ולחידה הבאה.

blagen

New member
../images/Emo62.gif ולחידה הבאה.

בסיבוב הקודם ניצח DARTH TOMER. בסיבוב השני ניצח Juggenaut ובראשון ניצח מייס וינדו. נקווה שהפעם החידה תהיה קשה יותר, אני כבר לא יודע למה לצפות..! אני מזכיר - לכל אחד יש שלושה ניסיונות! רמז יבוא מחר בצהריים או בערב. אוקי, החידה: "גיבור הייתי, אך לפתע בגדתי, יחד עם מורי. לאחר מכן גם במורי בגדתי, מה שהביא למותי."

blagen

New member
../images/Emo62.gif הגיע הזמן לרמז.

"חייתי מזמן מזמן, ברופובליקה הישנה." זהו אינו דארת' ויידר, זהו אינו דארת' רייבן וזה אינו... אקסר קון. JUGG (קיצור), תזכור - יש לך רק עוד ניסיון אחד.

blagen

New member
../images/Emo62.gif נכון - מאלק!

דארת' תומר צודק! מאלק ורייבן (רייבן המורה ומאלק התלמיד) היו ג'דיים שפיקדו על צבא הרפובליקה במלחמות. הם היו גיבורים, אך לפתע הם פנו לאחור והפכו לסית'. הם היו מפקדי הסית' הרבה זמן והחריבו עולמות רבים. כמו כל תלמיד סית', החליט מלאק לבסוף להפיל את מוריהו ולתפוס את מקומו כהלורד האפל של הסית'. מאלק שהיה באותו הזמן במשחתת קרב של הסית' ורייבן היה בספינת הדגל של הסית', הורה מאלק למשחתה לירות על גשר הפיקוד של ספינת הדגל, כשמאלק היה עסוק במלחמה עם משלחת ג'דיים שנלחמו בו. רייבן נפצע קשה אבל חולץ ונאסר. רייבן זה הוא שאיתו אנחנו משחקים במשחק "אבירי הרופובליקה הישנה". בסופו של דבר רייבן הורג את מאלק, והשאר תלוי במשחק. חידה הבאה מחר. תומר, זו הפעם השנייה שאתה עונה נכון על שאלה - ובינתים אתה המוביל... תומר, אם אתה רוצה לעשות את החידה תודיע לי במסר, אם לא תשלח לי מסר אני מניח שלא - כפי שכתבת לי בפעם שעברה.

xardas

New member
אלוהים שים ספויילר

ברור לך שאם מישהו שמתכוון לשחק במשחק הזה רואה את זה הוא פשוט לא יהנה?

MajorWinters

New member
ידידי../images/Emo19.gif

אני אומר את זה לא מעמדה של מנהל (זה עוד חדש לי הקטע הזה), אלא מעוד גולש רגיל. החידון מבורך, אבל אולי כדאי שתתן דברים מעט יותר קלים, אולי תגביל את עצמך רק לסרטים, כי בשלב הזה, זה יותר מתיש לחפש בEU, מאשר מהנה לשחק בזה. אבל זה רק דעה, אתה חופשי להשאיר איך שבא לך...

למעלה