נקודת אור

רותי 11

New member
../images/Emo62.gifנקודת אור../images/Emo62.gif

בכל אדם ואדם יש נקודת אור אצל האחד היא קטנה ואצל האחר היא גדולה אבל בכולנו היא קיימת משום שלולא נקודת האור הזאת בעצם אין לנו פה קיום, אותה נקודת אור היא החיבור שלנו לנשמה שלנו לאלוהות שבנו, זה נותן לנו את הכוח לחיות לשרוד, להבין שיש בנו משהו מספיק טוב וטהור שמאפשר לנו המשך קיום. מה דעתכם להתחבר לאות נקודת אור אצל אלה אשר נמצאים מולכם, וכאשר אתם נפגשים עם אנשים להתכוונן לאותה נקודת אור, להתחבר לחלק הזה שבאדם מולכם ולא משנה עד כמה אתם אוהבים אותו או לא, ברגע שתעשו זאת הוא כבר לא יהיה שנוא או אויב, משום שאתם מתחברים לנקודת האור שבו לאלוהות שמחברת בין כולנו ותאמינו לי הרבה שנאת חינם תיחסך מאיתנו ומהאנושות.

ינוקא1

New member
אני מטפל בעזרת זה לפעמים.

אני לפעמים מחליף את תהליך ה"ערבול" בביורגונומי בתהליך אחר שמחבר את האדם לנקודת האור שלו. כנ"ל גם אם אני מטפל בטראומה למשל , אז אני מחבר את הטראומה לנקודת האור שנמצאת בה. בשלב אחר כך אני מחבר את נקודת האור הפרטית של אותו אדם , אל נקודת האור הכללית של העולם.

hamber

New member
ינוקה זה מעניין - חשבת על טיפול בחיבור חושים

חשבת פעם שניתן לטפל על ידי חיבור של חושים פנימיים עם חושים חיצוניים. תודעת העל נותנת מידע וכלים לטיפול. ניתן לרכוש את הספרים של תודעת העל בצומת ספרים. חג שמחת תורה שמח

LightBoy8

New member
איזה נושא מעניין...: - )

אני משתדל לעשות את זה בתקופות האחרונות. אני מנסה להתחבר לאותה נקודת אור אצל אנשים שפחות סימפטיים לי - כאילו שהם כן : - ) אבל לדעתי הבעיה פה היא כזו: כשאת מנסה להתחבר לאותה נקודה אצל האחר, גם הוא אמור להתחבר אליה אצלך. ויש המון שנאת חינם בין אנשים, זה לא סוד. אז נגיד ומישהו/י יעשו את המאמץ לא לשנוא, להיות בטוב עם כולם, ולה ירקו בפרצוף, אז איך היא תתקדם עם הרצון שלה ?

רותי 11

New member
LightBoy8 חמוד שלי

מה שעלייך לעושת זה להתחברל נקודת האור של האחר וברור שזה קורה דרך נקודת האור שלך, אל תנסה לחשוב מה קורה עם האחר חשוב שתתמקד בעצמך, בלי שום צורך לשנות או ציפייה מסויימת לאט לאט הדברים משתנים בתפיסה שלך את האדם, וככל שיותר ויותר אנשים יחשפו לזה ויעשו את זה יהיו יותר ויותר אנשים שמבינים אחד את השני ופחות ופחות שינאת חינם.

obobus

New member
החיבור הזה הוא לא חלק מהסיפור של הקפיצה?

זה לא חלק מהסיפור של הקפיצה הקוונטית? הרי אצל רובנו הנקודה הזו, המהות האמיתית שלנו מוסתרת או "מלוכלכת" בהרבה מאוד מציאות ארצית גשמית. רותי, החיבור הזה, זה לא משהו בזמן מדיטציה? הוא אפשרי ביום-יום, בפגישות אקראיות עם אנשים?

רותי 11

New member
obobus זאת המהות שלנו

כבני אדם, ואפשר לעשות את זה בלי מדיטציה, פשוט להתכוונן לשם להבין שבכל אחד יש את זה ולבקש להתחבר לאותה נקודת אור.

LightBoy8

New member
זו לא המטרה שלי - לשנות אף אחד.

אני דווקא במקום הזה שאני מקבל כל אחד ודרכו. אין לי שיפוט כלפי אף אחד, כי כל אחד וכבודו מונח לו. אבל את יודעת, למרות אהבתי לאנשים - ואני באמת אוהב אנשים. אני מעדיף להיות מרוחק מהם. אני מדמה אנשים לדבורים. הרי מי לא אוהב ומעריך דבורים? אני מעריך את העבודה ואת החריצות שלהן. אבל עם כל האהבה, אני לעולם לא אתקרב אליהן מספיק קרוב, כי אני יודע שהן יעקצו. את מבינה? ככה אצלי זה עם אנשים : - )

רותי 11

New member
וזאת הבעיה של רובנו

מפחדים להיפגע, צריך להעיז ולהבין שאין ממה להיפגע, אתה זוכר שאנחנו בוחרים להיפגע? אין ממה לחשוש מעקיצות בני האדם לא דבורים, הם סה"כ בני אדם שתוכם הוא טוב ואור, ולשם להתחבר. לא לצד העוקצני

LightBoy8

New member
לא, לא הבנת.

זו הייתה רק ההבחנה הכללית שלי : - ) אני כבר לא מפחד להיפגע - ניפגעתי מספיק ולא מזיז לי מה כל אחד אומר או חושב בתוכו. פשוט כשאני רואה רוע ופגיעה כלפי מישהו, אני מבין כמה טמון בבני אדם לשנוא ולפגוע, וזה גורם לי להסיק מסקנה: האנושות רחוקה מהיום שבו הם יוכלו לאהוב ללא תנאי, ויוכלו לקבל את עצמם (קודם כל!) וגם את האחר.

UNIVERS1

New member
איך ניתן לאהוב ללא תנאי????

אני סבורה כי לא את כולם ניתן לאהוב ללא תנאי... למשל את ילדינו אנו אוהבים ללא תנאי - אנו מקבלים אותם בשהשלמה. ובנוגע ל"להיפגע" - אני מקווה כי יום אחד אפסקי להיות רגישה ולהיפגע עד עמקי נשמתי כל פעם מחדש....

רותי 11

New member
UNIVERS1 תיקון קטן

גם את הילדים שלנו אנחנו עדיין לא אוהבים אהבה ללא תנאי נכון שהאהבה שלנו לילדים שלנו היא האהבה החזקה ביותר שאנחנו מבינים או מגיעים אליה, אבל זה עדיין אהבה ארצית ולא אהבה ללא תנאי. בעקרון ניתן לאהוב את כולם ללא תנאי העניין הוא שלנו בני האדם זה קשה התפיסה שלנו לגבי זה קשה לנו, אבל אנחנו נגיע לזה. משום שנוכל להבחין אצל כל אחד בנקודת האור שנמצאת בו וכאשר נתחבר לאותה נקודה נוכל לגבור על אותו תנאי.

חני 61

New member
שלום רותי

אני מזמנת את הלהבה הסגולה האם זה עוזר ..? אפילו לאנשים שאני קצת בכאסח האת זה עוזר רותי לדעתך

למעלה