יום שישי

Ditz 93

New member
יום מעולה :)

התחלתי ללמוד היום בשמונה.
הלכתי הביתה בעשר.
בוטלו לי שלוש שעות מת'.
בגלל שבעלה של המורה למת' נפטר.
שיעור ספורט סאקס.
אבל עשינו מדרגה, ויש לי שיעור מדרגה פעמיים בשבוע.
קניתי את הרלן קובן החדש.
אבל הוא במקום מתנה לראש השנה T.T
האחיינית שלי בת שלושה שבועות.
יש לי יומולדת עוד שבוע D:

pRimaVeriTaVIV

New member
יום קצרצר ../images/Emo9.gif

שעה ראשונה: חינוך, המורה חפרה לנו עם איזה קטע שאמור להיות קשור למחויבות אישית והמון המון דיבורים
הם לא מצאו שום דבר עם בע"ח
הם מחפשים מקום שהוא גם עם ביטוח (או משהו כזה...) וכנראה שגם בנתניה או קרוב לנתניה-כלומר אני יכול כבר לחשוב על משהו אחר לעשות במחויבות אישית
שעה שנייה: תנ"ך עם אותה מורה (המחנכת), ממש (לא) מעניין לשמוע איך שלמה העלה את ארון הברית אל ירושלים............ שעה שלישית: אלגברה, התחלנו משוואות פרמטריות
זה משגע אותי, דברים כל כך קלים, ועוד דברים שכבר למדנו שנה שעברה שעה רביעית: גאומטריה
אני לעולם לא אפסיק להיות גרוע בזה? שעה חמישית: התבטל פיזיקה, הלכנו הביתה

הם חייבים ביטוח, גם הבית ספר וגם העמותה...

באסה. גם אצלנו אין עמותות><

DevilGirl92

New member
ושוב, יתרון גדול לי

כי אני לא לומדת בימי שישי
אבל השנה אני ממש מתוסבכת בבי"ס אז ה5 ימים מספקים לי סבל מלא בהחלט

Crazy Lala

New member
בין הימים השנואים עליי

75 בבוחן במתמטיקה, אושר גדול!! כבר תיכננתי לממר בבכי על ה30 הפוטנציאלי שלי ממש בקצרה: היסטוריה-לשון-מחנך-תנ"ך-מתמטיקה דיברנו בעיקר על מחויבות אישית ואני מבולבלת, רוצה מד"א, מאוד מאוד מאוד רוצה. אבל יש רעיון אישי ויש כאלה שרוצים יותר ממני ושזה יכול לעזור להם בעתיד יותר מאשר לי,ומקבלים רק 5 מתוך 20 בערך. כיף. אם לא אז כנראה ביקור חולי סרטן בבית חולים, אבל אני לא יודעת אם אני אעמוד בזה.אני גם מפחדת שאני אקשר למישהו ואז..אתם יודעים
מצד שני אני בכלל חושבת שאני מטומטמת כי אני יכולה לעשות במקום ופשוט לא לעשות בו כלום. אבל אני רוצה משהו משמעותי, שבאמת יכול לעזור במישהו. אחרי כל החפירה הזו חשבתי גם על מכבי אש אבל זה כבר לא נראה לי רלוונטי. ורציתי צער בעלי חיים אבל זה לא מסתדר לי עם הנסיעות. אעאעאע אני משתגעת

יום שישי

אממ.
היו הרבה דברים ואין לי כוח לפרט
שעתיים אנגלית
בוטל לשון, השתחררנו שעה קודם
אני 5 יח"ל מתמטיקה
אבל לא אוהבת את המורה!
היום הולכת לים
החדש של שבקס נמצא בידי ואני מאוהבת XD

../images/Emo207.gif החלפתי כינוי :)

"זה לא נגמר" לשעבר! בעצם, את הכינוי הנוכחי יש לי הרבה יותר זמן. אבל הגעתי למסקנה שאני יותר אוהבת אותו. אז נשרוד. :)

יחפים ושיכורים מפריחת הדובדבן

התבטל לשון
היו איזה 10 דקות מעניינות בשיעור היסטוריה!
דווקא המורה אחלה, זה פשוט החומר...
סידרתי את הפוני
אני דואגת בקשר למתמטיקה... כל העניין עם המורים לא מסתדר, וכל דבר שיקרה הוא דיי לרעה...
עכשיו זה פשוט לשבת ולחכות שמחר בערב יגיע! (למי שלא שמע - ההופעה של שבק!)

hadarinke

New member
נמאס לי../images/Emo7.gif

לכולם יש חבר וכל החברות שלי מדברת על החבר שלהן כל היום ואין לי על מה לדבר! היוש אני אשכרה דיברתי על פיתה מחיטה מלאה מתוך חוסר נושאי שיחה
שיכלו להזדיין כל הזוגות האלה. אני לסבית וזהו.

DevilGirl92

New member
שטויות של תיכון

אל תשימי לב כולם לוקחים את עצמם יותר מידי ברצינות

hadarinke

New member
אבל ממש נמאס לי...

אני אשכרה יוצאת בחברה שלי עם 4 זוגות! ואני תמיד נתקעת בצד כמו רוקה זקנה שמאכילה חתולים..

DevilGirl92

New member
הצד החיובי הוא

שבעוד חודש כשהם ייפרדו את לא תהיי דרמטית ותבכי כל היום על משהו שהוא חסר חשיבות לחלוטין
תכלס הרגשות בגיל שלנו לא מספיק חזקים, וילדים הופכים את להרבה יותר ממה שזה באמת..

DevilGirl92

New member
אה וגם משהו בקשר לעתיד

לדעתי ממש לא חייבים חבר ומשפחה כדי להיות מאושרים-להפך תמיד כשאני מדמיינת עתיד אני יודעת שאני אהיה חופשייה ומטיילת בעולם ללא מחוייבות ורגשות אשם.. אבל אני מתארת לעצמי שאת לא כמוני (כמו רוב העולם) אז באמת תחשבי שזה לא נורא ותמצאי דברים טובים יותר לעסוק בהם..

למעלה