ובכן, לחידה הבאה.

blagen

New member
../images/Emo62.gif ובכן, לחידה הבאה.

בסיבוב הקודם ניצח DARTH TOMER וכנ"ל בסיבוב השלישי. בשני ניצח JUGGENAUT ובראשון ניצח מייס וינדו. ולחידה הבאה: "אני תחמן וגם פושע, משחק ברמאות, וכך ניצחתי לזמן רב." ננסה שוב לחזור לשאלות הקצת יותר קלות.

D a N 1 4

New member
זה באמת נשמע כמוהו.. ../images/Emo118.gif

כן, אני חושב שזה סבולבה

blagen

New member
|נורה רואים? זה קל מדי.... חייבים..

להרחיב אופקים.... סבולבה הוא אחד מהחלאות של טאטואין. אפשר למצוא אותו מטייל ברחבי העיר מוס אספה. הוא החזיק את תואר אלוף מרוצי הפודים במשך זמן רב, שאותם הוא ניצח בעזרת תחבולות ורמאויות, ואפילו בחיבול בפודים המתחרים. הוא הובס לבסוף על ידי עבד בשם אנאקין סקייוקר. הוא אפילו לא הצליח לגמור את המסלול, הוא איבד שליטה על הפוד מוקדם יותר והתרסק, מה שליכלך את הישגיו.

blagen

New member
../images/Emo62.gif עוד חידה - הקודמת קלה מדי.

"אני כבדה ומגושמת. יש לי 2 תותחי יונים, תותח לייזר ו-2 משגרי טילים.". נראה אם את זה תצליחו...

blagen

New member
../images/Emo62.gif נכון - B-wing...

אני חושב שכדאי שנחזור ל-EU! :) הבי ווינג היא חללית כבדה ומגושמת, אך כוח האש שלה חזק בהרבה מכל חלליות הקרב האחרות. אורכה 16.9 מטרים. היא מגיעה למהירות של 950 קמ"ש בתוך אטמוספרה ול-60 MGLT בחלל. היא מכילה רק נוסע אחד והוא הטייס, ועוד 45 ק"ג מטען. היא מצוידת היטב ב-2 תותחי לייזר אוטומטיים, 2 תותחי יונים, תותח לייזר ו-2 משגרי טילים. היא גם מצוידת בגנראטור-מגן והיא עטופה במעטפת שיריון. החידה הבאה תינתן מחר או מחרתיים.

blagen

New member
בקשר ל-A-wing...

ה-A-wing זו החללית הכי קלה ומהירה (בטיסה רגילה, לא במהירות האור) מבין קל חלליות המורדים והפדרציה ורוב החלליות המוכרות, ויש ל-A-wing, אם זכרוני לא מטעה אותי רק שני תותחי לייזר ושני משגרי טילים. בהחלט לא מגושמת וכבדה...

blagen

New member
לא - והנה טבלה של מהירויות....

וכמו שאתה יכול לראות ה-A-wing מקום ראשון במהירות בטיסה רגילה והמילניום פאלקון מקום ראשון במהירות האור.

למעלה