יש לי רעיון.....

KaUrO DoNo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רעה....אני אוהבת את זה....

the papercut

New member
חחחחחחחחחחחח

1-זה טוב 10-גרוע אני מניח תקבל 100 ובאמת אולי תיצא מהארון וזה יחסוף לנו זמן כתחבה

the papercut

New member
i good or what???

אני כימעט ולא סובל הומואים שלא יוצאים מהארון שיודע ואז לא אצטרך לרשום עליו שהוא הומו כי כבר ידעו

the papercut

New member
הוא אוהב בנים

אני מזה אחד מסנטימטר(יש לי חבר שיצא מהארון(דרך אגב אני לא הומו))חוץ מיזה טל ההומו צילומים זה לא הצד החזק שלו\ הומו זה גם בן אדם ביוונית או לטינית

Dark Angel 141

New member
אהה אחלה../images/Emo70.gif

הבנתי מי הומו.... טל ודרך אגב אתם לא יכולים להסיק רק מתמונה שהבן אדם הומו... וגם אין שום דבר בזה אני לא נגד הומואים ולסביות

the papercut

New member
חחחחחחחחח

קרעת אותי חחחחחחח מי אמר שהוא יוצא לרחוב הוא בהסגר ביתי

the papercut

New member
הכן כן

"הוא סכנה לציבור,אסור לו להסתובב בין אנשים נורמלים" מתוך הרקולס הסרט בקטע שהוא הורס את המרכז הזה
אני מניח שהטל הזה הוא סכנה לציבור הכיעור בהתגלמותו האנושים וכול הבלה בלה ובלה האחרים

למעלה