סקרים

../images/Emo62.gifסקרים../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

[ובבקשה,תענו לי בכנות או משהו
. זה בשביל איזו עבודה בביה"ס ואני צריכה לעשות על גזענות ועל פמניסטיות]
האם את גזענים
האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה
[אם הבנתם את השאלה השניה
]

hilonet14

New member
עונה :)

האם את גזענים? ממש אבל ממש אבל ממש ל-א האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה [אם הבנתם את השאלה השניה ]... לא הבנתי כלום..!! XDDD

../images/Emo41.gifהסבר לשאלה השניה../images/Emo219.gif

[ידעתי שלא יבינו
. ככה נתנו לנו את זה על הלוח בשיעור ספרות
] האם אתם תומכים בפמניסטיות ולוקחים חלק בלחימה על זכויות האישה? [אני מקווה שעכשיו יותר ברור]

hilonet14

New member
אוקיי

בעיקרון נראה לי שעכשיו הגברים יותר מעריכים את הנשים ככה שכבר לא צריך את זה (זותומרת נותנים לנו לעשות גם מה שגברים עושים) אבל אם הייתי חייה בתקופה אז שלא היו מתחשבים בנשים, אז כנראה הייתי נלחמת על זכויות האישה..

אממ.. ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

האם את גזענים?לא האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה?אני תומכת אבל לא עושה כלום בשביל זה

דנטל

New member
גזענות

האם את גזענים? לרוב לא האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה? שילחמו את מלחמתן (שאמורה להיות גם מלחמתי), אבל אני לא לוקחת בזה חלק ואני בעצמי לא פמיניסטית לגבי גזענות - נורא קל להגיד על עצמך שאתה לא גזעני, אבל יש איזה מבחן קטן שצריך לעשות. לשאול את הבן אדם אם הוא היה שוכב עם ערבי/שחור/מלוכסן עיניים/היספני/רוסי/אשכנזי/מזרחי/מוסלמי/נוצרי וכו'. אם עם אחד מאלה הוא לעולם לא ישכב - הוא גזעני. אולי רק במקצת כי הוא לא יפסול את האנשים האלה בתחומים אחרים, אבל יש פה גזענות. לכן כתבתי על עצמי "לרוב לא".

I am IRiTooSH

New member
סבבה=]../images/Emo17.gif

האם את גזענים? לרוב לא, אבל יש פעמים שכן. האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה? ברור שכן. פמניסטיות זה חשוב. אני תומכת ועוזרת לזה
כי בנות הן עם חכם וחזק! אפילו יותר מגברים
אגב, ידעתם שלדיסני יש רק שני סרטים פמניסטים?:'( מולאן ופוקאהונטסX) סרטים טוביםD:

[:

1.הממ. אני מניחה שביחס לרוב האוכלוסיה אני ממש לא. 2.אני מאוד כשאת בדעות, למרות שאני לא פעילה. אולי בעתיד.

1Shir

New member
שאלות מסובכות קצת..

אני לא מחשיבה את עצמי כגזענית, מצד שני אני לדוגמא כן נוטה להעדיף מראה בהיר יותר וכו' אז מה זה אומר עליי? אבל אני בחיים לא פוסלת אף אחד לשום דבר. כל אדם הוא בפני עצמו בלי קשר לגזע או לכל דבר אחר. לגבי פמיניזם - ברוב הדברים לא צריך להיות הבדל בין גברים לנשים, מצד שני אני מרגישה שיש הבדל כלשהו שלא ניתן להתעלם ממנו, אז שוב איפה זה שם אותי? אבל בהחלט, אני מאמינה בשוויון זכויות, גם אם זה אומר הזכות להיות שונה מבן המין השני, אבל צריך לתת לכל אחד/ת הזדמנות להיות כל מה שהוא רוצה בלי תכתיבים של מגדר. אני חושבת שאני כמו כל אדם מביעה עמדה בדרך ההתנהגות שלי ובדברים שאני אומרת ועושה... אני לא הטיפוס שייצא למלחמות על שום דבר, כולל על זה.

fluppster

New member
עונה:

האם אתם גזענים? ממש לא. אני מאמינה שכל בני האדם שווים. האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה? בעקרון כן. אני מגדירה את עצמי כמאוד פמיניסטית, ואולי לא לוקחת חלק ממש פעיל במאבק הפמיניסטי, אבל בהחלט נכנסת לדיונים מעמיקים בנושא, ומנסה לשכנע אחרים.

עונה.../images/Emo110.gif

האם אתם גזענים? אני משתדלת שלא להיות, למרות שפה ושם מתפלקות לי הערות גזעניות מגעילות שאני קולטת שיצאו מהפה שלי רק אחרי שכבר אמרתי. האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה? תומכת נלהבת. פ מ י נ י ז ם
. מאד מעניין אותי הנושא של מגדר, ולמה החברה מתייחסת בצורה שונה לנשים ולגברים ואני ממש מאלה שמזדעזעים לחשוב שפעם לא היו לנשים זכויות וכו'. אבל אני לא חושבת שאני באמת יכולה לפעול לזה חוץ מללכת ולהוציא את הגרון על אנשים שמשמיעים הערות שוביניסטיות לידי.

לא נעים לומר... אבל

אני מאוד גזענית. מאוד מאוד. מודה ומתוודה
ובקשר לשאלה השנייה... אף פעם לא חשבתי על זה, זה לא ממש מעניין אותי אני לא מתעסקת בזה.

ואני לעצמי ../images/Emo6.gif ../images/Emo219.gif

[כי אני צריכה גם לכתוב את הדעה שלי בחיבורים האלו,ואני רוצה להראות לכם את דעתי
]
אני לא אומר שאני ממש לא גזענית. זה עוד משהו שירשתי מההורים שלי. אבל אני גזענית רק בקטעים מסוימים.
אני תומכת בפמניסטיות לגמרי. המעמד של האישה לא צריך להיות יותר נמוך משל הגברים. אבל לא,אני צעירה מדי ואני לא לוקחת חלק בזה

Ran Bimba

New member
רק בקשה -

כשאתם רושמים שאתם גזענים, תוכלו לציין גזענים כלפי מי?

דנטל

New member
אבל לא נעים

שחורים. ברור שאני בעד זכויות שוות לכל אדם וברור שאני לא חושבת שזה שהם שחורים גם בהכרח אומר שהם טפשים/פושעים/פרימטיביים, או מה שלא יהיה, זה רק שאני לא מסוגלת להמשך אליהם מינית. לגמרי בגלל שהם שחורים. הוטרדתי מינית על ידי גבר שחור בגיל 14 ומאז אני נרתעת מהם. אמנם, בזמן האחרון הם פחות מפחידים אותי, בגלל שאני יוצאת למסיבות שתמיד באים אליהן גם שחורים, ואפילו התנשקתי לפני 3 שבועות עם גבר שחור מאוד נחמד, אבל זה היה בגלל שהייתי תחת השפעה קשה של אלכוהול. לא חושבת שהייתי מסוגלת בלי אלכוהול. הם כבר לא מפחידים אותי, אבל במה שקשור למין אני נסגרת לידם בגלל החולירע מגיל 14, לעזאזל איתו.

גזענות בכללי ../images/Emo219.gif

כלפי כל עדה,צבע עור,מבטא. כל מיני דברים כאלה שמבטאים גזענות.

SNOOPY 3

New member
עונה

סקרים האם את גזענית? -לא האם אתם תומכים בפמניסטיות ומקדמים את הפמניסטיות או שאתם לא לוקחים כל חלק בזה -תומכת בהחלט

למעלה