ידיעות

יו באמריקן איידול פעם 2

עשו קליפ מיוחד של כוכבים שונים ש"שרים" ורוקדים את “Stayin Alive" ומראים לכמה שניות גם את יו והוא ממש חמודי פה =] וחוץ מזה יש שמה כוכבים כמו: דייויד שווימר,ליסה קודרו,גווינת פלאטרו,שרה מישל גלר,טרי האצ'ר,ריאן סיקרט ועוד

YaEl 15

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא כזה חמוד!!!!!!!!!
ומצחיק!!
אבל למה הראו אותו רק בשלוש קטעים, כל אחד במשך שניה?? ראית את הקטע שהוא טיפה התבלבל? חחח... חמוד
ותודה רבה...

וואייייי!!! תודה רבה על הקישור!!!

כי ראיתי את התמונות ששל הסקרין קאפס של זה, ולא הבנתי מתי זה היה! תודה!
והוא לא התבלבל במילים, הוא ממש שר אותם נכון, והשיר הזה של הבי ג'יז כל כך שולט ומחרפן תשכל. דמיינתי לעצמי את יו לבוש בבגדי שנות ה70, במכנסיים מתרחבים, וחולצה צבעונית, ואפרו, ומשקפיים בצבע ורוד, ועושה תנועות דיסקו ושר את השיר הזה.
הוא כל כך חמוד. דיי אנה. דיי.

../images/Emo41.gifביקורת על האוס../images/Emo41.gif

אני יודעת שישי אנשים שלא אוהבים את הסידרה הזו, אבל כזו ביקורת עוד לא שמעתי. אולי יהיה לכם קצת קשה להבין, כי האנגלית שלהם במבטא חזק חזק מאודץ יש ספוילר קטן מ3X05 http://www.sendspace.com/pro/hk4uxc זה לא לוקח הרבה זמן להוריד, הבאתי את זה ממריקיר. אני ראיתי את המנחה בעבר, נדמה לי באיזה קומדיה בריטיית מתישהו... הם בנוסף לכל, צוחקים על יו שלי!
נו טוב, הם לא יודעים מה הם מפסידים. אני פשוט חייבת להגיד את זה: 3? 3? 3? 3? התחרפנת לגמריי? אעעעעעעעעעעע

li1609

New member
,אלוהים ירחם על המבטא הנוראי שלהם

,טוב מה שהיה מצחיק בכל התכנית הזאת, ממש לא היה הביקורת הלא שנונה, אלא המבטא המביך של המשתתפים. מה זה? באיזה ניבב של אנגלית משונה הם דיברו? אלו לא היו באיטים.. אולי סקוטים? אירים?? השם ישמור... הבקורת א ראויה להתייחסות ראיתי ביקורות נוקבות, מצחיקות, שהיה בהם תוכן ומעט אמת זה היה סתם מגוחח (מהמעט שהבנתי) ו3? נו, יו צריך להעלב אם היה מקבל טיפה יותר מעקרת הבית והליצן שישב לציה כל טוב

הוא היה כזה חמוד

אחחח המבטא :) וגם היה לכמה שניות את דייויד שווימר יאיי ד"א אני חדשה :)

YaEl 15

New member
האמת--(ולא האמתי שאני פעם אני אכתוב כזה דבר)

הוא לא היה ניקראה שם משהו... הוא היה ניראה מבוגר יותר, ולראש שלו הייתה צורה מוזרה. וד"א -- ברוכה הבאה

לא נכון!!!!!!!!!!! 0=

אני הקלטתי את זה, למרות שזה היה רק 19 שניות, אני ממש אהבתי את זה והוא באמת חמוד שם! ובכללת!!
וכנ"ל, ברוכה הבאה

למעלה