משוב קורסים 2007

../images/Emo62.gifמשוב קורסים 2007

ספרו לנו איך היה ברמת "המשוב". נקודות לשימור, נקודות לשיפור,סתם דברים שאתם חושבים שיכולים להיות אחרת, רעיונות, חבר'ה משנה קודמת - איך היו הקורסים בשונה ובדומה משנים קודמות חבר'ה חדשים - איך הקורסים השנה [[את כל החוויות האישיות והאלה יש שרשור אחר....]]

MS6

New member
והכי הכי הכי חשוב...

ספרו עד 10 ותחשבו מילארדי פעמים לפני שאתם שולחים הודעה.. ואז אולי בפעם הראשונה יכתב כאן משוב הוגן ללא מאבקים/ירידות/משיכות בשיער של אנשים אחרים (אל תחשוב ששכחתי עומר!). אגב, דבר אחד כבר טוב שיצא מהקורסים, סיפחתי לעצמי את החולצה של עומר.

who is this

New member
מה לא שכחת??

ותהנה עם החולצה.. הפסים הורודים מעל הכיסים ממש עושים לך טוב.. חחח

החלוץ העומד בראש המחנה....

חבר'ה, נתנו לכם 24 שעות להתארגן ותתחילו למשב. אני בינתיים יגיד את מה שאני שמעתי מחבר'ה בקורסים. הציטוטים במקור: "ליאור חיימוביץ המללךךךךךךך" "ינהההה המתוקה" "יש רגעים שזה ממש שכוווווונננננה" "חזי, אם אתה רואה אנשים מהחדר שלי תגיד להם שהגלאי עשן בארון, שירכיבו אותו" סתם סתם סתם סתם (בייחוד הציטוט האחרון) תנו משוב בהתייחס ל פעולות (חפירות היא לא מילה גסה) אוכל (למרות השיפור ששמעתי, אתם חייבים להגיד שהיה זבל, כך ששנה הבאה יהיה יותר טוב) לוח זמנים (שינה היא לא מילה גסה. מה שאתם עושים במקום לישון זה כן) המדריכות והמדריכים הרכזות והרכזים המנכלים וקריאת "ביתרים!ביתרים!תל חי" שונות

אמרתי בכללי ולכן אחזור

וסתם הזכיר לי משפט של ליאור ליפשיץ: "אני לא מכליל אני רק מדבר בכלליות". טוב אז הפעולות וגם ההרצעות היה מעולות מאוד מבחינתי זה לא היה חפירות בכלל להפך הקורס הזה היה ברמה מאוד גבוהה שאם חשבתי שיש לי קצת ידע כללי בכל נושא יצאתי בהרגשה שאני לא יודעת כלום מהחיים שלי... היו רגעים שכמעט נרדמתי אבל לא משיעמום אלא מעייפות, יותר אהבתי את השיחות של האידיאולוגיה ופחות את הקטע של התכנון ארועים וכאלו. אבל שרדתי גם את זה. האוכל היה סבבה (זה לא מהדברים שמלחיצים אותי) וגם שנה שעברה לא היה כזה גרוע. ברור שזה לא אוכל של אמא אבל מסתדרים! הלו"ז היה צפוף ומלא בתוכן אני חושבת שהוא היה ממש בסדר גמור לא באו כדי להעביר את הזמן בשינה וכן גם אם קשה אנחנו עמדנו באתגרים ונשארנו ערים גם אחרי שינה של 4 שעות בלילה יום אחרי יום. המדריכות: אור וענבל היו כ"כ תותחיות או במילה אחרת שפיצריות!! מיום ליום הערכתי אותן יותר ויותר. כיף שהן היו המדריכות שלי. גם יוני היה רכז תותח והוא לא ממלכתי כמו שחשבתי. הוא בנאדם מדהים. יש עם מי לדבר אחלה סגל היה לנו... אשריכם ישראל!! "רכזים א-לי" נהנתי כ"כ כ"כ היה כ"כ מיוחד ומרומם ויש לי כ"כ רצון להחיל לפעול. ובעז"ה. שנזכה...

בלה בלה בלה...

אממ טוב, הקורס בכללי היה מדהים וממש ממש נהניתי בו.. הפעולות היו כיפיות- לא חופרות מדי ולא משעממות, הסגל היה ממש טוב, התכנים היו מעולים, ההרצאות היו ברובן מעניינות (חוץ מההרצאה על הסמים שבאמת הייתה חופרת ומשעממת ברמות מטורפות), האנשים בקורס היו מדהימים, המים במקלחת היו חמים (להבדיל משנה שעברה שתמיד הם היו קפואים) ואפילו האוכל היה סבבה.. מה שהרס קצת זה שלא היו רס"פים והמשמעת הייתה מזעזעת. החניכים בקורס ד' וג' לא שמו על המדריכים שלהם. כשאמרו להם לעלות לישון הם המשיכו להסתובב בחוץ, הם דיברו באמצע הרצאות, יצאו מפעולות מתי שבא להם או בכלל לא הגיעו לפעולות, דיברו במסדרים, ברחו מהאכסניה מתי שהתחשק להם כדי לקנות סיגריות וכו' וכו'.. החוסר משמעת השנה היה נוראי ואני חושבת שחייב להחזיר את הרס"פים, גם בגלל המשמעת וגם בגלל שזה אחד הדברים הכי חוויתיים לחניכים, ואני בתור חניכה בקורס ד' מאוד נהניתי שהיה לי את מי לשנוא ולקלל כל הזמן. (אני מתכחשת לזה שפחדתי ממשה)
הלוח זמנים של הקורס שלי היה מאוד צפוף. נכון שלא באתי לשם כדי לישון כל היום, אבל להיות בפעולות מ8 בבוקר עד 12 וחצי בלילה זה קצת מעייף. עד שהתקלחנו והכנו את הפעולות וכל מה שהיינו צריכים כבר היה אחרי 3, ככה שהיה לנו כל יום בערך 4 שעות שינה, לא כולל ההרצאות שרובן נוצלו להשלים את השעות שלא ישנו בהן בלילה.. וברור שמה שעוד הורס זה שהקורסים היו רק 8 ימים ועד שמתרגלים למקום ולאנשים כבר צריך לעזוב. מה גם שהלו"ז היה ממש צפוף בגלל שהיה פול דברים להעביר ולא היה הרבה זמן.. לדעתי צריך להאריך את הקורסים, שהיו 11 יום כמו שהיה לפני שנתיים. בשורה התחתונה, הקורסים באמת היו מעולים השנה, במיוחד אחרי שנה שעברה שהם היו נוראיים לדעתי ורק חיכיתי שהם יסתיימו ואני אעוף משם.. אם המשעמת הייתה טובה יותר השנה, הקורסים האלה כמעט היו יכולים להשתוות לקורס ד' שהייתי בו, שבאמת היה אחד הדברים המשמעותיים והכיפיים שהייתי בהם

מ-ש-ו-ב!=]

אני הייתי בקורס ג' ואני חייבת לציין שנהניתי נורא!... האנשים בקורס היו מדהימים ביותר ואני כבר מתגעגעת לכל אחד ואחד שם... הסגל של המדריכים היה צוות מהצח ביותר...נהניתי בכל הפעולות [חוץ מהחפירות מדי פעם]... בסה"כ היה סבבה לגמרי... לגבי האוכל- קצת נמאס שניצל ואורז אבל כמו שאתה רואה חזי כולם חזרו בריאים ושלמים... שמחתי נורא להכיר אנשים חדשים...ומחכה בקוצר רוח לשפיים כדי לראות את כולם שוב... עכשיו אני עייפה רצח אולי מחר אני אמשיך...אהה וחזי תודה על התעודה=] לילה טוב=P

sapirdanino

New member
אהה חזיי!! = ]

שכחתי לומר לך תודה על התעודה חח... קיבלתי אותה אתמול אנה הביאה לי....: ]

למעלה