שנה חדשה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשנה חדשה

שיהיה הרבה בהצלחה לכולם..בשנה החדשה.. שכולנו נדע להפיק לקחים מדברים שלמדנו וליישם אותם.. שנהיה מאושרים,בריאים ושגם נביא ציונים טובים
(יצא חרוז:0) הנה שיר שאני נורא אוהבת: לעולם מצידי-היהודים: לדבר לא לשתוק לקבל את המר כמתוק לנשק את לחייך ולשתות עוד כוסית לחייך ולשקוע לא לשמוע ולחיות בשלום עם עצמי ולסלוח גם בכוח אם לא לי אז למי אם לא לי אז למי לחפש משמעות לא מספיק לי לחיות ולמות ולזרום לא לחלום לעמוד מיותם ולנשום ולברוח רק לברוח ולבנות מגדלים באוויר ולצרוח כדי לשכוח ולכתוב לך עוד שיר ולקטוף לך עוד שיר לטייל על החוף ותמיד רק איתך עד הסוף כשאלך מה אקח אם לא את הרגע הזה כאן איתך ולדמוע עוד לדמוע ולפחד כשאת לא לידי ולנגוע רק לנגוע לעולם מצידי לעולם מצידי אני חושבת שזה מתאים, מה המטרות שלכם לשנה החדשה?

adii1201

New member
אה הקדמת אותי../images/Emo6.gif

רציתי לפתוח הודעה ולאחל לכל הלומדים בהצלחה ולכל אלו שעכשיו סיימו ללמוד אהמ אבי הודיה ונויה שיהיה לכם בהצלחה בדרך החדשה אליה אתם פונים
אמממ זוהר אין לי כ"כ מה להגיב על מה שכתבת כי השנה מבחינתי ממשיכה

adii1201

New member
אה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה בסדר../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ר ו ח ל י

New member
יא, בא לי בית ספר ../images/Emo4.gif

רק עכשיו כשאני חסרת עבודה ויש עוד כמה חודשים אחדים לגיוס, אני מבינה שאני אשכרה די מתגעגעת לזה |: בהההצלחה לכולם!!

../images/Emo69.gif

השנה התחילה אצלי אתמול ופוי,התגעגעתי כל כך לתעסוקה אבל לא לילדים. הם כל כך תינוקות!!!! אבל עמוס לי
אז שנה טובה לכולם

LeAnnDylan

Well-known member
בהצלחה לכל הצעירים והפעורים שביננו

ותלמדו נבלות
לא כיף להשלים אח"כ בגרויות בלשון או מתמטיקה |בלאכס|

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבהצלחה לכםD:

אני קיבלתי מורה חדשה למתמטיקה! והיא אפילו לא רוסייה! איזה כיף |יאישלמסן| היה סביר היום, מחר פיזיקה

נסי מורה באנגלית עם מבטא של רוסייה../images/Emo69.gif

כשהיא מדברת אנגלית אני לא מבינה כלום מרוב שהמבטא שלה בולע את כל המילים

darklighter

New member
יו הייתה לי כזו בכיתה ט'! זה היה סיוט!../images/Emo190.gif

בכיתה י"א וי"ב היה לי מורה מעולה [אבל קשוח עם הציונים במבחנים], הוא היה אמריקאי. הוא כל הזמן התעצבן שבשיחות שלנו באנגלית בסופי השיעור אנשים דיברו בסלנג/קיללו ויום אחד תפסנו אותו שהוא בעצמו אמר בטעות shoot
כמה נקרעתי
[שוט זה כמו שיט, לא לירותXD]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המורה שלי לאנגלית הייתה מזה סטלנית, כל הזמן הייתה יושבת בזולה שלה על הגג של הספריה ומעשנת עשבים שוטים |מגלגל|

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש לי אחת מכיתה ז'

אלכס
המורה היחידה שבאמת אהבתי מאז המחנכת שלי מכיתות א', ב', ג' ו-ו'. אבל יש לה שילוב של מבטא רוסי ואמריקאי או משהו.. פעם היא סיפרה לנו איסה סיפור שהיא עברה לרוסיה והייתה צריכה לעשות ר' רוסית ואז היא עברה לארץ והייתה צריכה שוב לעשות ר' ישראלית
אגב, בקשר למה שעדי אמרה אז גם אלכס קיללה, היא לימדה אותנו איזה פאסט פרוגרסיב פיוצ'ר פרזנט פרפקט ואז שאלנו אותה כל מיני שאלות מפגרות על HAVE ובסוף היא אמרה לנו "don't fuck with the have!"

NoFaR815

New member
נסי מורה לאנגלית עם מבטע של תמני../images/Emo69.gif

אחד הדברים הקורעים

למעלה