תראה תראה! גמאני שוטה מופלגת!!! יהה..
S slallum New member 11/5/06 #23 ברוכשם ../images/Emo13.gif שמו"צ? מכירה במקרה את נועה? או.. וואלה לא זוכר מי עוד בשמו"צ
J jast New member 11/5/06 #25 בארור שאני מכירה את נוע!!! חח היא גם מפורום השבט נכון? חחח.. היא מהקן שלי, והיא לומדת איתי בשכבה:] אה, ואתה בטח גם מכיר את רינה.. היא גם מהקן שלי:]
בארור שאני מכירה את נוע!!! חח היא גם מפורום השבט נכון? חחח.. היא מהקן שלי, והיא לומדת איתי בשכבה:] אה, ואתה בטח גם מכיר את רינה.. היא גם מהקן שלי:]
S slallum New member 12/5/06 #29 חחחחחח אוהו, אני מפורסם../images/Emo8.gif מה שמעת? לא סיפרו לך שאני אוכל גרבילים לארוחת בוקר אני מקווה כלומר.. אממ.. אני לא אוכל כמובן!
חחחחחח אוהו, אני מפורסם../images/Emo8.gif מה שמעת? לא סיפרו לך שאני אוכל גרבילים לארוחת בוקר אני מקווה כלומר.. אממ.. אני לא אוכל כמובן!
T Tesseract New member 12/5/06 #33 בארור! בדיוק באמצע המתח! כשסוף סוף היא גילתה מי הוא באמת.. אני חייב לדעת מה ההמשך! (הא הא, עכשיו אסור לך להגיב לי, אחרת זה יצטרך לעבור גם כן למסרים )
בארור! בדיוק באמצע המתח! כשסוף סוף היא גילתה מי הוא באמת.. אני חייב לדעת מה ההמשך! (הא הא, עכשיו אסור לך להגיב לי, אחרת זה יצטרך לעבור גם כן למסרים )
J jast New member 12/5/06 #36 ../images/Emo6.gif חח.. לא שמעתי על זה... אבל שמעתי דברים אחרים, הפורום שלכם זה ממש טלנובלה. טוב, בסדר.. מסרים:]
../images/Emo6.gif חח.. לא שמעתי על זה... אבל שמעתי דברים אחרים, הפורום שלכם זה ממש טלנובלה. טוב, בסדר.. מסרים:]
G Gaius Octavius New member 13/5/06 #37 מדגדג ויטמינים שכמוך! אתה יודע, הסתכלתי על הקומונה הישנה, ואני מתגעגע לקרבות שלנו.