ורום ורוםםםםם....

../images/Emo9.gifתודה

אבל להבע אל תשימי שאלות בגלל שזה מבלבל אם אתם רוצים אתם יכולים לשלוח לי במסרים ואני אשים. תודה. בכל זאת הוספתי נקודות: STANLEY CLIMBFALL :
אחת ענת 1982:
אחת wendigo : שלוש
ות ועכשיו,לא עניתם על השאלה הזאת: מי אמר "כל להקה צריכה חיית- שעשועים. חוץ מזה הוא הזמר היחיד שלא מזייף בלהקה",ולמי היתה הכוונה
רמז
:זה מישהו שקשור למילים: מכונית, כוכבים,ומדופלם.

../images/Emo13.gifההמשך פה.

והפעם מעין משימה שיכולה להביא המון
ות. עליכם למצוא כמה שיותר שמות של שירים שמתחילים באות מ. אין לחזור על שם פעמים. על כל שיר שעוד לא כתבו תקבלו חצי
. אחרי 5 אנשים שיכתבו אני ממשיכה.

אוקיי ../images/Emo3.gif ../images/Emo110.gif

מיטשל - מיקה קרני מכיר אותו - יוני בלוך ממשיכים לרוץ - סינרגיה

עוד.. ../images/Emo110.gif

מתי נתנשק - אביתר בנאי מישהו שומע אותי - איפה הילד מטר של מטאורים - בן ארצי מחכה לו - דנה ברגר מקום אחר - היהודים מתאהב בך מחדש - יזהר אשדות מספיק בנאדם - מוניקה סקס משהו קטן וטוב - משינה מעשנים ביחד - תיסלם

טוב אז ככה...../images/Emo187.gif

מכונית-משינה משהו קטן וטוב-משינה מדברים עלייך-משינה מיטות חולות-כנסיית השכל מונסון-ברי סחרוף

אוקיי..(מקווה שעוד לא רשמו../images/Emo13.gif)

מה שעובר עליי- איפה הילד מועקה- אבטיפוס מסיבת מתגייסים- אביב גפן מסיבת הפיג'מות- דיאליה בארץ הפלאות מלנכולי- החברים של נטאשה מלנכוליה אהובתי- חמי רודנר מכופף הבננות- שב"ק ס' מפילים את הפצצה- שב"ק ס מלפפונים- ג'ינג'יות מתנה לחג- נושאי המגבעת מקסיקו- אביב גפן משחק בקובייה- פורטיס מסיבת התה של עליזה- איפה הילד מסמרים חלודים- איפה הילד מה החזאי מבין- אבטיפוס מה נשאר- כנסיית השכל מיטות חולות- איפה הילד מי יודע מדוע ולמה...- משינה\ עממי :) מפנה מקום- ברי סחרוף משאית פיננסית- פורטיס ממתק- פורטיס זהו בינתיים
ע"מ- מופע הארנבות של ד"ר קספר- סקס

JaWbreaker15

New member
אממ

מוניקה - מילי מוניקה - מסך זהב ד"ר קספר- מתוק יום הדבש מוניקה - מכה אפורה מוניקה - מלכת היופי מוניקה - מוצ"ש בקנון מוניקה - מצעד משינה - מדברים עלייך אבטיפוס - מועקה יעל

שלייי!!!

אביב גפן- מסיבת מתגייסים סינרגיה- ממשיכים לרוץ דיאליזה בארץ הפלאות- מכורים לצער ברי סחרוף- מפנה מקום רונית שחר- מרחק נגיעה מוניקה סקס- מוצ"ש בקניון מוניקה סקס- מספיק בנאדם אהוד בנאי- מאמי אביב גפן- מה הם רוצים מאביב היהודים- מלחמה שקטה מוניקה סקס- מכה אפורה מוניקה סקס- מלכת היופי מוניקה סקס- מילי מוניקה סקס- מצעד מוקי- מקצה לקצה מוקי- מדברים על שלום הדג נחש- מספרים ארקדי דוכין- מרוב אהבתי אתניקס- מחר אני בבית הפרוייקט של עידן רייכל- מדברים בשקט צביקה פיק- מרי לו ירמי קפלן- מודדת איפה הילד- מישהו שומע אותי משינה- משהו קטן וטוב פאנקייק- מכורה לטיפה המרה היהודים- מחפש תשובה עברי לידר- מרי לנצח עברי לידר- מכונית יפאנית חדשה אביב גפן- מליארד טועים אביב גפן- מלאך אביב גפן- מרד הדמעות היהודים- מי אמר לך ירמי קפלן- משהו מיוחד היהודים- מקום אחר שוטי הנבואה- משתוללים בכפר החברים של נטשה- מלנכולי החברים של נטשה- מעליות שוטי הנבואה- מה קרה לך שוטי הנבואה- מי ינצח ת'אהבה אבטיפוס- מועקה אבטיפוס- מה החזאי מבין אביב גפן- מחר כבר לא יבוא אביב גפן- מלח הדמעות אביב גפן- ממנטו מורי אביב גפן- מקסיקו משוררים משוגע משל מתים משעמום דנה ברגר- מחכה לו המכשפות- מרדף לא ידוע ירמי קפלן- מדוע לא באת צביקה פיק- מעלה מעלה צביקה פיק- מוסיקה תיסלם- מעשנים ביחד חמי רודנר- מלנכוליה עברי לידר- מלטף ומשקר יוני בלוך- מכיר אותו כוורת- מדינה קטנה מוניקה סקס- מתחפר באלנבי מוניקה סקס- מסך זהב שבק ס'- מכופף הבננות אסף אמדורסקי- מעיין חלוצי החלל- מניאקית אביתר בנאי- מתי נתנשק משינה- מכונית זקני צפת- מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר זקני צפת- מחפש אותך ברי סחרוף- מונסון דניאל סלומון- מיתר קרוע

../images/Emo98.gifממשיכים פה../images/Emo98.gif

STANLEY CLIMBFALL :
אחת ענת 1982:
ות JaWbreaker15 :
אחת The source of pain: שבע וחצי
ות שימשון הגיבורה: שתי
ות צפרדע עם שיניים: 11
ות JaWbreaker15: שלוש וחצי
ות
לא משוררת: עשרים וארבע וחצי
ות ולשאלה החדשה:באיזה שיר של איזה זמר או זמרת מופיעות כל המילים הבאות: עמוק, אהובתי, תסלחי, שחור, אי- פעם.

../images/Emo3.gif

הפעם נתתי לשתיכן. להבא אני לא נותנת לשניים. STANLEY CLIMBFALL :
אחת ענת 1982:
ות JaWbreaker15 :
אחת The source of pain: שבע וחצי
ות שימשון הגיבורה: שתי
ות צפרדע עם שיניים: 11
ות JaWbreaker15: שלוש וחצי
ות
לא משוררת: עשרים וארבע וחצי
ות מישהי007:
אחת Chandler Rulz:
אחת אני בהפסקה קטנה. אני אמשיך יותר מאוחר.

למעלה