סקר!!!

NimaZ

New member
../images/Emo62.gifסקר!!!../images/Emo62.gif

תשתדלו לענות על כל השאלות על האקדמיה:
מי הכי העדפתם שיחזור?
את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו (לא כולל נוסבאום...)
למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות?
מי באמת נראה לכם שינצח?
את מי אתם הכי אוהבים ולמה?

darkman 36

New member
טוב...

- העדפתי שיאיר אורבך יחזור, וגם הייתה לו ההופעה הכי טובה. - אני הכי אוהב את יוסי וטירן - יוסי וטירן טובים, אבל גם אבי נוסבאום עושה אחלה סטנדאפ. - זה שקוף שצחי אירני ינצח. - אני הכי אוהב את יוסי וטירן ואת אורבך כי הם פשוט מצחיקים אותי.

NimaZ

New member
../images/Emo62.gifאני!../images/Emo62.gif

תשתדלו לענות על כל השאלות על האקדמיה:
אורבך כי לפי דעתי יש לו הכי הרבה פוטנציאל מאלה שעפו...
יוסי וטירן!!!
מקצועית? זה חיב להיות אמ... או הדר או יוסי וטירן
צחי... זה ברור!
את יוסי וטירן... ואני לא משוחדת! הם פשוט מצחיקים אותי מאוד אישית!!!

yaelrs

New member
אוקי..

נוסבאום
דופה, כי הם מוזרים באופן חמוד ומצחיק
נוסבאום
צחי, בגלל שהוא הפייבוריט
נוסבאום, הוא פשוט קורע אותי מצחוק, אין עליו!!!!

אני../images/Emo6.gif

רציתי שאורבך יחזור
אהבתם? אוהבים לא? אממ את דופה!
צחי, למרות שאני לא מתה עליו. או הדר
צחי
דופה, כי הם הכי מצחיקים בעולם

im what im

New member
שלי

טוב....... יאיר אורבך-היה לו את ההופעה הכי קורעת וקרועה שהייתה אי פעם באקדמיה חד משמעית
יוסי וטירן-הם פשוט גאונים במערכונים שלהם
דופה-הם פשוט גימיק! תאומים ועוד אחד שנדחף התאומים דפוקים ברא והאחד שנדחף זה מי שהופך את הטימטום שלהם למצחיק
לא יודע למה אבל נראה לי שצחי-הוא כל כך כזה נראה ווינר
יוסי וטירן-אי אפשר על הטורקית!

Velma Kelly

New member
Well..

מי הכי העדפתם שיחזור? נוסבהום! את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו (לא כולל נוסבאום...) צחי למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? אורבך (שהלך) או צחי מי באמת נראה לכם שינצח? צחי את מי אתם הכי אוהבים ולמה? את צחי (כאילו שזה לא ברור) בגלל שאני מתחברת לבדיחות שלו. גם האלו שהם ממש תת רמה (האהובות עליי) במיוחד את הבדיחות עם הפסיכולוגית או משהו כזה ממש אהבתי זה דברים שגם לי יוצא לחשוב ביום יום.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo142.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

מי הכי העדפתם שיחזור? אורבך ברור
את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו (לא כולל נוסבאום...) צחי!
למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? צחי!!!
|סביוןמי באמת נראה לכם שינצח? צחי....
|סביוןאת מי אתם הכי אוהבים ולמה? אורבךךךךך
הוא כזה מאמי
יש לו משהו מיוחד בפנים שגורם לו להראות כל כך חמוד
וגם איך שהוא מדבר וזז... והוא מצחיק בטרוף

אפשר גם ?! :)

מי הכי העדפתם שיחזור? נוסבאום, :) את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו (לא כולל נוסבאום...) ממ...יוסי ויטרן, צחי, וטלי...<חח...> למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? נוסבאום... מי באמת נראה לכם שינצח? צחי בדוק...למרות שיש טובים ממנו... את מי אתם הכי אוהבים ולמה? אוהבת כמה... יוסי וטירן - כי הם צמד נהדר וחיבור מדהים...צחי, כי הוא מלך. טלי, כי היא תותחית עולם, ונוסבאום, כי הוא יותר מידי :)

henhen88

New member
שלי!

מי העדפתי שיחזור- נוסבאום מובן. אבל עד לפני שהוא עף אז אורבך.
את מי הכי אהבתי מאלו שנשארו- יוסי וטירן כמובן! גדולים! הצביעו 18
מי אני חושבת שינצח מבחינה מקצועית- נוסבאום. למה אתם שואלים? יש לו הומור טוב וקליט. הומור חכם. הוא בין שלושת המצחיקים לדעתי. (אבל הייתי רותה שיוסי וטירן ינצחו.
מי באמת נראה לי שינצח- צחי. עצוב, אבל זה נכון. ואתם יודעים למה הוא ינצח? כי הוא אלי יצפאן שכזה! הוא יזכה כי יש לו הומור אמחה והוא עושה תנועות גוף מצחיקות וכל מיני כאלה...
את מי אני הכי אוהבת ולמה- כמו שכבר הבנתם- יוסי וטירן! המתמודדים הכי אהובים עליי מהסיבה שיש להם חוש הומור גדול, הם חמודים ובאמת רוצים להנות! במיוחד השירים שיוסי ממציא והצבי של טירן...
זהו...

אסִי

New member
>>>>

- הכי העדפתי שיחזור אבי נוסבאום. - הכי אהבתי, חוץ מנוסבאום, את אורבך. - אני חושב שהכי כדאי לאבי נוסבאום לנצח מבחינת המקצועיות. - נראה לי שינצח צחי אירני. - לא אוהב מישהו ספציפי בלופט, אבל יש כישרונות!

starla

New member
תשובות...

הכי העדפתי שיחזור אורבך...הוא היה פשוט קורע בתוכנית החזרה...
את ד-ו-פ-ה כמובן!!!!!!! אין עליהם...
מממ...דופה או יוסי וטירן...
יוסי וטירן או צחי
את דופה! הם מצחיקים בטירוף, ואנשים מקסימים!!!!!!!!

Ronush14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo166.gif../images/Emo26.gifהתשובות שלי../images/Emo70.gif

מי הכי העדפתם שיחזור?נוסבאום ואורבך
הייתי שמחה אם הדר לא הייתה משנה את ההצבעה...ואז נוסבאום לא היה עף.. ואורבך היה חוזר בתוכנית החזרות!
את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו? (לא כולל נוסבאום...) נוסבאום
חחחח.... אבל אם לא אותו... אז את... אממ... פורמן... וטלי חמודה אבל לא בתור קומיקאית.. ואת יוסי וטירן!
למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות?לנוסבאום! כי הוא ה-קומיקאי שם! הוא הכי טוב לדעתי!
מי באמת נראה לכם שינצח?נראה לי שנוסבאום או צחי... למרות שאני ממש לא רוצה שצחי ינצח! יש לו בדיחות מטומטמות ולא מתוחכמות! סתם בדיחות מטופשות...
הוא חמוד אבל אני לא מתה עליו
את מי אתם הכי אוהבים ולמה? את נוסבאום
ואורבך
כי הם פשוט חמודים! ושניהם קומיקאים טובים מאוד! לאורבך כבר אין סיכוי.. אז אני רק מקווה שנוסבאום יזכה

aYaLoLy

New member
פות

מי הכי העדפתם שיחזור? נוסבאום/אורבך את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו? יוסי וטירן ושלישית דופה למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? יוסי וטירן\שלישיית דופה\נוסבאום מי באמת נראה לכם שינצח? צחי
את מי אתם הכי אוהבים ולמה? טירן ויוסי ושלישיית דופה הם הכי מצחיקים אותי

אניצן

New member
מנורות חמודות

מי הכי העדפתם שיחזור? מירב. לא הספיקה להוכיח... את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו (לא כולל נוסבאום...) - מז"א לא כולל נוסבאום?! אני הכי אהבתי את צחי, וגם יוסי וטירן טובים. למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? מקצועית- לבחור מלא השיער - נוסבאום מי באמת נראה לכם שינצח? צחי. מקווה שלא יהיה כאן את "אפקט הצ'ינו" את מי אתם הכי אוהבים ולמה? הכי- את מירב. כי היא החזירה לי מייל :) וממי שנשאר- את הדר, כי הרגישות שלה עושה לי את זה... מאוד אוהבת את אורבך, הוא נקי.

Sweet Misery

New member
הממ

מי הכי העדפתם שיחזור? נחמן, כי הוא פשוט חמוד. אבל לאורבך הכי הגיע, הוא הלך והשתפר מתוכנית לתוכנית. את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו (לא כולל נוסבאום...) שלישיית דופה. למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? שלישיית דופה, כי אני הכי מתחברת להומור שלהם והם לפי דעתי הכי טובים מבחינת קטעים וחומר. מי באמת נראה לכם שינצח? זה די ברור שצחי. את מי אתם הכי אוהבים ולמה? שלישיית דופה, כי קודם כל, הם מותק של אנשים. הם חזקים על הקרקע, ויש להם הומור קורע.

אנייייייי../images/Emo26.gif

הכי העדפתי שכולם יחזרו אבל במיוחד אורבך אבי לוי נחמן ושראל אבל רציתי שרויטל ולילך יתמודדו כי אף פעם לא ראיתי את ההומור שלהם...אבל ראיתי בסוף בריאליטי את הקטע שהן היו אמורות לעשות...לא מצחיק בכלללל את מי הכי אהבתי מאלה שנשארו? ממממממממממ דופה למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? מממ נוסבאום ונחמן
מי באמת נראה לכם שינצח? או יוסי וטירן או צחי או דופה את מי אתם הכי אוהבים ולמה? אורבך כי הוא רגיש וחמוד וכוסון

EVANESCENCEGIRL

New member
טוב....

טוב... אחרי ההופעה שאורבך נתן.... אי אפשר להגיד מישהוא אחר.....
ת'אמת... יוסי וטירן...
צחי.....
צחי... או שלישיית דופה.... או יוסי וטירן....
אף אחד!! חחחח.... סתם!!! טוב..... זה ברור... או צחי... או שלישיית דופה או יוסי וטירן...
יוסי וטירן..... ביגלל השבלול וטבלול... וההיתנהגות שלהם בלופט.... וגם את נוסבאום הנשמה!!! ועוד משהוא...... גם אני נגד פאקצות!!

עונה!!!!

מי הכי העדפתם שיחזור?נוסבאום,דייי ברור את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו?(לא כולל נוסבאום...)אממ צחי למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות?אממ קשה...אני חושבת שנוסבאום כי הוא הכי מצחיק(אותי לפחות..) מי באמת נראה לכם שינצח?צחי או הדר את מי אתם הכי אוהבים ולמה? נוסבאום,למה?!כי הוא קורע מצחוק!וגם לצחי יש בדיחות טובות!

OnlyMe sahar

New member
תורי...

מי הכי העדפתם שיחזור? אורבך!!! את מי הכי אהבתם מאלה שנשארו? טלי.. כל כך חמודה למי אתם חושבים שכדאי לנצח מבחינת מקצועיות? נוסבאום, ודופה... מי באמת נראה לכם שינצח? צחי... כל התקשורת והאהדה מסביבו.. את מי אתם הכי אוהבים ולמה? את יוסי אני נורא אוהב, הוא נחמד כזה... וכישרוני מאוד... אם הוא היה בא כיחיד לדעתי הוא היה לוקח בקלות

למעלה