זקוקים לתרומות

שלום מחפשת טלביזיה מהסוג הישן

טלביזיה עובדת ,לחיילים בבסיס קטן (אין באיזור קליטה לסוג הטלביזיות החדשות רק לישנות משנות ה-90) אני מהצפון. תודה

../images/Emo53.gifיום הפנינג-חשוב../images/Emo53.gif

בר"ח אדר, ה 18.2 יתקיים בעז"ה, בבית ספרנו, אולפנת צפירה, יום הפנינג שכולו חסד. במבצע זה ישתתפו 800 ילדים החולים במחלות שונות מארגוני: "קו לחיים", "נותנים תקווה" וילדים נוספים משכונות מצוקה וילדים בעלי צרכים מיוחדים, הנמצאים במסגרת חינוך מיוחד. אנחנו רוצים לתת להם יום בו הם יכולים לשכוח מצרות היום יום שלהם ולהנות. ביום זה נהנים הילדים ממגוון רחב של פעילויות: מתקנים מתנפחים, הופעות, אומנים, דוכני ממתקים וכדו'... מבצע זה מבוסס על מתנדבים ותרומות, ולכן כדי שמבצע זה יצא לפועל, אנו נשמח לקבל תרומות של אנשי מקצוע שחושבים שיוכלו לתת מעצמם-קוסמים, ליצנים, וכדו'.. ותרומות של צעצועים(נורא חשוב לפרסים, גם דברים הכי קטנים..), ציוד משרדי, מכחולים, צבעי גואש, אוכל, ניירות וניירות רצף וכל פריט אשר יעזור לנו לבצע מבצע זה בהצלחה ולשמח ילדים. ניתן ליצור קשר במס' 052-6595828(לא בשבת) ובמסרים תודה!

סיוע לחד הורית בדחיפות

ערב טוב לכולם שמי ליאור פנתה אלי חברה חד הורית לתינוק בן 3 שבועות קיבלה צו פינוי מדירתה על ידי עורך דין קונס נכסים לעוד חודש וחצי מצבה הכלכלי קשה וכרגע גם לא יכולה לעבוד מקבלת סיוע מעמותות שונות אגודת אפרת וכו לאן לפנות כדי שלא יזרקו אותה מהדירה אין לה לאן ללכת והעורכי דין לא מסכימים לסיע במצבה אודה לכן מראש על כל עצה או עזרה בפניה לגורמים ליאור

נירה63

New member
ישנה עמותה שנקראת אפרת והם גם

עוזרים לתינוקות ולהוריהם.

טיגריס2

New member
נירה היא כתבה שהאישה מקבלת

עזרה מאגודת אפרת וכו' הבעיה שלה היא נושא הדיור ממנו היא צריכה לצאת מתוקף צו פינוי ע"י כונס נכסים

טיגריס2

New member
../images/Emo13.gifלא קרה כלום כולנו יכולים

לטעות מרוב שאנו להוטים לעזור לאחרים אנחנו לא שמים לב לפעמים לכתוב

עפרה 22

New member
בגן של הקטנים שלי מחפשים

סיפרי קריאה לגיל הרך מגיל 3 חודשים עד גיל 4 שנים ושיריי ילדים קלטות טייפ ודיסקים ואם אפשר צעצועים לגיל הרך וצלחות וכוסות וסכום חד פעמי בבקשה. בבקשה צרו קשר במסרים ואני אתן את הנייד של הגננת ותתאמו איתה או איתי במסרים כל מה שאפשר לגילאים בשנים האלו

למעלה