בלה בלה בלה...
אממ טוב, הקורס בכללי היה מדהים וממש ממש נהניתי בו.. הפעולות היו כיפיות- לא חופרות מדי ולא משעממות, הסגל היה ממש טוב, התכנים היו מעולים, ההרצאות היו ברובן מעניינות (חוץ מההרצאה על הסמים שבאמת הייתה חופרת ומשעממת ברמות מטורפות), האנשים בקורס היו מדהימים, המים במקלחת היו חמים (להבדיל משנה שעברה שתמיד הם היו קפואים) ואפילו האוכל היה סבבה.. מה שהרס קצת זה שלא היו רס"פים והמשמעת הייתה מזעזעת. החניכים בקורס ד' וג' לא שמו על המדריכים שלהם. כשאמרו להם לעלות לישון הם המשיכו להסתובב בחוץ, הם דיברו באמצע הרצאות, יצאו מפעולות מתי שבא להם או בכלל לא הגיעו לפעולות, דיברו במסדרים, ברחו מהאכסניה מתי שהתחשק להם כדי לקנות סיגריות וכו' וכו'.. החוסר משמעת השנה היה נוראי ואני חושבת שחייב להחזיר את הרס"פים, גם בגלל המשמעת וגם בגלל שזה אחד הדברים הכי חוויתיים לחניכים, ואני בתור חניכה בקורס ד' מאוד נהניתי שהיה לי את מי לשנוא ולקלל כל הזמן. (אני מתכחשת לזה שפחדתי ממשה)
הלוח זמנים של הקורס שלי היה מאוד צפוף. נכון שלא באתי לשם כדי לישון כל היום, אבל להיות בפעולות מ8 בבוקר עד 12 וחצי בלילה זה קצת מעייף. עד שהתקלחנו והכנו את הפעולות וכל מה שהיינו צריכים כבר היה אחרי 3, ככה שהיה לנו כל יום בערך 4 שעות שינה, לא כולל ההרצאות שרובן נוצלו להשלים את השעות שלא ישנו בהן בלילה.. וברור שמה שעוד הורס זה שהקורסים היו רק 8 ימים ועד שמתרגלים למקום ולאנשים כבר צריך לעזוב. מה גם שהלו"ז היה ממש צפוף בגלל שהיה פול דברים להעביר ולא היה הרבה זמן.. לדעתי צריך להאריך את הקורסים, שהיו 11 יום כמו שהיה לפני שנתיים. בשורה התחתונה, הקורסים באמת היו מעולים השנה, במיוחד אחרי שנה שעברה שהם היו נוראיים לדעתי ורק חיכיתי שהם יסתיימו ואני אעוף משם.. אם המשעמת הייתה טובה יותר השנה, הקורסים האלה כמעט היו יכולים להשתוות לקורס ד' שהייתי בו, שבאמת היה אחד הדברים המשמעותיים והכיפיים שהייתי בהם