יש לי רעין

וונקי

New member
../images/Emo62.gif יש לי רעין

אז כמו שכולם יודעים ביום ראשןו הבאה חוזרים ללמוד. אז עלה לי רעין בראש שנעשה מפגש סוף חופש ביום חמשי או רבעי בעזראלי זה רק רעין שצץ לי בראש אתם לא חייבים להסכים איתי אני יודעת שרובכם בתוך עסוקים בסידורים של חופש אבל בכול זאת אני חושבת שזה היה נחמד לעשות מפגש סוף חופש. אני ינצל את הודעה הזאות גם בשביל להתנצל על כול הודעות שאני פותחת בזמן אחרון זה פשוט בגלל שאני יודעת שבזמן הלימודים אני בקושי היה פה. וזה מאוד חושב לי שתיגבו להודעה הזו אז בבקשה תגיבו. מי שבעד הרעין
ומי שלא
הכי חושב זה שתגיבו. תודה על שיתוף פעולה דסדס

BlueBeIl

New member
אני כנראה אהיה שם בכל מקרה../images/Emo142.gif

ביום חמישי.....

De-Panther

New member
בעע ודווקא לי זה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יותר נוח ביום רביעי כי חמישי אני באילת סוף סוף נעשה הצבעה וזהו

HaMsTeR

New member
גם לי נוח ביום רביעי...../images/Emo118.gif

פליז, תעשו ביום רביעי....

i c y

New member
אני כנראה אהיה שם בכל מקרה../images/Emo42.gif

ביום רביעי..

oO yUvAl Oo

New member
יכול להיות...../images/Emo41.gif

שאני אוכל ביום רביעי, כי ביום חמישי אני אהיה בשפיים....

../images/Emo45.gif

בתקווה שיהיה לי איך להגיע כמובן... בכל אופן, אני מעדיפה ביום רביעי אבל אני צריכה לראות כבר.. יתכן שאוכל גם ביום חמישי.

thebaby

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo101.gif

למרות שלא נראה לי שאני אוכל להגיע
נראה..... זה עוד מלא זמן

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

חוץ מיום שני, שלישי ורביעי. אלה ימי הכנה לבית הספר...^^

Marsha Figg

New member
היי, למה לא?../images/Emo54.gif

אני האמת אעדיף יום חמישי כי אני נוסעת מחר לחיפה עד יום שלישי, וזה הרי מייד אחרי, אבל זה לא יהיה יותר מדי משנה, כי להגיע לעזריאלי זה סופר קל בשבילי.
רחלי

buffgirl

New member
כואב לי הראש ../images/Emo12.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

../images/Emo31.gif סורי ../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

בכיף הייתי באה... אבל אני נוסעת לחיפה ביום שלישי..... אם בא לכם לארגן שם מפגש אז אולי אני אבוא
אבל כנראה שלא...

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo31.gif

אני חוששת שההורים שלי לא ירשו לי ללכת למפגש של פורום שרק הצטרפתי אליו.
אולי למפגש הבא.
אבל יכול להיות שיש לפורום בנות גילמור מפגש בעזריאלי ביום רביעי, אז... אם תעשו את זה ביום רביעי, אולי ניפגש.

וונקי

New member
../images/Emo26.gifסיכום../images/Emo36.gif

המפגש היה ביום רבעי כי לרוב מי שהצביע עדיף שזה היה ביום רבעי. מקום: המפגש עזראלי שעה:10 למרות שאני חושבת שאני היה שם יותר מוקדם מיקום מפגש: קולנוע ואולי גם גם נראה סרט אז תבאו כסף לראות סרט והמון תודה על שיתוף הפעולה

וונקי

New member
תקראו את הסיכום

שלמעלה זה נורא חושב ואני אולי יפתח הודעה מחר בשביל שהכול היה הרבה יותר ברור והמון תודה על שיתוף הפעולה שלכם זה עושה אותי שמחה.

למעלה