אם כבר קסדות...

nayula

New member
../images/Emo61.gif אם כבר קסדות...

הודעה חדשה בשביל לא לחרב לפדלאה את השרשור
איך בוחרים קסדה? לא ממש מזיז לי שהקסדה שלי שוקלת 340 גרם ולא 300. גם לא מזיז לי שהצורה שלה לא חותכת את האוויר בצורה אופטימלית. כן מזיז לי שהיא תהיה אפקטיבית אם אני אפול קדימה, על הראש. ועכשיו לשאלה. קסדה שעומדת בתקן (לפי דברי המוכר ולפי המדבקה שיש עליה), גם אם היא עולה 100-150 ש"ח, תגן על קודקודי כמו קסדה יקרה פי שלוש? אני קניתי Prowell, עלתה לי 145 ש"ח. נוחה וקלה (בהשוואה לקסדה של האופנוע - 1850 גרם
). זה טוב זה? וזה יהיה ממש ממש ממש נחמד אם חברי פורום מנוסים יכתבו על לבוש וציוד מגן. לא זוכר שראיתי מאמרים כאלו.

לדעתי היא תגן כמו שצריך, וחוץ מזה

אחרי קסדה מומלץ גם לקנות כפפות, כי זה לא רק לנוחות, אלא כהגנה לכפות ידיים, כי בדר"כ שנופלים עוצרים את הנפילה עם הידיים.

idonoach

New member
יש לי בדיוק את אותה קסדה...

מצויינת ונראית יופי... הייתי בטוח שזאת סתם קסדה עמא אבל אחרי הרכיבה של שישי האחרון עם כמה "מקצועיים" גיליתי שיש אותה לעוד שניים והם ממש מרוצים תתחדש...

דניאלמ

New member
האם כל קסדות prowell הם באותה רמה?

כי את שלי קיבלתי בחינם מהמוכר כאשר קניתי את אופניי הראשונות (שהיה במקרה בתיכון איתי) אבל נדמה לי שראיתי שיש הבדלים בין המחירים של קסדות שונות בחברה הזאת וכנראה שאם קיבלתי את שלי בחינם היא היתה הכי זולה.... וזה קצת מפחיד... אודה מאד לכל מי שיוכל לעזור תודה רבה... דניאל.

אין לך מה לדאוג ../images/Emo13.gif ההבדל במחיר

בקסדות הוא בגלל שהקסדה משכוללת יותר (מתלה ראש-פתחי איוורור -רצועות יותר מפנקות). קסדות פרוול שאני ניתקלתי בהן ומכרתי מהן כשעבדתי בחנויות שהחזיקו מוצרים של פרוול הן קסדות טובות וחזקות והכי חשוב -עונות לתקן ! ללא כל קשר למחיר. ללא כל קשר לאיכות ולמחיר קסדה מומלץ להחליף אחת לשלוש שנים(קשור להתפרקות והחלשות טיבעית של החומרים הסינטטים המוקצפים שמהם עשוייה הקסדה). ************* כותב הודעה זאת עובר עבור יבואן אופניים וציוד אופניים המייבא משווק ומוכר קסדות (לא פרווול

nayula

New member
קסדות Prowell

מיוצרות ע"י חברת Locwell. הדגם שקניתי הוא F16. יש להם קסדות יותר יקרות.

ראית פעם חוטיני של פ'יפ'י לה ברז'ור

בוטיק העל הפריזאי לנושאי הלבשה תחתונה ? תאמין לי שבמחיר של סט חוטיני וחזיית תחרה שיש בהם יותר חורים ממשי את קונה אחלה סט מגיני לפרירייד + מגן צבי צב ואולי גם פול פייס טובה. ומוסר ההשכל ? לפעמים פחות זה יותר ... יצרני הקסדות משתדלים להציע לנו משנה לשנה קסדות קלות יותר מאווררות יותר ושעדיין עומדות או עולות על המתבקש בתקן. אני לא מצדיק בצורה מוחלטת מחירי "קסדות על" (ואני בהחלט חושב שהיום אפשר למצוא בשוק מגוון רחב קסדות עילית במחירים שפויים לחלוטין) אבל כמו בכל מוצר טכנולוגי-מקצועי-אופנתי אתה משלם מחיר על תיחכום ,יעילות ונוחות. כמה שווה לך להרגיש איוורור בשפע בעת רכיבה עם קסדה ? רק אתה יכול להגדיר לעצמך. שלך תוך כדי מדידת חוטיני משי שחור , הפדלאה

נו טוב טוב שכחתי ....

******** כותב הודעה זאת עובד עבור חברה המייבאת משווקת ומוכרת אופניים וציוד לאופניים כפי שדובר בו לעיל *******

למעלה