יש לי רעיון

מ ש כ י ת

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון../images/Emo62.gif

אני גדלתי בבית מעורב ולמרות שאמא שלי עוד שמעה קצת את השפה אצל סבתא שלי ואצל דודה שלי ז"ל בשכונת בן ציון בנתניה שלה בכלל אני קוראת טריפולי הקטנה... בכל מקרה אני יודעת אולי עשר מילים וחשבתי, אולי אפשר לעשות לנו כאן מילונית מסודרת,(אולי במילון מונחים טאקי?) שכל אחד יכניס מושג שהוא מכיר ויפרש אותו, לכתוב כמובן עם ניקוד שנוכל לדעת איך לבטא את המילים. לדעתי זה יהיה פרוייקט אדיר אני אישית מאד אשמח אז... צַ'עַלִי אַנַיִיָה יא בלונדה ויא שושי ויא טאקי וכולכם בעצם צַ'עַלוּ אַנַיִיָה תתחילו ללמד אותי טריפולטאית שאני לא אמות חמורה ובורה...

טאKילה

New member
ניקוד זו בעיה...

אנסה למצוא איפה שהוא תוכנה לניקוד מילים. זה יכול להיות נחמד מאוד.

bigi100

New member
בישביל לנקד את עושה:

מפעילה את ה caps lock לוחצת על שיפט ועל המספרים ככה עוׁשים ניקוד..

טאKילה

New member
זה דורש הסבר ממש..

אחרת אלחץ על כל הדוושה פול גז..
ערב טוב ביגי

טאקוש..וואי וואי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את הורגת אותי מצחוק עלק פול גז חחח גנובה אחת}{

bigi100

New member
את יכולה להסביר?

"ברוב חכמתי" אני לא הבנתי למה את התכוננת

מ ש כ י ת

New member
ניקוד זו הבעיה הכי קטנה

בבקשה - ניקוד באופיס ובסביבת חלונות, יש הסברים מפורטים איך לנקד באמצעות המקלדת וגם ניקוד טקסטים, שזה לא מתאים לנו כרגע אבל כצ'ופר שמאד עוזר לילדים ובכלל. עכשיו אין תרוצים

ניסיון לתגובה לרעיון

נתניה - יש לי שם עד עכשיו משפחה מצד אמא שלי , גם חצי טריפוליטאים, הדוד , והבני דוד . מושגים שאני מכיר : פלפל ושומה (פלפל ושום) - סבא שלי נהג לאכול . אפרופו חמורה - חמר == חמור , סבתא שלי היתה נוהגת לכנות אותנו חמרים, בצחוק , ועשינו מזה דמויות בפלסטלינה , שהיינו קטנים . אין לי ניקוד , אבל למה למות ? לא הבנתי .

למעלה