סקר

../images/Emo62.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

אם כבר עשיתי סקר על הדבר שהכי מעצבן אתכם-
מה הדבר שהכי מעצבן אתכם

hilonet14

New member
אממ

כנראה להתווכח עם חברות שלי ולגלות לבסוף שאני טועה.. אבל בדרך כלל אני צודקת XD

fluppster

New member
הכי מעצבן....

אנשים שלא יודעים מתי להפסיק, שמתחילים לרדת על מישהו "בצחוק", ואז ממשיכים וממשיכים עד שזה כבר נהיה ממש לא מצחיק. שונאת כאלה!!!
שביתות למיניהן (למרות שכשהייתי בבי"ס זה היה ממש כיף).
מבריזנים סדרתיים.
כלבים גדולים שמחליטים לעקוב אחריי לאורך כל הדרך. היום היה אחד כזה שעקב אחריי עד תחנת הרכבת. איזה פחד!
גזענות, שוביניזם, הומופוביה, שמרנות, התחסדות, פרימיטביות וכ"ו. מספיק, לא?

גם אני שונאת

גזענות,שובניזם,הומופוביה וכד'. אם אתם רוצים לדעת כמה אחוזים של הומופובים אתם תאמרו לי,ואני אשלח לכם קישור לסקר (כי זה מהמייספייס שלי ואני לא זוכרת את הכתובת של האתר)

../images/Emo219.gif../images/Emo46.gif

שעושים אפליות בכיתה שלי שמתווכחים איתי על דברים שאני יודעת שאני צודקת בהם מראש שנדחפים לכל דבר

I am IRiTooSH

New member
יותר מידי דברים..../images/Emo17.gif

קנאה שלי, אנשים רעים, השוואות, ירידות.. וכל דבר שפוגע'-'

baril

New member
../images/Emo80.gifהממ

ילדה אחת מהכיתה שלי, פשוט להעיף לה מכות
צפונים מפונקים שחושבים שמגיע להם הכל אחמדיניג'אד !@#@%$^%$#^$% שלא הולך לי במבחנים שאני מתכוננת אליהם כלכך הרבה שאני רואה בנות דקיקות כאלה ורזות ואומרת לעצמי: שיייייייאו איזה חראיות (
)

נצל"ש.

שמישהו יעשה איזה שאלון ארוך כזה, יפה ולא טיפשי. מעניין בקיצור. הייתי עושה בעצמי, אבל א.אני גרועה בזה. ב.זה מטופש לענות על שאלון שאני עושה. מקווה שזה לא נשמע טיפשי מדי לבקש שאלון חדש, פשוט לא היה הרבה זמן.

א. ../images/Emo219.gif

אני לא מתכוונת לכתוב שאלון ארוך,כי לא יהיו לי שאלות לשאול,אז אני עכשיו אחפש בארכיון/עמודים קודמים שאלון ארוך. ב.זה ממש לא מטופש לענות על שאלון שאת עושה OO".

לא אמרתי שאת,

פניתי אל כולן. ורציתי שאלון אמיתי כזה, ולא עם שאלות שטותיות אסוציציות וכל השטויות האלה. באמת התחשק לי שאלון אמיתי וטוב...

אספיר85

New member
יש הרבהXD../images/Emo54.gif

אבל הדבר שממש הרטיח אותי היום זה שלא ענו לי על שאלה פשוטיה ששאלתי

happy flower

New member
אמממ....

שאנשים חנפנים, צבועים, ומשקרים :] (ואני מכירה הרבה כאלה)

fireyes

New member
יש מלאא

אני מתעצבנת בקלות...כל דבר מעצבן אותי כמו למשל: *כשלא הוגים/כותבים את השם משפחה שלי נכון(כולה 3 אתיות פאק!!) *כשחושבים שאני לא מבינה משו......!ררר.. *כשנתקע המחשב דווקא כשאני עונה על שאלון עם 1000 שאלות(קרה פעם) *כשנתקעים בי ואפילו לא מבקשים סליחההה *אנשים תמימים מאווווד מעצבנים אותי *אנשים טיפשים מאודדדד מעצבנייים *אנשים חלשים-אני מסוגלת להרוג!!שונאת חלשיםם *השלט הזה:"מפני שיבה תקום"-למה???ואם עמדתי עכשיו במשך שעתיים??אני לא משלמת 5.30 בשביל לעמוד *שבטיולים שנתיים עולים על הר,מזיעים,סובלים ובסוף יורדים..(למה עליתי?יכולתי להישאר למטה ולראות תמונות נוף...) *כשמורים חופרים על משהו שנלמד וטוחנים אותו עד עפר...!!!

למעלה