חג שמח!

זה אחד החופשים היותר מוצלחים שלי!! אולי בגלל היום הולדת אתמול פשוט כיף!! אתמול היה מדהים!! בבוקר טיילנו אני ואחותי התאומה בקניון היה כיף לא נורמלי וקניתי 3 חולצות מדהימות!! ועגילים לי ולאחותי וגם סתם ממתקים שיהיה טעים חחח..... ועלינו לגג של המשולש (נראה לי שזה היה המשולש..) בקיצור היה ממש כיף!! ואז חזרתי הביתה הלכתי לישון קמתי בערב ארגנתי את המסיבה ואז חברות באו והיה ממש כיף!! בנות מהכיתה שלי לא באו אף אחד מהן חח.. חברות שלי אמרו שיותר טוב כי הן לא משהו.. אנערף... אבל היה ממש כיף!! והיום נחתי והתחלתי את העבודה בתקשורת בעע לא בא לי על העבודה הזאת!!ועכשיו ראינו סרט בויאודי סרט מדהים!!! אף פעם לא התנשקה עם דרו ברימור ועוד אחד חתיך חחחחחחחחחחחחחח סרט ממש חמוד!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifשלושה ימים בלי לעשות כלום../images/Emo10.gif

איזה חופש חראאאאאאא מה אני לעזאזל עושה בבית?! דאמ

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהרגע ביררתי על שאיבת שומן../images/Emo9.gif

איזה קטע, ממש פלא פלאים.. גם בשביל זה אני צריכה 18 או אישור הורים.. אפילו כדי להיות רזה אני צריכה אותם.. לדפוק ת'ראש בקיר..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשיאוווווווו אני כ"כ הולכת להרביץ

לךךךךךךךךך די כבר
את כ"כ רזהה צאי מזה! לא מדברת איתך!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאני כ"כ לא!../images/Emo7.gif

מדדתי את הבגד ים ואני נראת בו לא משהו בכלל!(בלשון המעטה..) לא שזה שונה משנה שעברה (שגם אז נראתי בו נורא..) אבל עדיין! זה כ"כ עצוב..
חוץ מיזה, אמרתי את זה כבר, גם אם תגידי לי שאני לא שמנה זה לא יעזור.. אני חושבת שאני צריכה להיות סוף סוף שלמה עם עצמי..
ממ.. אולי ההודעה הזאת היתה קצת עיניין של צומי כי אני מתה משעמום כבר 3 ימים או אפילו 4 ונמאס לי חח אבל באמת ביררתי לפני יום-יומיים.. ולפני כמה שעות התקשרו אלי מפרופורציה.. אבל שוב, אני צריכה את ההורים שלי, ועם כל הכבוד לדעה שלהם על הגוף שלי (שאני שמנה) הם בחיים לא יסכימו לי לעשות שאיבת שומן ובטח לא מהכסף שלהם, אז בנתיים אין תקווה.. סורי על החפירה.. כנראה שגם זה תוצאה של שיעמום
[וגם כי אני צריכה להצדיק את עצמי!]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוזה אחרי שקראת הכל?!../images/Emo2.gif

או רק את הכותרת..? [נושא, במושגים של תפוז..]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifגם לך האני!../images/Emo13.gif

המחשב חזר?

שלומיתת

New member
לא האני

אני אצל חברה אז מדי פעם אני קצת נכנסת לפה לראות מה קורה מה איתך? איך החג?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאה נחמד..../images/Emo13.gif

למרות שיותר נחמד כשיש לך מחשב.. חחח אממ איתי הכל טוב.. היום הייתי בים..
(סוף סוף עשיתי משו בחופש הזה
) מה איתך?

tal 01

New member
הופעה של הראל סקעת...

זו אחת החוויות הנוראיות ביותר שאפשר לחוות... סבל

tal 01

New member
לא...

המעריצות שלו כן... אם אף פעם לא ראיתן פאקצות בפעולה- לכו להופעה שלו ותראו.... למשל אחת המחזות: מעריצות בגילאי 16 - 17 רודפות אחרי מכוניתו ודופקות לו על החלונות הוא לא היה נורא...נהנתי מהגיטריסט שלו שעשה ביצועים מגניבים עם הגיטרה אבל זה הכל...אני לא שומעת אותו. אבל המעריצות שלו הרסו לי את היום. במיוחד שהייתי צריכה לבלות איתן את שאר היום והן חפרו לי עליו במוח כמו אימרות: "אני מעדיפה שהוא יהיה הומו מאשר ייצא עם בת" או אפילו להגיע לדיבורים על חיי המין שלו...[חובה להדגיש שאין לי כל קשר לזה ואני סתם עמדתי שם בשקט בזמן שהן דיברו...]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאוי ואבוי..../images/Emo122.gif

הוא בא לב"ש ביום העצמאות.. אני אדע להיזהר (או פשוט לברוח אחרי עברי לידר..).

למעלה