|כן/

אכן../images/Emo122.gif

הכל בגלל שניסיתי לבדוק אם אני באמת רגישה לעגילי כסף או לא... מסתבר שכן חחח מזה ויטה מרפן?

שלומיתת

New member
זו משחה

קודם כל תפסיקי עם האלכוהול והסינטומיצין,זה בולשיט.. לכי לסופרפארם ותקני ויטה מרפן..ואם המצב לא משתפר לכי לפירסר
זה לא טוב לעשות עגילים עם אקדח,למעשה זה די מסוכן. איפה עשית את העגילים? בסטודיו או בסתם חנות?

בחנות טובה דווקא

הקטע הוא... תמיד הייתה לי בעיה עם האוזן הזאת [רק אוזן שמאל מפגרת.. ימין דווקא בסדר] היה כואב ב3 שבועות הראשונים אבל טיפלתי בזה וזה עבר ואז ברוב טיפשותי ניסיתי להכניס עגיל שהוא גם מכסף וגם קצת מסובך וזה עשה בלגן מטורף! אני לא יודעת אם זה מהכסף או בגלל שכשהכנסתי את העגיל זה עשה בלגן... אני אנסה את המשחה הזאת
[אולי אפילו יש לי משו כזה בבית.. אני אבדוק] ובקשר לפירסר.. בתדודה שלי הציעה לי.. אבל אני ומחטים לא מסתדרים.. [מישו הזכיר מדריכת חובשים? חחח] יהיה בסדר [וואו חפרתי חחח] תודה!

שלומיתת

New member
זו סתם סטיגמה הקטע עם המחט

זה פחות כואב.. ובקשר לפירסר, התכונתי שבמקרה והאינפקציה לא עוברת והאוזן מתנפחת או משהו בסגנון,כדאי ללכת לפירסר שייעץ לך מה לעשות. ולא קשור אם החנות טובה או לא, פשוט לבנאדם שמחורר שם אין הסמכה.. והוא גם לא היה אומר לך לשים אלכוהול וסינטומיצין שזו טעות רווחת בחנויות האלה. הצעתי את ויטה מרפן כי זו באמת משחה נפוצה והיא גם משחה טובה, אבל יש עוד אפשרויות.אם את רוצה משחה אחרת אז לכי לפירסר והוא כבר יוכל להגיד לך איזה עוד אפשרויות יש. ודבר אחרון [אני לא פחות חופרת
] -תקופת החלמה. 3 שבועות זה לא מספיק חחח,אני חושבת שהבנת את זה כבר לבד על בשרך.. שיהיה בהצלחה!

יש סיכוי שיש לי אותה אין לי כוח לבדוק פשוט חח

אני חושבת שהייתה לו הסמכה.. חיפשתי במלא חנויות באיזור כדי למצוא מישו שנראה אמין והכל.. לדעתי הייתה לו הסמכה.. אבל שוב.. החור כבר היה בסדר.. עד שהתעסקתי איתו שוב חחח גם הורדתי את הרפואי לפני הזמן קצת... קיצר, מפגרת. כנראה ש3 שבועות זה באמת לא מספיק.. משום מה גם לא חודשיים
[אבל זה בגלל שניסיתי להיות חכמה...] אם זה לא יעבור השבוע [עם המשחה הזאת] אז אני אלך לפירסר וזה.. תודה רבה על העצות! [בקשר למחט, ראיתי פעם איזשהו סרט שהשאיר לי טראומה קלה... חחח יהיה טוב]

שלומיתת

New member
אם הוא לא עובד בסטודיו אין לו הסמכה

ואין דבר כזה עגיל רפואי..אבל די, אין לי כוח

שלומיתת

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

סיימתי את רוב העבודה במת'..יצאו תשובות מוזרות אבל לא אכפת לי. אין לי כוח יותר.
המצב יותר טוב ממקודם נראלי..אחרי מקלחת דברים נראים יותר טוב.. נראלי
היה יום לא משו..
הצטננתי וקפוא לי
בעיות מילוליות. צריך להגיד יותר מזה?
שבוע הבא אני מסיימת עם ההרכבה של הגשר.

למעלה