סיכום שנת 2007

../images/Emo61.gifסיכום שנת 2007../images/Emo61.gif

שנת 2008 כבר כמעט ונמצאת פה...אז איך הייתם מסכמים את שנת 2007?
על איזה אופנוע\ים רכבתם?
איזה חוויה אופנוענית תיזכר אצלכם לטובה?
איזה חוויה אופנוענית תיזכר לרעה?
מהו מצב האופנוענות השנה? האם התקדמנו?נסוגנו?
איזה כתבה אופנוענית אהבתם במיוחד?
באיזה פורומי אופנועים גלשתם?
עם מי טיילתם השנה?
לאיזה אירועי אופנוענות הלכתם? ובכלל,איך התחברתם השנה לאופנוען\נית שבפנים?

2007 שנה שתיזכר לי לטובה :]

רכבתי על הXR ... את הרישון שלי הוצאתי ב2007 ... ואת האופנוע שלי כיבלתי כמתנת יומולדת מאבא ב12/7 אחחח האופנוע הראשון
(הXR 125) עשיתי עליו מעל 10,000 קילומטר :) . החוויה שתיזכר לי לטובה זה הפעם ששקעתי בבוץ בלילה , והיתי צריך לדחוף את האפנוע עם גרביים (כי הנעלים נעלמו להם אי שם בבוץ) כ-400 מטר עד לכביש
החוויה שתיזכר לי לרע זו התאונה... שביגללה עד עכשיו איני יכול לנהוג
(לא משנה כמה ניזהר בסוף מישהוא יעבור באדום ישר עליך) מהו מצב האפנוענות? כמו ביום הראשון של הרשיון .. אני רק רוצה לינהוג ... unlimited freedom (בטח יש לי שם שגיעת כתיב !
) גלשתי בכל פורומי האפנועים בתפוז
ורכבתי עם מי שרק מצאתי ... ביקרתי בכמה מיפגשים של "קטנטנים", 125סמ"ק (כי גם אנחנו יכולים!!!!
) בקיצור.. שנה גודשה באופנענות! וככה טוב לי
כן ירבו שנים כאלה!

MAX D

New member
אני עונה רק על מה ששאלת ולא מוסיף../images/Emo8.gif

על איזה אופנוע\ים רכבתם? ER-5, R6, YZF600R, ZX6R איזה חוויה אופנוענית תיזכר אצלכם לטובה? קניית ה- YZF600R איזה חוויה אופנוענית תיזכר לרעה? הרוחות של כביש החוף בחורף הזה... מהו מצב האופנוענות השנה? האם התקדמנו?נסוגנו? ללא יותר מידי תזוזה- הרבה ניסיונות שבנתיים לא סיימו את מהלכם. איזה כתבה אופנוענית אהבתם במיוחד? http://www.fullgaz.co.il/archive/sep-07/news/fg35622-gaziya-3009.php באיזה פורומי אופנועים גלשתם? כאן, אופנועים בפולגז ולאחרונה חזרתי גם לאופנועים בתפוז. עם מי טיילתם השנה? איתך
לאיזה אירועי אופנוענות הלכתם? המיפגשים בתמרה, המיפגשים בשילת והמיפגשים הגדולים

kangal

New member
סיכום../images/Emo35.gif שובי דובי סיכום../images/Emo35.gif מה אנחנו בוריס../images/Emo35.gif

דו"גים-מג'סטי 400 06+07,רוח חופשית 98+97,זונגשיין+"שטח" SM
,אקילה 650
,ג'וירייד,דיוק קלאסיק בברגי
,דרוזי,XT660,KLR650,אפריליה פגאסו |ספינה|
מג'סטי 400 סוגר צמיג
.
יאיר מועלם ז"ל
...
התקדמנו ונסוגנו חליפות...אבל המטרה היא תמיד להתקדם
כל מה שכתבתי... וכמה יציאות של פנגס ה
פתוז, פולחומוסגז וריידרס שולטתתתטתתתת
גם YNET ומועדון האופנועים,נו,מה לעשות
...
מועדון-שבילים,פרלמנט-שבילים,קא"ו בכבישים והתארגנויות פרטיות.
מה שיצא,פורום 8,מפגש חוות הרי יהודה,שילת ואפילו תמרה (פעם אחת). לאופנוען שבי אני מחובר כבר מאפס,אחרת לא הייתי רוכב.אני רק ממשיך לגלות עוד ועוד ומתייחס לכל יום כיום חדש
. HAPPY שנה חדשה

מיניסטריון הקבלה מעוניין להזכיר למנהלת הפורום

שדיונים על אופנועים בפורום (ועוד ככה בפרהסיה) הינם אסורים מכוח סעיף 7 לתקנון הפורום. בהגדרה נכללים גם קטנועים, חד-אופנים, עגלות סופרמרקט, טיסני נייר, תלבושות סופרמן והכנפיים המפגרות שבניתם לעצמכם בגיל 5 ובאמת חשבתם שאפשר לעוף איתם. כאן המקום להזכיר כי תקנון זה התקבל ואומץ ע"י לא אחרת מאשר המנהלת הנכבדה ומן הראוי שתשמש דוגמה לשטף הארחי-פרחי הפוקדים את הפורום בימים האחרונים. מיניסטריון הקבלה החלים באחרונה מהתקפת עצלות (שלישית במספר השנה) וגמר אומר לקחת חלק פעיל יותר בהכוונת גולשי הפורום (כן, אתם שניכם! אני מדבר אליכם!). לא יעלה על הדעת כי כל זב ומצורע יעשה בפורום כבתוך שלו יגרום לאנדרלמוסיה ויציג את הגולשים התמימים כחוכא ואיטלולה, ועוד כל מני מילים מגניבות מהסוג הזה. אשר על כן, המיניסטריון מודיע בזאת על נעילת השרשור. לכל מי שכבר הגיב נרשמה אזהרה. כל השאר שמעמידים פנים כאילו רק עברו כאן במקרה - תפסיקו לשרוק, זה מעצבן. לעת עתה לא ינקטו צעדים משמעתיים כנגד הפורעים אולם המיניסטריון מדגיש שסבלנותו פוקעת מהר יותר מזו של שד טזמני על ספידים. ראו הוזהרתם.

kangal

New member
../images/Emo12.gif גוף שלישי יחיד,נפוליאון...מיניסטריון

תשעה מיליון מכניס לדיכאון בלעתי פונגימון הלך לי הגרון הפתרון האחרון לגרגר המון שיצא הבעירון ויגמר הנחירון נעלה לאוירון ונטוס לבבילון הכל נראה לי שיגעון הגיע זמן לפרוש לישון
.....

MAX D

New member
זה טרול שבשמו המקורי הוא רT

לא נותנים לו לפרסם ציוד שהוא מוכר באופן פרטי בפורום אז הוא פותח טרולים

../images/Emo46.gif מיניסטריון הקבלה דוחה בשאט נפש

את טענותיו של האדון D. מיניסטריון הקבלה הוא טרול מכובד ולא ירשה שיפנו אליו בטון מזלזל שכזה. האדון D נענש בשני משחקי רדיוס. כמו כן נשללת ממנו בזאת המדליה שזכה בה בתחרות "חמור חדש" באפריל האחרון.

סיכום? שיהיה...

על איזה קטנועים רכבתי - satelis, sh 300, X8, בורגמן 200, ליפן 125, ראנר 125, פוקו 500, mp3 400, נקסוס, Xevo 250, Xmax125, וספה 250, וספה 125, מג'סטי 400, ms3 250 ויסלחו לי כל אותם קטנועים שאני לא זוכרת את שמם כרגע אבל אני רוצה לנצל במה זו בכדי להודות להם על שנשאו אותי ואת ישבני לכל מקום ואתר שחפצה נפשי להגיע אליו. והכי קטנוע שתמיד אבל תמיד אני חוזרת לרכב עליו הוא הג'וירייד שלי - מקסים. תודה לך ידידי היקר. זו זוגיות נפלאה. איזה חוויה אופנוענית תיזכר אצלי לטובה - ראש השנה במצדה. האורות האלו בחושך עשו לי נעים על הנשמה. איזה חוויה אופנוענית תיזכר לרעה? - ג'וימקס באיילון התחכך במקסים שלי מימין. הבהלה וההפתעה הוציאו אותי מפוקוס לכמה רגעים. מהו מצב האופנוענות השנה? האם התקדמנו?נסוגנו? התקדמנו, בטח התקדמנו.אני רואה יותר רוכבים ממוגנים לאחרונה. מבחינתי זו התקדמות. איזה כתבה אופנוענית אהבתם במיוחד?
3 מהן מופיעות כתשובה לשאלה הראשונה... באיזה פורומי אופנועים גלשתם? באיזה לא?! עם מי טיילתם השנה? המועדון, קא"ו והעורך והמנהיג של ריידרס - א.קוזלובסקי. לאיזה אירועי אופנוענות הלכתם? היו כמה השקות שהוזמנתי אליהן
... ובכלל,איך התחברתם השנה לאופנוען\נית שבפנים - גיליתי ש
הפציעה מהתאונה שעברתי לפני שנתיים אכן תוכל לממן את הקטנוע הבא שלי. תראו לי אופנוען אחד שלא מבין את זה...
שנה אזרחית מצויינת לכולנו
. דרד
בטה

h a j b i

New member
טוב נו, שלא יגידו שאני לא רושם פה אף פעם

על איזה אופנוע\ים רכבתם? GS500, CBF500 ,הורנט 600, ER6 , SV650 , CBR600F5 , קימקו הירואיזם , מובי משהו (לא זוכר את החברה, בטח סאן יאנג או משהו) , פייזר 600. איזה חוויה אופנוענית תיזכר אצלכם לטובה? כמעט כל דקה של רכיבה איזה חוויה אופנוענית תיזכר לרעה? החלקה טפשית ולא ברורה באמירים מהו מצב האופנוענות השנה? האם התקדמנו?נסוגנו? אותו דבר איזה כתבה אופנוענית אהבתם במיוחד? לא זוכר באיזה פורומי אופנועים גלשתם? פולגז, 8, הפורום החברתי וזהו נראה לי עם מי טיילתם השנה? יותר מידי אנשים לזכור עכשיו לאיזה אירועי אופנוענות הלכתם? מפגשי שילת , מפגשי תמרה, מפגשי פולגז, מפגש שנתי של הפורום , לילה לבן של מטרו והפגנות נגד הביטוח ו בכלל,איך התחברתם השנה לאופנוען\נית שבפנים? בשתי דרכים, יצאתי לרכיבה ליללת לבד כמה פעמים השנה וחלקם בגשם שוטף והדרך השניה, תבעתי את הפול פעמיים ופעם אחת איזה נהג מונית אחד. השלל - מעל 25K ש"ח...

c881

New member
סיכום שלי -

על איזה אופנוע\ים רכבתם? לודיקס 14, הרואיזם150, B&W250, יורוMX150, אי.אר.5, ER6, GT650, GV650, הורנט2005, ורסיס, CBR600RR. איזה חוויה אופנוענית תיזכר אצלכם לטובה? הסרת הניילון מהמושב של ה-ורסיס. איזה חוויה אופנוענית תיזכר לרעה? לראות הרוג באמירים. מהו מצב האופנוענות השנה? האם התקדמנו?נסוגנו? טנגו - צעד קדימה, שתיים אחורה. איזה כתבה אופנוענית אהבתם במיוחד? יותר מידי. באיזה פורומי אופנועים גלשתם? פורום 8, SM, חברתי, פג"ז, ורסיס בריטניה, NINJA650 אמריקה, ADVRIDER ועוד כמה. עם מי טיילתם השנה? תכולת עיניים, חגבי, רועי, שאאאאאאאאאאאבי, רז, ענת, איגור, ליגל, איציק, הפרלמנט, LONERIDER, נהגת שודים, מוטיTDM, מטוד ואם אני אמשיך כאן, אני אצטרך לחזור מחר. לאיזה אירועי אופנוענות הלכתם? 21-23/9/2007, סופ"ש מירוצים ב-דונינגטון פארק, אנגליה. ובכלל,איך התחברתם השנה לאופנוען\נית שבפנים? עם מזלג רטוב ויחפים בריצה לשקע.

wdsrk

New member
יאללה, קצת באיחור

אבל אני לא עובד היום - יאפי!!! קטנועים: דילן 150 (אני מתגעגע), סילברווינג 400 (ספינה (לפחות בשבילי)), פורזה (ספינת הייטק), הונדה ליד (כלי חלופי - היה עגלה בהשוואה לליד אחר אפילו)... ולאופנועים: קומט 650 (אחלה של מד מהירות
), אקילה 650 (כן, כן, רכבתי על זה - לא יודע למה), פייזר 600, ורסיס, CBF500, הורנטים: 2007, 2005 ו2002 - אהוב ליבי... חוויה לטובה: שיחה עם בת זוגתי המורכבת מאחור על הדילן - - "אל תפחדי מהרעש." - "איזה רעש?" - "זה שיהיה" - "???" תחילת נסיעה וג'ק חורך אספלט בפנייה... (דבילי, אבל כזה כיף....) חוויה לרעה: תאונה קטנה, רק חברה שלי שהיתה מורכבת נפגעה - בגלל דביל שהחליט לעשות עלינו פרסה... (הטוב - נשארנו על הגלגלים) המצב? - נראה אותו הדבר... אולי השנה תיהיה התקדמות... כתבה: "תכניסו את החולצה לתחתונים" - גם מי שלא רוכב נהנה מזה (הייתי חייב להראות את זה לכולם) 8, פולגז, פה ועוד כמה בחו"ל - לא משהו קבוע - חיפושים אחרי שיפורים מצחיקים לאופנוע... טיילתי עם.... נו באמת... ארוך מידי... (כמעט כל מי שc881 רשם - ועוד כמה...) מפגשי שילת, תמרה, פולגז והמפגש - 8... יאללה - באלגן! שהשנה הזאת תיהיה יותר טובה מ2007....

anatge77

New member
אוקי.. סיכום

התחלתי את השנה עם קטנוע b&w המשכתי עם הורנט 2005 + עוד כמה נסיעות מבחן (cbf500, פייזר 600, דילן 150,טייפון- כה b&w היה מושבת, lead ,cbf250) חוויה טובה : מעבר מקטנוע לאופנוע
חוויה אשר תזכר לרעה: יש 2 אחת מפגש עם מעקה בטיחות: 1. ככה זה ביום הראשון... (לפחות עזר למשכורת
) 2. ניסיון ללמד את האופנוע לשחות באחד מימי הגשם הראשונים.. גלשתי בפורום 8 , לגעת בסאגה, פול גז.. בד"כ רק קוראת
עם מי טיילתי: עם הרבה אנשים. כמו wdsrk מי שקובי כתב פלוס עוד כמה אנשים אירועי אופנוענות : פיקניק של פול גז, מפגש פורום 8, שילת , תמרה

c881

New member
איך אתם יודעים שפלוס, הפסקתי באמצע

ותכולת עיניים אפילו לא רשמה טיול ברמת הגולן. טוב, אני אשב לי פה בשקט לבד ליד מטולה.

למעלה