New member 1/5/07 #35 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif זה היה פרק מעולה הילד הזה כ"כ חמוד, איך קוראים לו?#%^$% אני אפתח לו מועדון מעריצים
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif זה היה פרק מעולה הילד הזה כ"כ חמוד, איך קוראים לו?#%^$% אני אפתח לו מועדון מעריצים
ל לילוש לנצח New member 1/5/07 #28 הו, אני אוהבת תמונות יפות כאלו ../images/Emo99.gif בעיקרון זאתי הכי הרבה.. אבל יש עוד כמה