יום חמישי[?]

../images/Emo62.gif יום חמישי[?] ../images/Emo62.gif

יום חמישי, נכון? אין לי כוח ליום הזה. בכלל בכלל. יותר מדי שעות בכיתת אם.

pRimaVeriTaVIV

New member
אה כן? ../images/Emo3.gif

מה תגידי אם אני אספר לך שאני בכיתת אם כל הזמן חוץ מ5 שיעורים? ש2 מהם זה שיעורי ספורט יש ימים שלמים שזאת הכיתה היחידה שאני לומד בה-שלישי, שישי, וגם רביעי-חמישי חוץ משעה של ספורט

pRimaVeriTaVIV

New member
בערך

כל המקצועות אצלנו זה כל הכיתה ביחד חוץ ממתמטיקה ושפות, אבל במתמטיקה הקבוצה שלי במקרה יוצאת על הכיתת אם

PerfectSP

New member
גם אני! ../images/Emo190.gif

בערך..בעצם אולי קצת יותר.. ספורט,דוברי אנגלית,מתמטיקה ומעבדות מדי פעםXD

pRimaVeriTaVIV

New member
לא הלכתי גם היום

מה שמעודד זה שאתמול בספורט היה כדורעף על כל המגרש
והיום היה כדורגל וכדורסל בחוץ>< איך שהוא רואה שאני לא בא, פתאום אין כדורעף. אני כל פעם יותר חושב שהוא עושה לי את זה בכוונה
אבל זה וואחד אושר לדעת שיש כרגע שיעור ספורט ואני לא שם
(כאילו, לא כרגע עכשיו
אבל באותו רגע) היום בערב מסיבת הפתעה לדוד
יש לי מלא דברים להתקשר לאנשים להשלים, ואני גם צריך לרדוף אחרי איזה מישהי שאני דיי שונא ><

נו באמת, ../images/Emo69.gif

אנגלית - אהמ, משהו על קונפליקטים בין הורים וילדים. היא ביקשה ממני לקרוא מלא ואני שונאת לקרוא!>< יום מד"א - רק חבל שלא הודיעו! זונות. בסדר, אז באתי למרות שיכלתי לעשות עוד יום חופש, ניחא. אבל סחבתי תיק של איזה 5 קילו! לעזזל. היא הייתה ממש צעקנית. אבל היה נחמד סה"כ, נראה לי. עוד יומיים אחרונים של חופש מלימודים למבחנים.

איזה חמישייייייי

אנגלית- עשיתי שיעורי בית בכימיה |חושש| מת'- ניסתי כל השיעור לאזן איזה משוואה בכימיה עד שקלטתי שלא העתקתי נכון |חושש| כימיה שעתיים- הייתי מיוסרת מכאבי בטן שעה שלמה עד שהאדויל התחיל לעבוד, ואז למדנו נפח וליטרים וכל השיט ספורט- שיחקנו כדורגל :) ניצחנו, כרגיל.. D: אני עוד מעט הולכת להתנדבות ואז למסעדה עם חברות

How I Disappear

New member
שונא פיזיקה. שונא ת'מורה. שונא.

איזה יום סיוט !!! 3 שעות לשון, אני כמעט התאבדתי ושעה אחת תנ"ך שהיה בסדר אחרי זה היו שעתיים של מועד ב' בפיזיקה שבקושי שעשיתי משהו ואני חרשתי שבועיים !!! ש-ב-ו-ע-י-י-ם !!! המורה הזה פשוט לא יודע לחבר מבחן, המבחן הזה בכלל אבל בכלל לא היה ברמה של הספר אלא ברמה של בחינת בגרות ומאיפה לעזעזל אני יודע לענות על שאלות של בחינת בגרות !?!?! ^&*^#$$$%^&

hadarinke

New member
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת.

הברזתי לטובת במיטה שעתיים ראשונות, ואז גיליתי שהם היו חלון D: אחר כך תעבורה, ספרות, אנגלית- לא למדתי בכלל! כל השיעורים אני ורועיקי צוחקים ובשלב מסויים התחלנו לעשות מסאז'ים וכאלה... אבא רצה לקחת אותי ואת אחותי למסעדה שאני שונאת[ איזה ביסטרו בר בתל אביב... מסיבת הפתעה לחברה שלי בערב---לקנות מתנה!!! :O

PerfectSP

New member
וואי איזה כיף כשזה קורה!! ../images/Emo190.gif

מתישו החלטתי להבריז מספורט כי גם ככה היו לי 3 שעות חופשיות אחרי, ואז גיליתי שבכלל התבטל ספורט!XD

PerfectSP

New member
איזה כיף זה יום הברזה../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

היה טיול ולאר הלכתי נהנהנההההDDD:: נסעתי עם אמא לת"א,ואז הלכתי לדודה שלי.. ואני גאה בעצמי שלפחות התחלתי את הפרוג'קט..XD ומחר ת"א^^ ואני מקווה שיהיה לי זמן ללכת לחברה שלי בת"א גם D: ולא עשיתי הרבה היוםXD

DevilGirl92

New member
../images/Emo11.gif

בבית ספר הקודם שלי לא הייתה בכלל כיתת אם. כל היום מטיילים מכיתה לכיתה.

למעלה