למה זה לא קפץ? קפיץ קפוץ ?
N Nagboom New member 3/2/06 #55 פלטה לבנה, לבן מבריק. או פשוט קישור לשירשור הפלטות הגדול (אם מישהי עוד זוכרת מה זה)
ה המפלוץ קריימר New member 4/2/06 #57 קפיץ קפוץ^^ קופץ? (לזכור את הנוסחה עם הקבוע של הקפיץ, מבחן ענק בפיסיקה בראשון ) עד שהצלחתי לצייר ולהצליל את החצאית, אין לי מושג איך לצייר את החלקים הירוקים-לא ברורים. מה זה, רשת? תחרה? יש לכן רעיון? ורעיון איך לצייר, להצליל? המון המון תודה למי שתעזור^^
קפיץ קפוץ^^ קופץ? (לזכור את הנוסחה עם הקבוע של הקפיץ, מבחן ענק בפיסיקה בראשון ) עד שהצלחתי לצייר ולהצליל את החצאית, אין לי מושג איך לצייר את החלקים הירוקים-לא ברורים. מה זה, רשת? תחרה? יש לכן רעיון? ורעיון איך לצייר, להצליל? המון המון תודה למי שתעזור^^
B Bleeding Roses New member 4/2/06 #58 ../images/Emo90.gif ^^ הקשיבי נא, קודם ציירי את הבפנוכו, בעצם זה בד נראה לי בצבע אחר, שעליו יש מין רשת או תחרה כזאת, שבאה בצורת פרחים כזאת.
../images/Emo90.gif ^^ הקשיבי נא, קודם ציירי את הבפנוכו, בעצם זה בד נראה לי בצבע אחר, שעליו יש מין רשת או תחרה כזאת, שבאה בצורת פרחים כזאת.
ה המפלוץ קריימר New member 4/2/06 #66 תודה../images/Emo9.gif עזרתן לי המון^^ אני אנסה את שתי השיטות ונראה מה יותר מתאים.