איך גרמתם להם להגיע למפגשים?
S Street Spirit 0 New member 6/7/07 #47 ../images/Emo153.gif|חמוס| המנהלים המקושרים דאגו לזה... *אהמ**אהמ*
C cowgirl Ms New member 6/7/07 #56 אבל מה, נגיד וננסה להזמין אותם, נגיד להם, בואו ב12 לגג של אזריעלי, וחפשו חבורה של אנשים?... זה נרהא לי קצת טיפשי. אם כבר באיזה מקום מסודר, או אפילו בית וזה..
אבל מה, נגיד וננסה להזמין אותם, נגיד להם, בואו ב12 לגג של אזריעלי, וחפשו חבורה של אנשים?... זה נרהא לי קצת טיפשי. אם כבר באיזה מקום מסודר, או אפילו בית וזה..
S Street Spirit 0 New member 7/7/07 #59 ../images/Emo153.gif|חמוס| לא טיפשי P: למנהלת היה את הפלאפון של אחד מחברי הלהקה ככה שהיא הייתה איתם בקשר כל הזמן והם מצאו אותנו על הגג P:
../images/Emo153.gif|חמוס| לא טיפשי P: למנהלת היה את הפלאפון של אחד מחברי הלהקה ככה שהיא הייתה איתם בקשר כל הזמן והם מצאו אותנו על הגג P:
ה התאבדות אפלטונית New member 4/7/07 #20 וואלה... גם אני נורא נורא נורא ביישנית... אז מה אני לא אבוא. ההפך תצא חופש, אל תסתגר בבית אולי המפגש הזה אפילו יגבש אותנו. יאללה יאללה אתה בא ותאמין לי שאין ממה להתבייש לא נאנוס אותך P: למרות שזה רעיון לא רע...
וואלה... גם אני נורא נורא נורא ביישנית... אז מה אני לא אבוא. ההפך תצא חופש, אל תסתגר בבית אולי המפגש הזה אפילו יגבש אותנו. יאללה יאללה אתה בא ותאמין לי שאין ממה להתבייש לא נאנוס אותך P: למרות שזה רעיון לא רע...