יש לי רעיון.....

lgmtk

New member
ואווווווווווווווווווווווווווווווווו

את מפחידה
................לא יודע. ככה חשבתי. חוצמזה הוא בן. יש הבדל? לאדע. את מפחידה אימא'לה.............

lgmtk

New member
*גלופ* אימאל'ה.....................

התכוונתי במובן הטוב.............
.............

the papercut

New member
כנראה

זה נירא כמו דוגמא לבריונית וילד חנון שתמיד הבריונית באה ולוקחת לו ת'אוכל והוא מפחד אבל הפעם הבריונית באה להגיד לו דעה ואינסטיקט שלו זה לפחד את לא ביריונית זה רק לצורך הדוגמא וליאור אתה לא חנון זה גם רק לצורך הדוגמא

../images/Emo60.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... קרעת אותי!!!!! איזה דוגמאות מה אני יגיד לך!! חחחחחחחחחחחחחח....

the papercut

New member
רואה יותר מידי טלויזיה

מה לעשות מפתחים כושר דוגמאות מפגר בשיעורי היסטוריה עם המורה הזאת כול השיעור עובר סלאומושן

LikeMe

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... שיווו אני לא יכולה לנשום
אוייש... בנים בנים..

the papercut

New member
לא ידעתי שאני עד כדי כך מצחיק

כיאלו זה שיעור היסטוריה מה כבר מצפים למרות שפעם הייתה מורה מחליפה להיסטוריה שדיברה כמו שצריך בכל מקרה או שצירתי או שהסתכלתי לה על התחת(היא כוסית סוף כול סוף מורה כוסית בבית הכלא הזה)

the papercut

New member
לא הבנת

מורה מחליפהזה לא מורה רגילה בדרך כלל כולם פרות או כיבשות למרות שבכיתה ז' איתה מורה לתנ"ך שהייתה כוסית ובזמן שהיא הייתה מקריאה בהליכה הייתי מסתכל לה על התחת

DreaDLorD

New member
חחחח איזה שריטה

המכנכת שלי בת 27 והיא כוסית גם (יחסית למורה אני מדגיש) אבל לא יודע זה מוזר כזה להסתכל עליה זה בעעע

למעלה