זקוקים לתרומות

עץ ועצה

New member
דרושים משחקים לילדים בגילאי 9-13

תכנית "רעים" לילדים במתנ"ס קרית אונו נותנת מענה לילדים החשים בדידות חברתית, על רקע של ליקויי למידה וקשיי תקשורת. אנו זקוקים למשחקים המתאימים לילדים בגילאי 9-13 (ישנים או חדשים) וכל תרומה תזכה להערכתנו הרבה. לפרטים ניתן ליצור קשר עם מיה בטלפון 03-5351721.

דרוש כסאות יד שניה

שלום לכולם! אני מתנדבת בארגון "נותנים תקוה" ויש משפחה שזקוקה מאוד ל6-8 כסאות במצב טוב בתרומה (שולחן יעזור גם אך לא דחוף) מי שיכול לעזור בענין שיהיה איתי בקשר במייל [email protected] תודה רבה לכולם!! ושלעולם לא נזדקק לאף אחד.. יהודית

חג שמח וכשר חברים

ברצוני לבקש... עבור נזקק טוב לב... ששפר עליו גורלו למי שיש מחשב פנטיום ישן ומוכן למסור לא צריך אפילו מסך... אודה מקרב לב... למי שמוכנ/ה האימייל ליצירת קשר: [email protected] ציטוט: " ככל שיהיו יותר רובין הוד למיניהם החברה הישראלית תשתפר ותרוויח :) "

MommyHug

New member
דרושות תרומות

בגדים, כרטיסים להצגות ולפעילויות, ציוד ומכשירים, וכן מתנדבים הכל למוסד לנכים צעירים בתל אביב

נועית10

New member
את מוזמנת לפרסם גם ב"נתינה מהלב"

ראי קישור לפורום נתינה מהלב בצד שמאל בפורום למען הקהילה.

נועית10

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה יהודית

נעשה לך קצת סדר. יש לנו שני פורומים לסיוע לאוכלוסיה הנזקקת: פורום למען הקהילה- מסייע למוסדות ועמותות פורום נתינה מהלב- מסייע למשפחות ובודדים.

חלילית2

New member
זקוקים למצלמת וידאו

לגן לילדים אוטיסטים בפ"ת, כדי שנוכל לצלם את הילדים החמודים במסיבת פורים, מחופשים, וגם חלק מהשיעורים שלהם במהלך שנת הלימודים (או מה שנשאר ממנה..).

מחפשת עזרה לקשישים בודדים.

שלום לכולם, אני עובדת בדיור מוגן בירושלים, בו מצויים קשישים עצמאיים מחוסרי דיור, אשר מסיבות כלכליות אינם יכולים לגור בקהילה. הם זקוקים לכל מכשיר חשמלי: קומקום, טייפ, מיקרוגל, טוסטר-אובן. כל דבר יעזור!!! נא ליצור קשר במייל: [email protected] או במסרים. תודה מכל הלב בשם כל הקשישים!

Digi Lista

New member
ננסה גם כאן לשאול...

אני מקשרת להודעה שכתבתי כרגע בפורום 'נתינה מהלב' כדי להגדיל את הסיכוי לקבל עזרה עבור ילד מסויים... ההודעה בפורום 'נתינה מהלב'
מראש

אiרין

New member
תרומות למעון ט"ל לימן בכפר סבא

המעון - ט"ל לימן נמצא בפינת חמד בכפר סבא. הוא מונה 22 ילדים מקסימים בעלי פיגור קל , שיתוק מוחין ועיכוב התפתחות. אני מנסה בכל מאודי למצוא כל כך הרבה דברים שהמעון זקוקו לו ואשמח לכל פניה , תרומה ועזרה. אנו זקוקים ל : * בטריות נטענות AA - לשימוש משחקים לילדים הנכים , מכשירי תקשורת ועוד.... * דיו למדפסת HP 920C - דיו צבעוני ושחור - כמה חבילות מכל אחד. * חומרי יצירה - דביקי , צבעי ידיים , טושים , בצק צבעוני , צבעי גואש , גירים צבעוניים עבים , מדבקות , סול , דבק פלסטי , חימר, * דפים למדפסת A-4 ו A-3 * שבלונות ליצירה * קלטות ודיסקים של שירי חגים ויום הולדת * כלים למשחקי חול * כלים חד פעמיים במהלך השנה הצלחתי לגייס מעט מן הדברים ואני פונה לפורום ולכל מי שיכול לסייע....כדי שנוכל להעניק לילדים יותר, היות וחלו קיצוצים והמעון מתקשה לתפקד כבמקודם. כמובן שאני לא מצפה לקבל הכל , אך גם אם את חלק מהרשימה אוכל לגייס, אזי הרווחנו. תודה מראש על הכל ושוב נועית....תודה רבה על הבמה המדהימה הזאת. בברכת יום טוב.

tovim

New member
שואלת עבור בני משפחה

זוג צעיר עולים חדשים עם שני ילדים + הריון מתקדם. הם עוברים עכשיו דירה מירושלים למעלה אדומים וזקוקים למעט סיוע בריהוט. בעיקר ארון לילדים ומיטה להורים. משפחתי מסייעת עד כמה שניתן בציוד לקראת הלידה הצפויה אבל איננו יכולים להשיג את כל צרכיהם. האם יש באיזשהו מקום מחסן או מקום שמרכז רהיטים יד שניה לקניה או מסירה? רצוי כמובן באיזור ירושלים. על כל סיוע נודה.

נועית10

New member
זקוקים במעון נשים מוכות מתקן מים

או מטהר מים שמחובר לברז.

../images/Emo206.gifזקוק דחוף לקורת גג בירושלים

אני לא אלאה אותכם בכל הסיפור הארוך, אבל לראשונה בחיי, אני הופך להיות הומלס ביום ג' הקרוב - מייד אחרי פורים . נשארתי למעשה חסר כל ואני עולה לירושלים כי אין לי מקום אחר ראוי להיות בו ( גם אין לי משפחה שתוכל לסייע ) .
את בעיית המזון אפתור , עם הרבה בושה , בעזרת ארוחות חמות בבתי תומחוי , אבל בהגיעי לירושלים לא יהיה מקום לשים בו את הראש עד שאסתדר . האם מישהו יודע על מקום כלשהו בירושלים שיוכל לסייע ? למרות מצב רוחי הנורא, היות וזה חג פורים , אני מאחל לכם חג שמח .

neriegel

New member
זקוק לתרומה קטנה../images/Emo60.gif

שלום לכולם במסגרת הלימודים שלי אני עושה עבודה מעשית במשפחתון באיזור ירושלים. הילד החמוד שאני נפגש איתו משפצים חדר במשפחתון. מלבד העובדה שאנו מבלים ככה זמן ביחד וזה נותן לשנינו המון. (בטח מי ששותף בפורום הזה מבין על מה אני מדבר...) בכל מקרה אנו זקוקים לתרומה של ציוד לחדר\פינת ילדים- פופים, תמונות, וילונות, אהילים וכל דבר חמוד שעולה בדעתכם וביכולתכם לתרום. החדר ישמש בעתיד את כל הילדים במשפחתון ובוודאי ישמש מקור גאווה לילד החמוד והמון סיפוק עצמי. תודה בכל מקרה וחג שמח

הודעה חשובה ../images/Emo18.gif

שלום לכולם, קודם כל רציתי לברך אתכם על כל מה שאתם עושים הלוואי שרבע מהעולם היה רבע מכם. עכשיו, לאחר החנופה
קוראים לי רן ואני ירושלמי, ביום שישי הקרוב אני ועוד חבר מארגנים יום בישולים למשפחות נזקקות, ואין באמצעותנו את כל האמצעים הדרושים כדי להעמיד את היום הזה כמו שצריך. כל דבר שאתם יכולים לתרום, מזון, כסף, שתיה, הכל! אנחנו נשמח לקבל. למען האמינות אני מניח שנועית תזהה אותי

תרומה לליל הסדר לפגועי נפש

למועדון חברתי לנפגעי נפש בת"א, השייך לעמותת "אנוש" דרושה תרומה של כ-40 מנות חג. כל הצעה שבאה מהלב תתקבל בברכה. שרון 0544245355

למעלה