הצעות לפינות.

אושRתי

New member
../images/Emo62.gifהצעות לפינות.

אתם מוזמנים לשרשר הצעות לפינות, כל הצעה לפינה תתקבל בברכה, אשמח גם אם כל אחד יהיה אחראי על פינה כל שהיא. (אני גם מוכנה להיות אחראית על פינה
) כמו כן אם יש לכם רעיונות לסקרים אשמח אם תשלחו לי אותם במסר.. בואוביחד ננסה להפוך את הכתיבה בפורום לעניינית וכיפית !!

../images/Emo45.gif

אני אשים את הפינה של דיונים על שירים. כל שבוע שיר אחר מהדיסק. כרגע אין לי עוד רעיונות. אנסה לחשוב על משהו.

אושRתי

New member
סבבה../images/Emo13.gif

אני גם חושבת על רעיונות לכשיהיו לי ארשום אותם..

אושRתי

New member
רעיונות שבנתיים חשבתי עליהם-

-סיכום שבועי- (נחשוב ביחד על שאלות חדשות, או שכל שבוע נחליף שאלות ע"מ שהסיכום יהיה מעניין .. ) -בוחרים את השיר של הפורום בסיגנון החוליה החלשה.. -סקרים- מידי פעם נשתדל להחליף את הסקרים בפורום אתם כמובן מוזמנים לשלוח לי רעיונות במסר. -דיונים על האלבום, משפטים מתוך האלבום וכו.. -העדכון השבועי- סיכום שיהיה בתוכו את כל הנעשה בפורום בשבוע האחרון, קישורים עדכונים וכו... -פינת הקליפ, ניתוח הקליפ שאלות. וכו.. מה דעתכם? ואם אתם רוצים להיות על פינה כל שהיא ממה שהצעתי, אתם מוזמנים. זה בנתיים מה שעולה לי בראש, אם יהיה לי עוד רעיונות, אומר..

אושRתי

New member
אם תשימי לב- בחתימות של הגולשים

יש כל מיני סלוגנים של הפורומים בהם הם גולשים, [לדוגמא- גם אני גולש בפורום 1867] אפשר לחשוב על סלוגן משוטף -משפט משותף מתוך שיר מוכר , ולהוסיף לו את המספר של הפורום.. ככה זה יפרסם לנו את הפורום כשנגלוש ונכתוב בפורומים אחרים..

אה, בשם משתמש הקודם שלי בחתימה היה קישור

לפורום. זה רעיון טוב. ובאמת רציתי לשאול אותך למה לא הוספת שאת מנהלת את 1867.... אפשר באמת לעשות את זה

אושRתי

New member
תיקון תגובה-

(חשבתי ששאלת לגבי פורום אחר)ואז קלטתי ששאלת על הפורום הזה, אני אוסיף שיהיה משפט לפורום

ZoHaRoT

New member
אפשר גם לעשות מאגר משפטים אהובים,

ולבחור את משפט הפורום.. כמו החוליה החלשה.

ZoHaRoT

New member
איזו תגובה מהירה../images/Emo6.gif

אז סבבה. אני אפתח הודעה ביום ראשון :)

הצעות לשאלות

- אלבום השבוע: - ספר השבוע: - משהו חדש שקניתם/קיבלתם/לקחתם ושעשה לכם טוב: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - בילוי השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

למעלה