דני ודנה

n u t

New member
../images/Emo62.gif דני ודנה

כשדני פגש את דנה הוא הרגיש שהתאהב בה ממבט ראשון, לכן החליט דני לאזור אומץ ולבקש מדנה את הפלאפון, כשנתנה לו דנה את המספר אמר לה דני- הבה נניח לתארים ולקידומות. האם שמת לב שמספר הטלפון שלך דומה מאוד לשלי? 3 הספרות האחרונות במספרך הן 3 הספרות הראשונות במספרי (כסדרן) ו-3 הספרות הראשונות במספרך הן 3 הספרות האחרונות במספרי (כסדרן). השיבה לו דנה- האם שמת לב כי העוקב למספרך הוא 2/3 מהעוקב למספרי? דני: אכן כן, מוזר.... מהם המספרים??

NetGangsta

New member
לא ידוע, אבל מה שבטוח - זו לא שיחה

תקנית בין גבר לאישה. מצטער.

Akashic

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

399599 599399 לא בטוח סלקום, אורנג´, או פלאפון

n u t

New member
../images/Emo127.gif נכון!

לא צריך לדעת לאיזו חברה... חס וחלילה שאני אעשה פרסומת! היה רשום בהתחלה "הבה נניח לתארים ולקידומות"...

Akashic

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif זה היה בצחוק

בכל מקרה יש לי וידוי קטן, קצת קשה לנחש את התשובה, האמת היא שבניתי תוכנית ממש פשוטה (בשפת C), שבודקת את כל האפשרויות
אחרי הכל , יש רק מליון אפשרויות (למי שלא יודע למה - יש 6 ספרות, ו-10 אפשרויות עבור כל סיפרה (0-9), מכפילים זה בזה - עבור כל אפשרות של הסיפרה הראשונה יש 10 אפשרויות לספרה השניה, ועבור כל זוג אפשרויות כאלה, יש 10 אפשרויות לסיפרה השלישית ועבור כל שלישיה יש 10 לרביעית וכך הלאה.. כל הכבוד למחשב שפתר את החידה במחשבה רבה

n u t

New member
../images/Emo2.gif גם אני הייתי עושה את זה עד ש...

התקנו windows חדש ונעלם לי הדריבר שמפעיל את הפסקל...

mili999

New member
אם ההית מנסה לפתור

היית מגלה שמספיק 1000 אפשרויות ולא מליון. אפשר למצוא את היחס בין שני חלקי המספר.
(599 * 1997 -1 ) / 2998 = 399​

Akashic

New member
מממממממההההההההה?

אבל שככחת ש..... = !(599/399) 2.1e+1405 אז מה? אתה מוכן להסביר את (599 * 1997 -1 ) / 2998 = 399 או שזה סתם בדיחה?

mili999

New member
לא לא בדיחה

יש לך 2 מספרים בני 3 ספרות X ו-Y אתה יודע שהיחס בין 1000X+Y+1 לבין 1000Y+X+1 הוא 2/3. תשחק קצת עם המשוואות ותגיע לקשר בין X ל-Y.

Akashic

New member
יפה מאוד ../images/Emo70.gif

זו בהחלט הדרך שצריך לפתור את החידה.

למעלה