יאפ :|
י יונתן1988 New member 29/5/06 #6 עוף 2 מישהו מכיר את הגירסא הקצת שונה של דונט קריי? הביצוע הרבה פחות יפה, אבל הסאונד מעולה. בכל מקרה, מי שלא מכיר ורוצה לשמוע, שיפנה אליי למסרים
עוף 2 מישהו מכיר את הגירסא הקצת שונה של דונט קריי? הביצוע הרבה פחות יפה, אבל הסאונד מעולה. בכל מקרה, מי שלא מכיר ורוצה לשמוע, שיפנה אליי למסרים
ק קקי מאסטר New member 29/5/06 #12 אתה מדבר על.. הגירסא של גאנז? זה אותו דונט קריי רק עם מלל שונה. גם הסאונד אותו הדבר.
B Beautiful Scar New member 29/5/06 #19 יונתן!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif אתה בכל מקום! גאמני תעשה לי ילד=]
י יונתן1988 New member 29/5/06 #8 *הקישור ממש פה: http://www.youtube.com/watch?v=k6siHZon_PQ&search=patience
ש ש ח ר ו נ ת New member 29/5/06 #15 ../images/Emo32.gifנו, אז איך הלך מתמטיקה?! וואי, אני כ"כ שמחה שסיימתי. הלך לי די טוב, למרות שהיו לי די הרבה טעויות קטנות ומטופשות כאלה של לחץ.. מי עוד עשה 005?
../images/Emo32.gifנו, אז איך הלך מתמטיקה?! וואי, אני כ"כ שמחה שסיימתי. הלך לי די טוב, למרות שהיו לי די הרבה טעויות קטנות ומטופשות כאלה של לחץ.. מי עוד עשה 005?
ש ש ח ר ו נ ת New member 30/5/06 #21 איזה שאלות עשית? אני נפלתי בסעיף ג' הסתברות, ובאלגברה יש לי טעויות חישוב מעצבנות אבל גיאומטריה היה קל בטירוף
איזה שאלות עשית? אני נפלתי בסעיף ג' הסתברות, ובאלגברה יש לי טעויות חישוב מעצבנות אבל גיאומטריה היה קל בטירוף
O oneman2 New member 30/5/06 #27 אלגברה ושתי גיאומטריה צדקתי לגמרי בשאלה 4, טעיתי בסעיף ב' של האלגברה, ועל שאלה 3 הולכים להוריד לי סכום מכובד של נקודות...
אלגברה ושתי גיאומטריה צדקתי לגמרי בשאלה 4, טעיתי בסעיף ב' של האלגברה, ועל שאלה 3 הולכים להוריד לי סכום מכובד של נקודות...
E eran377 New member 30/5/06 #22 ../images/Emo41.gifחבר'ה - תשובות פה../images/Emo70.gif http://www.yedtichon.co.il/FrSetMain.asp?P=14
../images/Emo41.gifחבר'ה - תשובות פה../images/Emo70.gif http://www.yedtichon.co.il/FrSetMain.asp?P=14
L LimiMimi New member 30/5/06 #23 בונא איזה זנות. הפליצו לנו את השאלון הכי תקוע בעולם!!! ושעה הסתבכתי שם עם דברים. טוב, מועד ב' אף פעם לא נראה לי כזאת אופציה מאיימת.
בונא איזה זנות. הפליצו לנו את השאלון הכי תקוע בעולם!!! ושעה הסתבכתי שם עם דברים. טוב, מועד ב' אף פעם לא נראה לי כזאת אופציה מאיימת.
ש ש ח ר ו נ ת New member 30/5/06 #24 איזה שאלון עשית? ואני גם אגש למועד ב' בלי קשר לאיך שהלך לי, כי זה פשוט חכם..במילא לוקחים את הגבוה, אז מה יש להפסיד...
איזה שאלון עשית? ואני גם אגש למועד ב' בלי קשר לאיך שהלך לי, כי זה פשוט חכם..במילא לוקחים את הגבוה, אז מה יש להפסיד...
L LimiMimi New member 30/5/06 #26 004 במבט לאחור זה לא היה כזה שאלון גרוע [חוץ משאלה מ-ז-ע-ז-ע-ת אחת.] וסתם הייתה לי טעות באינטגרל וזה קקי. אבל נו, זה ממש גרם לי לרצות עוד יותר לעשות את הבגרות ולהוכיח לעצמי שאני מסוגלת להכל. תכלס זה ממש קל סתם התפקשש
004 במבט לאחור זה לא היה כזה שאלון גרוע [חוץ משאלה מ-ז-ע-ז-ע-ת אחת.] וסתם הייתה לי טעות באינטגרל וזה קקי. אבל נו, זה ממש גרם לי לרצות עוד יותר לעשות את הבגרות ולהוכיח לעצמי שאני מסוגלת להכל. תכלס זה ממש קל סתם התפקשש
D Dug E New member 30/5/06 #25 ניגשתי על 90 ויש לי בערך 75-80../images/Emo4.gif יהיה בסדר..מקסימום מועד ב'.
צ צליל בר New member 31/5/06 #29 עשיתי את השאלונים 04 05 03 והיה מסריח ואני עושה מועד ב' ולא עוד סמסטר מתמטיקה [אני באקסטרני] 005 - 80+ 004 - הכי גבוה 66 003 - עשיתי שאלה [3] שבכלל לא למדתי והצלחתי אותה ב- 003 ייצא 70+
עשיתי את השאלונים 04 05 03 והיה מסריח ואני עושה מועד ב' ולא עוד סמסטר מתמטיקה [אני באקסטרני] 005 - 80+ 004 - הכי גבוה 66 003 - עשיתי שאלה [3] שבכלל לא למדתי והצלחתי אותה ב- 003 ייצא 70+