niro levi

New member
../images/Emo216.gifבוקר טוב אנשיםםםם

אני מתארגנת וב4 וחצי אני כבר נוסעת.. אני אתגעגע לכולכם.. אולי אני יראה את נועה יום רביעי ואתם לאאא

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהלוואי!!

אבל יש לי אחות קקית!!
היא אמרה שאתם תיהיו באמצע דברים וזה ואני לא יכולה להיכנס פתאום.. נראה.. אני ממש ממש מקווה שכן!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלילה טוב אנשים..../images/Emo13.gif

עפתי להתקלח ולישון היום נרדמתי להם בעבודה עד ששמעתי עקבים של אחת שמפקחת עלי וקמתי מהר ועשיתי כאילו אני עובדת
אז שיהי לכם לילה מעולה! אוהבת אתכם מאוד!

שלומיתת

New member
בית סופסוף../images/Emo178.gif

אז בעיקרון הייתי אמורה להיות כבר אתמול בערב בבית,אבל בסוף אחרי שכנועים נשארתי לעוד יום אצל אחותי. אחרי המפגש,בסביבות השעה 11 נסענו לירושלים. היינו בכותל [אורצ',לא הספקתי לכתוב בשבילך פתק ולא מצאתי דף ועט אז פשוט התפללתי עליך וזה
מקוה שזה מספיק טוב.אני חושבת שכן] אח"כ באיזה רבע ל2 בלילה הלכנו לאכול בבורגרס בר,היה טעים. ואז נסענו לבית של אחותי והגענו ב4 לאחר שכמעט היינו מעורבים בתאונה קלה.קריפי. יום אחרי קמתי ב12 והפעילות העיקרית של אותו יום הייתה לאכול,שזה היה כיף
ראינו סרט - מה נשים רוצות-נחמד,לא יותר מזה. היום בעיקר קראתי את הארי פוטר [אגב,סיימתי אותו,מדהים
].בצהריים אכלנו בארומה והנה אני עכשיו בביתי הקט, יושבת על המחשב במקום ללמוד כש99% שבחמישי יהיה לי בוחן מאוד רציני באנגלית אחרי שלא למדנו כבר חודש ומשו או-כמה-זמן-שזה-לא-יהיה. לא מרגישה טוב
.

menori

New member
ערב משוגע../images/Emo3.gif (נועה כנסי../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif)

אני עם כאבי ראש כבר חודשיים ומשו וזה עכשיו כואב הרבה יותר
מחר אני אולי נוסעת לקניון עם אמא לקנות [עוד] בגדים
ואולסטאר חדשות
נועה דברי איתי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאעאעאע בואי בערב../images/Emo70.gif!|

ב4 ווחצי!! אני אהיה שם עד 6 וחצי
מקווה לראותך

*מתה מפחד*

אני עוד מעט הולכת לרופא שייניים כירוג הזה ואני מתה מפחד!! לא יודעת מה לעשות אוף אחרי זה אני הולכת להצגה לא ישר אבל קצת אחרי ואני מתה מפחד!! אוף אוף אוף ואוף!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifלילה טוב!!!

חזרתי מהסדרת שטח בסביבות 7 אני סחוטההה מעייפות ולא יכולה להזיז שום חלק בגוף הכל כואב.. היה קשה,מסריח,מצחיק,מעניין,מכאיב,מעייף וכו'.... אבל הכי חשוב שנהנתי.. ובסוף לא ראיתי את נועה

Lior Maman

New member
נייייייייייייירררררררררררררררררררררררר

אאאאאאאניי רוצה לדבר איתך !!

למעלה